apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μην μου πεις οτι δεν εχεις δωσει πιπα και στις αντριαννα,φωτεινη γκοχ,νανα? :Sσιγα μην παω στην εμετικη κουραδογρια( ) που λεγε κι ο ντερτυ
τυπε μην μου πεις οτι δεν εχεις δωσει πιπα και στις αντριαννα,φωτεινη γκοχ,νανα? :Sσιγα μην παω στην εμετικη κουραδογρια( ) που λεγε κι ο ντερτυ
μονο στην αντριαννα εχω δωσειτυπε μην μου πεις οτι δεν εχεις δωσει πιπα και στις αντριαννα,φωτεινη γκοχ,νανα? :S
γιατι ετσι ρε τυπε?μονο στην αντριαννα εχω δωσει
τη συλβια ξεχασεςγιατι ετσι ρε τυπε?
αυτες πρεπει να τις τιμησεις
ειναι ιδεολογικο το ζητημα
ουτε στην κατγουμαν τον εχεις δωσει? :Sτη συλβια ξεχασες
ασε μας ρε τυπεουτε στην κατγουμαν τον εχεις δωσει? :S
το οτι σου γλειψε τις πατουσες το θυμασαι ομως,ε?Μια φορα την εχω παρει και ουτε που το θυμαμαι
το οτι σου γλειψε τις πατουσες το θυμασαι ομως,ε?
η τζούλια είναι αυτή που δουλεύει και Διδύμου 18 υπόγα?στη βικυ δεν ειχα μπει ποτε
η αλλη που λες δεν καταλαβα ποια ειναι
κι η τζουλια που ηταν αλκαμενους 117 εκανε καλο τσιμπουκι
η τζούλια είναι αυτή που δουλεύει και Διδύμου 18 υπόγα?
Αν ναι τότε μόνο σε αυτή τον έχω δώσει.
Τι κάνω εδώ μαζί σας?
μηπως λες τη συλβια?η τζούλια είναι αυτή που δουλεύει και Διδύμου 18 υπόγα?
Αν ναι τότε μόνο σε αυτή τον έχω δώσει.
Τι κάνω εδώ μαζί σας?
αυτη,ναιτην Λολίτα από Μιχαήλ Βόδα 192 εννοούν που ξέπεσε στα 25€ και μετά στα 20€
ελπίζω να μην κάνω λάθος :o
αυτη,ναι
τωρα ξανανεβηκε στα 30 σ ενα στουνιο στην αχαρνων απ οσο ξερω...
γαμησε ταρε συ Νώντα αυτή πλέον είναι γυρολόγος να πούμε κάθε λίγο και λιγάκι ανεβοκατεβαίνει τις τιμές της σαν ανσασέρ
γαμησε τα
τη θυμαμαι στο μιχαηλ βοδα πριν ποσα χρονια,που μου λεγε οτι θελει να σταματησει κι οτι καποια στιγμη πρεπει να σταματησεις αυτη τη δουλεια...
θυμάμαι...κατεβαίνοντας τα σκαλια..μου ήρθε μια αδιόρατη μυρωδιά τηγανιτίλας... ή μεσόκοπη που εμφανίστηκε μπροστά μου φάνταζε με ταλαιπωρημένη αγρότισσα που έχασε τα λεφτά του ΕΛΓΑ ... το ξινισμένο της πρόσωπο με απωθουσε... αλλά τα κυματοειδή λιπια της με τα μαύρα εσώρουχα που χανοντουσαν αναμεσα με εξερέθισαν...
20 ευρω .. μου είπε και δεν το πολυσκεφτηκα άλλο...
Το δωμάτιο θυμάμαι άδειο...αλλά επίσης θυμάμαι το σεμεν πάνω στο ξυλινο μικρό κομοδίνο...
Οταν μπηκε ήταν ολογυμνη και φορούσε μονο μάλινες πράσινες κάλτσες...
Κάπου εχω ξαναγράψει για αυτα εδώ ...αλλά βαριέμαι να ψάχνω...
Πρέπει να φορούσε τεχνητή οδοντοστοιχία ή πάνω ή κάτω...αφού στο τσιμπουκι ακουγοταν ένα ανεπαίσθητο παφλαγητό... πλοπ πλοπ...
Τωρα σκεφτομαι πως θα ήταν καλυτερο να της έλεγα να τις έβγαζε πανω στο κομοδίνο με το σεμεν..και τον κοκάλινο σκελετό γυαλια πρεσβυωπίας....