Νέα

θπαρχει καλιτερο τσιμποθτκι απο τησ Αλιονασ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Το καλυτερο τσιμπουκι ever, το κανει η Τζενη που λεω στο #76. Πανω στο deap throat, βγαζει τη γλωσσα της, και γλειφει τα αρχιδια. Δεν ξερω αν τοχεις ζησει ποτε.  Μιλαμε για πραγματικη εμπειρια!! Η απολυτη καυλα!!
ρε τυπε πηγα σ αυτη τη τζενη και το τσιμπουκι της ηταν αθλιο :S

καλα,για βαθυ ουτε λογος :S

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
ρε τυπε πηγα σ αυτη τη τζενη και το τσιμπουκι της ηταν αθλιο :S

καλα,για βαθυ ουτε λογος :S
Δηλαδη θελεις να μου πεις, οτι πηγες εσυ (οπουδηποτε) για καταθεση, και δεν εχεις ανεβασει ακομα κριτικη?.....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δηλαδη θελεις να μου πεις, οτι πηγες εσυ (οπουδηποτε) για καταθεση, και δεν εχεις ανεβασει ακομα κριτικη?.....
βασικα θελω να σου πω οτι το τσιμπουκι της τζενης ηταν αθλιο :grin:

κριτικες δε γραφω αυτο τον καιρο...καμια φορα σχολιαζω στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα...

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
βασικα θελω να σου πω οτι το τσιμπουκι της τζενης ηταν αθλιο :grin:

κριτικες δε γραφω αυτο τον καιρο...καμια φορα σχολιαζω στην ημερησια ενημερωση για μπουρδελα...
Τι να πω... Ισως επειδη μετραω ηδη αρκετες επισκεψεις με την Τζενη, να ειναι πιο περιποιητικη μαζι μου. Αρκετες φορες επισης διαβαζοντας κριτικες, βλεπουμε για την ιδια κοπελα, διαφορετικες συμπεριφορες απο πελατη σε πελατη. Ισως επρεπε να της πεις για οτι εγραψα και διαβασες. Πολλες ασχολουνται με το site, και παιρνουν το μηνυμα.... και αν τους πεις οτι γραφεις, κανουν και πραγματα που δεν κανουν συνηθως. Και πρωτα πρωτα αλλαζει η συμπεριφορα τους προς το καλυτερο.

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τι να πω... Ισως επειδη μετραω ηδη αρκετες επισκεψεις με την Τζενη, να ειναι πιο περιποιητικη μαζι μου. Αρκετες φορες επισης διαβαζοντας κριτικες, βλεπουμε για την ιδια κοπελα, διαφορετικες συμπεριφορες απο πελατη σε πελατη. Ισως επρεπε να της πεις για οτι εγραψα και διαβασες. Πολλες ασχολουνται με το site, και παιρνουν το μηνυμα.... και αν τους πεις οτι γραφεις, κανουν και πραγματα που δεν κανουν συνηθως. Και πρωτα πρωτα αλλαζει η συμπεριφορα τους προς το καλυτερο.
Ρε φίλε λες δηλαδή αν το παίζω Αντισθένης να μου τάζουν τζάμπα γαμήσια για δωρεάν διαφήμιση;
:crazy:

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Ρε φίλε λες δηλαδή αν το παίζω Αντισθένης να μου τάζουν τζάμπα γαμήσια για δωρεάν διαφήμιση;
:crazy:
Εγω δεν μιλησα για τζαμπα γαμησια, ουτε εχω ποτε μου διεκδικησει. Εγω διεκδικω καλες συμπεριφορες και υπηρεσιες, πραγμα που ειναι αναφαιρετο δικαιωμα μου, γιατι πληρωνω με χρηματα που τα εχω δουλεψει.. Ειναι ενας εξυπνος τροπος πρωτα πρωτα, για να αποφευγω τις "ξινοκαταστασεις" που σε πληροφορω δεν ειναι καθολου λιγες. Φαινεται και απο τις κριτικες αλλωστε. Τωρα οσον αφορα την διαφημιση μην στεναχωριεσαι, ενας αλλος ανοητος σαν εσενα βρεθηκε να με κατηγορησει για τον ιδιο ακριβως λογο, και σταματησα να γραφω και ολα good.

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αυτο το καιρο παιζει καλυτερο τσιμπουκι απο της αλιονας τελικα??? βαθυ σαλιομενο!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ακόμα Αλιόνα?

Δεν έχει εμφανιστεί κάποιο άλλο ταλέντο ακόμα?

:think: :think: :think: :think:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
πήγες στα ξένα και δεν εισαι ενημερωμένος

Ελλάδα είμαι ακόμα. Αλλά δεν κατεβαίνω πλέον στα μπουρδέλα. Οι πουτάνες κάθονται λίγη ώρα στο δωμάτιο και δεν αξίζει να δώσω ένα εικοσάρικο για 7 λεπτά και στο τέλος να μη χύσω κιόλα.

;)

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Μάλλον για κατάθεση σε αλιονα-σαλιονα με βλέπω!

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Γατακια η καλυτερη πιπα EVER ειναι Σονια/Ευα η καραμουναρα σοβιετικη μιλφ με τα θεικα βυζια απο Βεργας 6 πρωινα.. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΑ.. Ο φιλος μου ο Πορνομαστορας την εχει ονομασει ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΡΟ ΧΕΛΙ λογω του μουδιασματος που σου κανει στο κεφαλακι που οντως σου δινει την εντυπωση οτι σε χτυπαει ρευμα.. Οποιος εχει δοκιμασει ξερει  ;)

:thumbsup:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Σόνια που δούλευε Διδύμου και τώρα είναι στη Βέργας.

Το καλύτερο στοματικό σεξ με διαφορά.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Γατακια η καλυτερη πιπα EVER ειναι Σονια/Ευα η καραμουναρα σοβιετικη μιλφ με τα θεικα βυζια απο Βεργας 6 πρωινα.. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΑ.. Ο φιλος μου ο Πορνομαστορας την εχει ονομασει ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΡΟ ΧΕΛΙ λογω του μουδιασματος που σου κανει στο κεφαλακι που οντως σου δινει την εντυπωση οτι σε χτυπαει ρευμα.. Οποιος εχει δοκιμασει ξερει  ;)

Μετα ακολουθουν (απ αυτες που εχω δοκιμασει προφανως)
Αλιονα
Φωτεινη απο Διδυμου 16 και αλκιβιαδου τωρα
Ζανα

Και επισης μου αρεσε πολυ η τσιμπουκαρα της Ευας που πηρα σχετικα προσφατα απο Διδυμου20 και Αγκυρας.. Νομιζω εξαφανιστηκε παλι αυτη  :-
τι φωναζεις ρε λουλη

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Σόνια που δούλευε Διδύμου και τώρα είναι στη Βέργας.

Το καλύτερο στοματικό σεξ με διαφορά.

Την είχα πάρει όταν ήταν στη Διδύμου πολύ καιρό πριν.

Ειχα ακούσει διθυραμβικές κριτικές για το τσιμπούκι της.

Δεν τρελάθηκα... στο τέλος μόνο που τον έπαιζε στοργικά με τη γλώσσα της.

Εχω δοκιμάσει και καλύτερες πίπες.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
  Την είχα πάρει όταν ήταν στη Διδύμου πολύ καιρό πριν.

Ειχα ακούσει διθυραμβικές κριτικές για το τσιμπούκι της.

Δεν τρελάθηκα... στο τέλος μόνο που τον έπαιζε στοργικά με τη γλώσσα της.

Εχω δοκιμάσει και καλύτερες πίπες.
Προφανώς έτυχε.Εγώ όσες φορές είχα πάει τον έπαιρνε το ίδιο.Τέλεια δηλαδή.Η Αλιόνα που λένε εμένα δεν μου αρέσει τόσο στην πίπα,πολύ σάλιο και πολύ εφέ για το τίποτα κατά τη γνώμη μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom