gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καπου εκει με λιοσιων που αρχιζει νομιζω.....στο περιπτερο κοντακαι ιουλιανου μηπως?
καπου εκει με λιοσιων που αρχιζει νομιζω.....στο περιπτερο κοντακαι ιουλιανου μηπως?
ρε μεγαλε σε 10 θρεντ εκανες την ιδια ερωτηση,μας ζαλισες
α...στο γνωστο κομβικο σημειο αριστοτελους/λιοσιων/ιουλιανου λες...καταλαβακαπου εκει με λιοσιων που αρχιζει νομιζω.....στο περιπτερο κοντα
Τί ειναι αυτό? Τι γλώσσα μιλάς?ξερετε καμια καλιτερη απο την αλιονα στο [size=10pt][size=10pt]τσιμποθτκι[/size][/size] ?
εγω δεν εχω βρει ακομα καλιτερη!!
σε μια φαση εγραφε κανονικα γιατι πηρε καινουργιοΛίγο σεβασμό στον ΓΕΙΑΣΟΥ.
Πολεμάει τόσον καιρό να πάρει καινούριο πληκτρολόγιο ....
τσιμποτθκι
σε μια φαση εγραφε κανονικα γιατι πηρε καινουργιο
αλλα χαλασε συντομα και αυτο :S
εριξε η γκομενα του πανω φραπε ρε μαν......γιαυτοσε μια φαση εγραφε κανονικα γιατι πηρε καινουργιο
επρεπε να του παρει αλλο ρε τυπε :-εριξε η γκομενα του πανω φραπε ρε μαν......γιαυτο
επρεπε να του παρει αλλο ρε τυπε :-
Λίγο σεβασμό στον ΓΕΙΑΣΟΥ.
Πολεμάει τόσον καιρό να πάρει καινούριο πληκτρολόγιο ....
τσιμποτθκι
εσενα ΠΟΥΣΤΑΕΚΟ ποιανης το τσιμοθκι σ αρεσει?Τωρα που μιλαμε για τσιμπουκια ρε μαγκες ξερετε τι δε μπορω να καταλαβω?
Αυτο που βλεπω σχεδον σε ολες τις κριτικες για τα μπουρδελα... που λενε ολοι "μου εβαλε την καποτα κ αρχισε ενα τσιμπουκι υγρο χωρις δοντια κλπ"
καλα χωρις δοντια το καταλαβαινω αλλα το υγρο που το καταλαβαινετε με την καποτα? ειστε τοσο μεγαλοι μαγκες???
Με εκτιμιση,
ΠΟΥΣΤΑΕΚΟΣ
Σιγουρα θα εχεις καλυτερες προτασεις. Εγω παντα σε ασπαζομαι. Αν εχεις την καλοσυνη ειμαι ολος αυτια.δε μου λεει τιποτα το τσιμπουκι της αλιονας
Οκ, υπάρχει εξήγηση λοιπόν. Πάω πάσο και για τον άλλο με τον Σουλειμάν, αν και δεν βλέπω.σε μια φαση εγραφε κανονικα γιατι πηρε καινουργιο
Αν εννοεις τη Τζενη ειναι στο Μεγαλ. Αλεξανδρου 17. Υπαρχει και προσφατη κριτικη απο rigomortis.η αλιονα εμενα γενικα δε μου λεει τιποτα...ενταξει εκφυλη αλλα γεματα τα σπιτια απο καβλιαρες...
κι οσον αφορα την πιπα της οκ καλη αλλα εμενα πιο πολυ μου αρεσε της σονιας ας πουμε...η μιας ελληνιδας μιλφαρας στο μεταξουργειο που τωρα δε ξερω σε ποιο δουλευει
Αν είσαι έξω και βρέχει, παρότι κρατάς ομπρέλα, δεν βλέπεις αν ρίχνει ψιλόβροχο ή κατακλυσμό?Τωρα που μιλαμε για τσιμπουκια ρε μαγκες ξερετε τι δε μπορω να καταλαβω?
Αυτο που βλεπω σχεδον σε ολες τις κριτικες για τα μπουρδελα... που λενε ολοι "μου εβαλε την καποτα κ αρχισε ενα τσιμπουκι υγρο χωρις δοντια κλπ"
καλα χωρις δοντια το καταλαβαινω αλλα το υγρο που το καταλαβαινετε με την καποτα? ειστε τοσο μεγαλοι μαγκες???
Με εκτιμιση,
ΠΟΥΣΤΑΕΚΟΣ
του πηρε ενα τσιμοθκι τυπε και ξεχασε το πληκτρολογιο.......επρεπε να του παρει αλλο ρε τυπε :-
τυπε για μενα το τσιμπουκι ειναι υποκειμενικο θεμα...αναλογα πως το θελει ο καθεναςΣιγουρα θα εχεις καλυτερες προτασεις. Εγω παντα σε ασπαζομαι. Αν εχεις την καλοσυνη ειμαι ολος αυτια.