ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Στη Γκμωχ πρεπει να πας οπωσδηποτε. Οχι μονο για την πιπα, αλλα γενικωτερα. Πολυ special αγαπουλοκατασταση, gfe, τα παντα ολα!μονο στην αντριαννα εχω δωσει
Στη Γκμωχ πρεπει να πας οπωσδηποτε. Οχι μονο για την πιπα, αλλα γενικωτερα. Πολυ special αγαπουλοκατασταση, gfe, τα παντα ολα!μονο στην αντριαννα εχω δωσει
θα παω στη γκμωχ,συντομα κιολας...Στη Γκμωχ πρεπει να πας οπωσδηποτε. Οχι μονο για την πιπα, αλλα γενικωτερα. Πολυ special αγαπουλοκατασταση, gfe, τα παντα ολα!
Οκ συνάδελφε, αλλά μιας και το συζητάμε (κουβέντα να γίνεται βραδιάτικα...), το "τ" γιατί μπαίνει μετά το "θ"? Θα μπορούσε να γράψει "τσιμποθκι" αντί για "τσιμποθτκι".αμαν με αυτο το θ στους τιτλους του θεματος,δεν βλεπουν οτι μπαινει το Θ να το σβησουν να βαλουν Υ ΕΛΕΟΣ.,''τσιμποθτκι''
και θεοτρελη τυπεΣτη Γκμωχ πρεπει να πας οπωσδηποτε. Οχι μονο για την πιπα, αλλα γενικωτερα. Πολυ special αγαπουλοκατασταση, gfe, τα παντα ολα!
προφανως και δεν υπαρχει προβλημα,απλα το ανεφερα... ;)Οκ συνάδελφε, αλλά μιας και το συζητάμε (κουβέντα να γίνεται βραδιάτικα...), το "τ" γιατί μπαίνει μετά το "θ"? Θα μπορούσε να γράψει "τσιμποθκι" αντί για "τσιμποθτκι".
Και εγώ το συνεχίζω μπας και καταφέρω να φτάσω τα 200 μηνύματα πριν πάω για ύπνο... ;)προφανως και δεν υπαρχει προβλημα,απλα το ανεφερα... ;)
εσενα ΠΟΥΣΤΑΕΚΟ ποιανης το τσιμοθκι σ αρεσει?
Ακομα δεν την εχω πετυχει ετσι. Το σιγουρο ομως ειναι οτι ειναι 100% επαγγελματιας και πραγματικο κελεπουρι σε σχεση τιμης -αποδοσης.και θεοτρελη τυπε
αν την πετυχεις σε φορμα ριχνεις πολυ γελιο
Αν είσαι έξω και βρέχει, παρότι κρατάς ομπρέλα, δεν βλέπεις αν ρίχνει ψιλόβροχο ή κατακλυσμό?
πουσταλεκο μηπως εισαι πουσταλεκα?Εγω γουσταρω τσιμπουκι βαθυ λαρυγγατο ολο μεσα και χυσιμο κατω στη φαρυγγιτιδα να ουμε! Δυστυχως καμια απο τις εργαζομενες κοπελες δε το κανει αυτο!!!
Συγγνώμη, εσύ όταν σε τσιμπουκώνουν και είσαι ανάσκελα δεν βλέπεις κάτω να δεις πώς πάει η δουλειά? Κοιτάς το σοβατεπί στο ταβάνι? Και πες ότι δεν κοιτάς. Τα "σλουρπ" δεν τα ακούς?Ναι ρε φιλε το ΒΛΕΠΕΙΣ! Εσυ εχεις ματια στο μποτζθον δηλαδη και βλεπεις οτι ειναι υγρο το τσιθμποθτζκι?
πουσταλεκο μηπως εισαι πουσταλεκα?
Συγγνώμη, εσύ όταν σε τσιμπουκώνουν και είσαι ανάσκελα δεν βλέπεις κάτω να δεις πώς πάει η δουλειά? Κοιτάς το σοβατεπί στο ταβάνι? Και πες ότι δεν κοιτάς. Τα "σλουρπ" δεν τα ακούς?
Το καλυτερο τσιμπουκι ever, το κανει η Τζενη που λεω στο #76. Πανω στο deap throat, βγαζει τη γλωσσα της, και γλειφει τα αρχιδια. Δεν ξερω αν τοχεις ζησει ποτε. Μιλαμε για πραγματικη εμπειρια!! Η απολυτη καυλα!!θα παω στη γκμωχ,συντομα κιολας...
της αντριανας η πιπα παρεπιπτοντως ειναι αισχος...απαραδεκτη...
δεν ειναι καν τσιμπουκι αυτο...ενα μηχανικο ,εκβιαστικο γαμησι του στοματος της ειναι...
στο τσιμπουκι θελω η τανα να νιωσει το ρυθμο που χτυπαει η καυλα τον πουτσο μου και να συντονιστει μ αυτον...οχι να μου προσπαθει να μου επιβαλει τον δικο της
στα αγγλικα το ρημα ειναι suck(Στα ρωσικα βεβαια δεν ξερω πως ειναι)...και ετσι πρεπει να το τσιμπουκι,να ρουφαει τον πουτσο η αλλη σα να προσπαθει να αντλησει τα χυσια απ τ αρχιδια...
κι οχι να προσομοιαζει την κινηση/τριβη του πουτσου με το μουνι στο γαμησι,με το στομα της
ειναι σα να παω εγω να κανω γλειφομουνι σε μια κι αντι να της γλειφω την κλειτοριδα,να βαζω/βγαζω τη γλωσσα μου στον κολπο της...
παντως το τσιμπουκι ειναι εμφυτο ταλεντο...δε μαθαινεται...βλεπεις η αλλη ειναι 60 χρονων πουτανα και δεν ξερει να παρει πιπα και χω τυχει μεχρι και σε 16χρονο που τον εκανε τον πουτσο καινουργιο
η αντριανα βεβαια,κανει απιστευτη ρομαντικη γλειφοκωλαδα
βασικα ειναι η μονη νομιζω που μ αρεσει να μου κανει γλειφοκωλαδα...
απιστευτο πραμα μιλαμε
ενω η αλιονα τι μου γλειφει τον κωλο,τι μου γλειφει το γονατο ξερω γω,ιδια "καυλα" νιωθω
σωπα ρε,θα την παρω τοτε...Το καλυτερο τσιμπουκι ever, το κανει η Τζενη που λεω στο #76. Πανω στο deap throat, βγαζει τη γλωσσα της, και γλειφει τα αρχιδια. Δεν ξερω αν τοχεις ζησει ποτε. Μιλαμε για πραγματικη εμπειρια!! Η απολυτη καυλα!!
Ακομα δεν την εχω πετυχει ετσι. Το σιγουρο ομως ειναι οτι ειναι 100% επαγγελματιας και πραγματικο κελεπουρι σε σχεση τιμης -αποδοσης.
μπας και σιχαινονται τυπε? :Sσωπα ρε,θα την παρω τοτε...
οχι δεν το χω ζησει...βασικα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ( ) δε μου το χουν παρει ολοκληρο μεσα στο στομα...οχι οτι εχω κανα παλουκι,αλλα δεν ξερω τι παιζει...
Το "ολοκληρο" δε λεει τιποτα (εννοειται και ακα..). Πολλες κορασιδες το κανουν. Η υγρη γλωσσα, που ταυτοχρονα "σκουπιζει" δεξια αριστερα αργα και θερμαινει την περιοχη ειναι ολα τα λεφτα! Μονο που το περιγραφω και το θυμαμαι μου εχει σηκωθει!σωπα ρε,θα την παρω τοτε...
οχι δεν το χω ζησει...βασικα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ( ) δε μου το χουν παρει ολοκληρο μεσα στο στομα...οχι οτι εχω κανα παλουκι,αλλα δεν ξερω τι παιζει...
νοιωθουν δεος μπροστα στη Νωντοσυνησωπα ρε,θα την παρω τοτε...