Νέα

θπαρχει καλιτερο τσιμποθτκι απο τησ Αλιονασ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Το τσιμπούκι αποτελείται από τρία στοιχεία.

1. Η γκόμενα που στο κάνει  (άλλο να σου παίρνει πίπα η Αλιόνα κι άλλο η Σύνθια - Νωτυ κατς)

2. Ο τρόπος που το κάνει. ( όταν η πουτάνα βαζει δόντι με χαλάει. Επίσης όταν δεν με κοιτάει στα μάτια. Ακόμα όταν τον σφίγγει πολύ λες και καυλώνεις περισσότερο έτσι)

3. Το πάθος που βάζει. (Όταν μου παιρνει τσιμπούκι γκόμενα και δείχνει πως γουστάρει αυτό που κάνει κι όχι διεκπαιρεωτικά)

Τέλος η τιμή....

Μέχρι τώρα τα καλύτερα τσιμπούκια μακράν.... μου τα έχει κάνει πρόσφατα η ΣΥΝΘΙΑ - Νωτυ κατς και παλιότερα η ΛΙΛΥ από το Τσουζάνα.

Θα έλεγα και τη Σάρον πάλι από Τζουζάνα (πολύ ωραία γκόμενα - Μπάρμπι) αλλά ώρες ώρες της ξεφευγε και νόμιζες που σου κανε αερόπιπα.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μια φορα την εχω παρει και ουτε που το θυμαμαι 

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.392
Πόντοι
5.435
στη βικυ δεν ειχα μπει ποτε

η αλλη που λες δεν καταλαβα ποια ειναι

κι η τζουλια που ηταν αλκαμενους 117 εκανε καλο τσιμπουκι
η τζούλια είναι αυτή που δουλεύει και Διδύμου 18 υπόγα?
Αν ναι τότε μόνο σε αυτή τον έχω δώσει. :rockon:

Τι κάνω εδώ μαζί σας?  :think:  :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
η τζούλια είναι αυτή που δουλεύει και Διδύμου 18 υπόγα?
Αν ναι τότε μόνο σε αυτή τον έχω δώσει. :rockon:

Τι κάνω εδώ μαζί σας?  :think:   :2funny: :2funny:

την Λολίτα από Μιχαήλ Βόδα 192 εννοούν που ξέπεσε στα 25€ και μετά στα 20€ :grin:

ελπίζω να μην κάνω λάθος :o

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Αλκιβιάβου...στο μεσαίο πριν 3-4χρόνια..ότα δουλευε μια γιαγιουλα...
το έχω ξαναγράψει...
νομιζα θα βγάλει τη μασελα και θαρχισει το τσιμπουκι...

cult...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
την Λολίτα από Μιχαήλ Βόδα 192 εννοούν που ξέπεσε στα 25€ και μετά στα 20€ :grin:

ελπίζω να μην κάνω λάθος :o
αυτη,ναι

τωρα ξανανεβηκε στα 30 σ ενα στουνιο στην αχαρνων απ οσο ξερω...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
αυτη,ναι

τωρα ξανανεβηκε στα 30 σ ενα στουνιο στην αχαρνων απ οσο ξερω...

ρε συ Νώντα αυτή πλέον είναι γυρολόγος να πούμε κάθε λίγο και λιγάκι ανεβοκατεβαίνει τις τιμές της σαν ανσασέρ :jerking: :jerking:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ρε συ Νώντα αυτή πλέον είναι γυρολόγος να πούμε κάθε λίγο και λιγάκι ανεβοκατεβαίνει τις τιμές της σαν ανσασέρ :jerking: :jerking:
γαμησε τα

τη θυμαμαι στο μιχαηλ βοδα πριν ποσα χρονια,που μου λεγε οτι θελει να σταματησει κι οτι καποια στιγμη πρεπει να σταματησεις αυτη τη δουλεια...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
θυμάμαι...κατεβαίνοντας τα σκαλια..μου ήρθε μια αδιόρατη μυρωδιά τηγανιτίλας... ή μεσόκοπη που εμφανίστηκε μπροστά μου φάνταζε με ταλαιπωρημένη αγρότισσα που έχασε τα λεφτά του ΕΛΓΑ ... το ξινισμένο της πρόσωπο με απωθουσε... αλλά τα κυματοειδή λιπια της με τα μαύρα εσώρουχα που χανοντουσαν αναμεσα με εξερέθισαν...
20 ευρω .. μου είπε και δεν το πολυσκεφτηκα άλλο...
Το δωμάτιο θυμάμαι άδειο...αλλά επίσης θυμάμαι το σεμεν πάνω στο ξυλινο μικρό κομοδίνο...
Οταν μπηκε ήταν ολογυμνη και φορούσε μονο μάλινες πράσινες κάλτσες...
Κάπου εχω ξαναγράψει για αυτα εδώ ...αλλά βαριέμαι να ψάχνω...

Πρέπει να φορούσε τεχνητή οδοντοστοιχία ή πάνω ή κάτω...αφού στο τσιμπουκι ακουγοταν ένα ανεπαίσθητο παφλαγητό... πλοπ πλοπ...
Τωρα σκεφτομαι πως θα ήταν καλυτερο να της έλεγα να τις έβγαζε πανω στο κομοδίνο με το σεμεν..και τον κοκάλινο σκελετό γυαλια πρεσβυωπίας....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
γαμησε τα

τη θυμαμαι στο μιχαηλ βοδα πριν ποσα χρονια,που μου λεγε οτι θελει να σταματησει κι οτι καποια στιγμη πρεπει να σταματησεις αυτη τη δουλεια...

καλά εποχές 2008 στο Μιχαήλ Βόδα που άξιζε ακόμα να την γαμάς τώρα έχει πουρέψει εντελώς ούτε για 20€ δεν θα της τον έδινα :)

από τότε τα έλεγε αυτά αλλά ακόμα εδώ είναι και πιτσιλιέται :jerking: :jerking:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
θυμάμαι...κατεβαίνοντας τα σκαλια..μου ήρθε μια αδιόρατη μυρωδιά τηγανιτίλας... ή μεσόκοπη που εμφανίστηκε μπροστά μου φάνταζε με ταλαιπωρημένη αγρότισσα που έχασε τα λεφτά του ΕΛΓΑ ... το ξινισμένο της πρόσωπο με απωθουσε... αλλά τα κυματοειδή λιπια της με τα μαύρα εσώρουχα που χανοντουσαν αναμεσα με εξερέθισαν...
20 ευρω .. μου είπε και δεν το πολυσκεφτηκα άλλο...
Το δωμάτιο θυμάμαι άδειο...αλλά επίσης θυμάμαι το σεμεν πάνω στο ξυλινο μικρό κομοδίνο...
Οταν μπηκε ήταν ολογυμνη και φορούσε μονο μάλινες πράσινες κάλτσες...
Κάπου εχω ξαναγράψει για αυτα εδώ ...αλλά βαριέμαι να ψάχνω...

Πρέπει να φορούσε τεχνητή οδοντοστοιχία ή πάνω ή κάτω...αφού στο τσιμπουκι ακουγοταν ένα ανεπαίσθητο παφλαγητό... πλοπ πλοπ...
Τωρα σκεφτομαι πως θα ήταν καλυτερο να της έλεγα να τις έβγαζε πανω στο κομοδίνο με το σεμεν..και τον κοκάλινο σκελετό γυαλια πρεσβυωπίας....

Κάπου στην Πιπίνου πρέπει να ήταν αυτό το παρακμιακό gilf. Το χα πάρει κι εγώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom