Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
μια ξανθιά ψηλή Πολωνή, που έλεγε η τσατσα ότι έχει γυρίσει και ταινία, και όταν να σου κάνει πίπα σε σκούπιζε πάντα με μωρομάντηλομηπως λες τη συλβια?
μια ξανθιά ψηλή Πολωνή, που έλεγε η τσατσα ότι έχει γυρίσει και ταινία, και όταν να σου κάνει πίπα σε σκούπιζε πάντα με μωρομάντηλομηπως λες τη συλβια?
θυμάμαι...κατεβαίνοντας τα σκαλια..μου ήρθε μια αδιόρατη μυρωδιά τηγανιτίλας... ή μεσόκοπη που εμφανίστηκε μπροστά μου φάνταζε με ταλαιπωρημένη αγρότισσα που έχασε τα λεφτά του ΕΛΓΑ ... το ξινισμένο της πρόσωπο με απωθουσε... αλλά τα κυματοειδή λιπια της με τα μαύρα εσώρουχα που χανοντουσαν αναμεσα με εξερέθισαν...
20 ευρω .. μου είπε και δεν το πολυσκεφτηκα άλλο...
Το δωμάτιο θυμάμαι άδειο...αλλά επίσης θυμάμαι το σεμεν πάνω στο ξυλινο μικρό κομοδίνο...
Οταν μπηκε ήταν ολογυμνη και φορούσε μονο μάλινες πράσινες κάλτσες...
Κάπου εχω ξαναγράψει για αυτα εδώ ...αλλά βαριέμαι να ψάχνω...
Πρέπει να φορούσε τεχνητή οδοντοστοιχία ή πάνω ή κάτω...αφού στο τσιμπουκι ακουγοταν ένα ανεπαίσθητο παφλαγητό... πλοπ πλοπ...
Τωρα σκεφτομαι πως θα ήταν καλυτερο να της έλεγα να τις έβγαζε πανω στο κομοδίνο με το σεμεν..και τον κοκάλινο σκελετό γυαλια πρεσβυωπίας....
ξερετε καμια καλιτερη απο την αλιονα στο τσιμποθτκι ?
εγω δεν εχω βρει ακομα καλιτερη!!
γεια ριχτο τθπελοιπον βρηκα καλιτερο τσιμποθτνκι απο αλιονασ χθεσς το βραδι
ωραιος.μην το πειςλοιπον βρηκα καλιτερο τσιμποθτνκι απο αλιονασ χθεσς το βραδι
16.......στη Διδύμουαριθμό για μας τους αγράμματους..?
γιατι να μην το πω?ωραιος.μην το πεις
να πασ στι διδιμοθ εκει πολλεσ καλεσ ποθτανεσ και στην αλικιβιαδοθ επισησ !!απο πρωινες βαρδιες ρε παιδια πια αξιζει πιο πολυ αυτο το διαστημα στη φυλης?
φυλης 99παιδια καπου ακουσα οτι η αλιονα δουλευει βραδυνη βαρδια καπου στη φυλησ.....εχετε μηπως καποια πληροφορια???
τελικα τον αποσυντονισες και δεν μας το πεωραιος.μην το πεις
αφου ειναι πιρφοροςτελικα τον αποσυντονισες και δεν μας το πε
καθε πληροφορια χρησιμη ειναι.....ποτε δεν ξερειςαφου ειναι πιρφορος
αλλα εσενα τι σε νοιαζει,για αθηνα μιλαμε
ρε μεγαλε σε 10 θρεντ εκανες την ιδια ερωτηση,μας ζαλισεςστο φυλλησ 99 εχει τραβελια ρε φιλε με δουλευεις?
και ιουλιανου μηπως?καθε πληροφορια χρησιμη ειναι.....ποτε δεν ξερεις
ΥΓ εχει και πιατσα στην αριστοτελους ;ειχε μια γυφτισσα και δυο λευκες αγνωστου εθνικοτητας σημερα που παιζαν ;)