pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μη τσακώνεστε ρε παιδιά...όλοι θα απολαύσουμε τη θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα του ΦΚΚ VAGGELISTRIAS
....το σύμπλεγμα της κατωτερότητας που σε διακατέχει είναι εμφανές και εκδηλώνεται μέσα από τις ακραίες μισαλλόδοξες απόψεις σου....(για τις λέξεις που την ερμηνεία τους αγνοείς ,απαίδευτε, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λεξικό του Μπαμπινιώτη.)Ωπα τσιμπανε σιγα σιγα οι ΑΛΒΑΝΟΙ
Τα αυτονόητα λες παίχτη μου που δυστυχώς κατάντησαν,ιδίως εδώ μέσα,"περίεργα",εξεζητημένα" για να μη πω "γραφικά".
Καλή καρδιά,τις καλημέρες μου σ όλους.
μη τσακώνεστε ρε παιδιά...όλοι θα απολαύσουμε τη θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα του ΦΚΚ VAGGELISTRIAS
τι γινεται τωρα οποιος γραφει τελευταιος ειναι και πιο μαγκας. ΕΛΑ παπαρα κανε τα τσισακια σου και κοφτη μαλακια. μονος σου το ηθελες το λεκτικο γαμησι με το ΠΑΠΑΡΑ που ξεστομισες. εσεις που δεν ειστε ρατσιστες γλυφτε τα χυσια του πακιστανου και αφηστε μας εμας να ψαχνουμε κατι ''λιγο'' πιο καθαρο. αμα δεν εχεται προβλημα εσυ και ο αλλος που σε επικροτει να πινεται τον καφε σας και στην βικτωρια. αλλα ξερω καλα κατι τυπακια σαν κι εσας (τυπου τσιπρα) ολο λογια για ρατσισμο αλλα μονο για να γαμησουμε παμε κεντρο ΜΑΛΑΚΕΣ
ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΜΙ MILF (ΟΛΓΑ ΝΟΜΙΖΩ) ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟ ΤΡΙΜΗΝΙΑΣ ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ?
ξερουμε τιποτα για την ολγα ? αν ειναι καιρο εκει αν θα συνεχισει και τι ωρεσ δουλευει ? εχω φαει κολημα μαζι τησ και θελω να ξαναπαω . μια φορα που πηγα δεν ηταν εκει. την ειχα πετυχει τον σεπτεμβριο στην καραισκου. ασ με βοηθησει καποιοσ ποιο εμπειροσ συναγωνιστησ
Θελω να χυσω στα χρυσα δοντακια της ολγας : pipa1:
την ολγα την ειδες ??
Επισκεψη σημερα στο εν λογω μαγαζι. παρουσες ολγα - μια μελαχρινη νταρντανα δεν θυμαμαι το ονομα της και η σεριφισσα ξανθια μιλφ που μου εκανε μεγαλη εντυπωση.πηρα την ολγα και περασα μια χαρα. την επομενη θα δοκιμασω την σεριφ. την εχει παρει κανενας
ΣΤΗΝ ΘΗΣΕΩΣ 31 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΣΕΡΙΦ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟ ΔΙΔΥΜΟ. ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ?
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΙΦΙΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΗΝ ΦΑΩ ΦΟΛΑ , ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ
με την ολγα εχεις παει ??
πηγαινε με ολγα και μετα γραψε εδω, χαιρετε
ρε παιδια την ολγα απο θησεωσ 31 την αναφερεται και στο θησεωσ 81 και εδω. μηπως εχει γινει καποιο λαθος???
η ολγα αν εξαιρεσεις τα χρυσα δοντια ειναι πολυ καλη
εμενα η ολγα απο θησεως 81 μετα την πιπα γυρισε να ττον φαει ετσι ανευ. φυσικα με δικη μου πρωτοβουλια μου το φορεσε ( και της τον φορεσα)
θειτσα με χρυση οδοντοστοιχια
ρε παιδια η ολγα με τα χρυσα δοντακια ειναι ακομα εκει ? απο το θησεως 31 εχω να την τιμησω
και η ολγα καλη ειναι
ολγα θα εισαι εκει αυριο ; λεω να περασω για ξεσκισμα
ξερει κανενας αν θα ειναι το σαββατο το πρωι η ολγα
τι ωρα ανοιγει το μαγαζι ???
επισκευτηκα την περασμενη βδομαδα το ιδρυμα. Πηγα για την ολγα αλλα ελειπε
χαιρετω τους συναγωνιστες. μετα απο μακρα απουσια ενεκα επαγγελματος επεστρεψα ελλαδα. βαση των οσων διαβασα εδω τα καλυτερα για να επισκευτω , μετα απο τοσο καιρο ειναι τα σ29,σ47 ,κ85 και θ81. η θεια ολγα ειναι ακομη θ81 , καραμελωνει που....ς ???
Επισκεψη προ ημερων για να γαμησω την ολγα μιας και περναω καλα μαζι της και εχω και σπεσιαλ περιποιηση. δυστηχως ηταν με πελατη και εφυγα.
επισκεψη το σαββατο. περασα με ολγα και με ρουφηξε κανονικα.
αληθευει οτι ηρθε εδω η Ολγα απο το θησεως 81. την εχει δει κανενας ????
συμφωνω και με τους δυο σας. πελατης εδω και 2 χρονια της ολγας απο τοτε πο ηρθε στην ελλαδα και περιπλανιωταν στον πειραια. το μονο που εχω να παρατηρησω ειναι οτι επεσε αισθητα το σωμα της. οταν ειχα πρωτοπαει μαζι της ηταν πετρα , ειχα παθει την πλακα μου. ισως στην ρωσια εκανε γυμναστικη και εδω τα παρατησε τελειως
ΟΙ βυζαρες της Ολγας το κρατανε το μαγαζι και κοιταξτε μην σας φυγει και πεσει η κινηση στο μισο οπως στο θ81. αν ακουει κανενας απ το μαγαζι
το εχω γραψει και πιο παλια , η θεια ολγα οταν την ειχα παρει στον πειραια κ88 που ειχε παει για πολυ λιγο στην αρχη οταν μετα την πιπα της ειπα να γυρισει να τον φαει στηθηκε και περιμενε αμελοντας τελειως την χρηση προφυλακτικου (την οποια επεβαλα εγω). στο τελειοτικο ακαποτο επισης επειδη ισως βαριοταν να πλυθει μετα , μου τα καταπιε ολα. αργοτερα βεβαια αλλαξε συμπεριφορα προσεχοντας περοσσοτερο. αυτα προς γνωση των συναδελφων
η ΟΛΓΑ αυριο θα ειναι εκει ?? ενημερωσε μην ερχομαι τζαμπα. αν ειναι να ερθω αλλη μερα
η ΟΛΓΑ θα ειναι εκει αυριο το πρωι ? απαντηστε μην ερχομαι τζαμπα και σηκωνετε και κανα τηλεφωνο
οποιος διψαει για βυζαρες να παρει την ολγα να του τον εξαφανισει στην ισπανικη
σταμάτησε η ολγα !!!!! όχι ρε πούστη μου και ήταν απ τις τιμιοτερες και καλές επιλογές. αν την πάρει το μάτι κανενός αλλού ας ενημερωσει
μου είχε πει ότι περίμενε μια φίλη της που είχαν έρθει μαζί Ελλάδα και δούλευε σε νησί να το πάρει απόφαση να γυρίσουν ρωσια. έτσι ξέρω . πάντως αν δεν αληθεύει (γιατί πουτάνες είναι) και την δει κανένας εδώ ας ειδοποιήσει. - είχε καλό σώμα και έκανε καλό γαμήσι. ειδικά αν σε πήγαινε την πέρναγες πασάς με 60 ευρω
θυμάμαι κάτι γαμήσια που είχα κάνει με την Ολγα εδώ και με πιάνει μελαγχολία που έφυγε. Δεν μου αρνιόταν τίποτα (εκτός κολο, εκεί δεν την είχα καταφέρει ίσως λόγο μεγέθους). μια φορά την γάμαγα και αποφάσισα να την χύσω μέσα στο στόμα. την ξάπλωσα στον καναπέ και από πάνω της το ξέσκισα το στόμα χωρίς να διαμαρτύρεται. Στο χύσιμο άλλαξα γνώμη τον έβγαλα έξω και την πότισα παντού (πρόσωπο βυζιά). τα άλειψε παντού πάνω της και μέχρι να κάνω μπάνιο (επέμενε να περάσω πρώτος) κυκλοφορούσε στο δωμάτιο με τα χύσια μου και ξερογλείφονταν κιόλας. κάτι τέτοια δεν θα ξεχάσω από αυτήν , που λόγω χημείας μου φερόταν σαν δούλα μου. Γεια σου ρε ολγα κρίμα αν έφυγες Ρωσία θα μου λείψουν τέτοια γαμήσια !!!!
ποια Ολγα ???
ποια Ολγα ;;;;
αφού έκανε την βόλτα της απ το μπουρδέλα και εγλυψε το κάθε πακιστανι είπε να ξαναγυρίσει στα μασάζ να μας κάνει μερικά ακαποτα να μας μεταδώσει τα πακιστανικά-αλβανικά ''ΕΘΙΜΑ''. Και δεν το συζητάω γι αυτούς που γλύφουν και μουνάκι τι λαθρομετανάστικα χύσια σκουπιζουν
Περασα για ενημερωση.. αλλα τζιφος...
Tι fkk... και πουτσες μπλε...
Ενα κτηριο αρχαιο.. και στο κουδουνι προχειρα γραμμενο το fkk με στυλο....
KAI... κατα της 9 η ωρα.. κ δεν ανοιγανε... ειχανε σχολασει...
Οποτε... μας λενε παπαριες οτι μενει μεχρι της 12 ανοιχτο...
Δεν ειπες οτι δεν θα χασεις αλλο χρονο με μας τους αλλοδαπους? αλλα απ΄οτι φαινεται εσυ πας γυρευοντας...
φαε τωρα το ξεφτιλισμα σου και την δημοσια διαπομπευση... αν ξανα-αρθρωσεις κουβεντα μετα απο αυτο... θα'σαι πολυ χοντροπετσος...
ας αρχισω λοιπον...
και μια μερα ξαφνικα...
διακρινω μια ψυχωση?
τελικα μαλλον τερμα, δεν θα ξαναγαμησεις...
ακομα και η μονη που σου καθοταν... η Θεια Ολγα αρχισε να το δινει σε σκουρους...
Τι σου'φταιξε ρε θλιβερο υποκειμενο η γυναικα? Κανει μια απο τις πιο δυσκολες δουλειες στον κοσμο, ρουφαει τις ψωλες του καθε μαλακα με το χαμογελο στα χειλη και ηρθες εσυ το υπανθρωπακι να την ξεμπροστιασεις ρε ξετσιπωτε που πηγε να δουλεψει σε μπουρδελο? Εσυ θα την ζησεις ρε τσουτσεκι? Μα ποσα κιλα βλακεια και απανθρωπια κουβαλας? Οταν σου' γλυφε το δικο σου το τσουτσουνακι ηταν καλη?
ειλικρινα σε λυπαμαι... εισαι επιεικως μεγιστος βλακας...
Ρε βλάκα έκανες όλο αυτόν τον κοπο να μαζεψεις τα μηνυματα μου για να πεις τι ??? αυτο που ενοουσα στο πρωτο μηνυμα μου αλλα εσυ αλβανοσυριζεε δυσκολευτικες να καταλαβεις. ακου λοιπον ηλιθιε, δεν εκρυψα ποτε οτι γαμαγα αρκετες φορες την ολγα και ηταν στανταρακι για μενα, απλως επειδη μου ειχε πει πολλες φορες οτι τις αρεσει η καθαριοτητα και ειχε προβλημα με αυτους που βρωμαγανε μου εκανε μεγαλη εντυπωση πως το γυρισε σε μπουρδελο. Οσο για τα πακιστανια που λεω μαθε βλακα οτι φερνουν ενα καρο αρρωστιες. Οταν θα ερθει ο γιος σου με κανενα ξεχασμενο παρασημο να σε δω τι θα πεις. Δεν μπορω να καταλαβω ρε μαλακα τι τυπακι εισαι ??? Μου την ειπες για την διαπιστωση μου και παρεξηγηθηκες για αυτα που ειπα για την πουτανα. Δεν ξερω για σενα ρε ηλιθιε αλλα εμεις μικροι οταν πηγαιναμε σε κανενα μπουρδελο και εβγαινε κανενας βρωμιαρης δεν περναγαμε μεσα. Γνωριζω πολυ καλα οτι πριν απο αυτον θα ειχαν προηγηθει αλλοι πολλοι αλλα η παρουσα εικονα μας χαλαγε. Γιαυτο παμε τωρα στα μασαζ γιατι ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ υπαρχει ενα μικρο φιλτρο ( μπροστα μου στο Σ29 δεν τους ανοιξανε). Τωρα αν δεν εχεις προβλημα να γαμας με τα πακιστανια σταρχιδια μας. Μην μας ανακατευεις με την βρωμια σου ομως ηλιθιε και το πρωι οταν ξυπνας να πινεις καφε να μην εχεις νευρακια ΒΛΑΚΑ
Δεν ειπες οτι δεν θα χασεις αλλο χρονο με μας τους αλλοδαπους? αλλα απ΄οτι φαινεται εσυ πας γυρευοντας...
φαε τωρα το ξεφτιλισμα σου και την δημοσια διαπομπευση... αν ξανα-αρθρωσεις κουβεντα μετα απο αυτο... θα'σαι πολυ χοντροπετσος...
ας αρχισω λοιπον...
και μια μερα ξαφνικα...
διακρινω μια ψυχωση?
τελικα μαλλον τερμα, δεν θα ξαναγαμησεις...
ακομα και η μονη που σου καθοταν... η Θεια Ολγα αρχισε να το δινει σε σκουρους...
Τι σου'φταιξε ρε θλιβερο υποκειμενο η γυναικα? Κανει μια απο τις πιο δυσκολες δουλειες στον κοσμο, ρουφαει τις ψωλες του καθε μαλακα με το χαμογελο στα χειλη και ηρθες εσυ το υπανθρωπακι να την ξεμπροστιασεις ρε ξετσιπωτε που πηγε να δουλεψει σε μπουρδελο? Εσυ θα την ζησεις ρε τσουτσεκι? Μα ποσα κιλα βλακεια και απανθρωπια κουβαλας? Οταν σου' γλυφε το δικο σου το τσουτσουνακι ηταν καλη?
ειλικρινα σε λυπαμαι... εισαι επιεικως μεγιστος βλακας...
Ρε βλάκα έκανες όλο αυτόν τον κοπο να μαζεψεις τα μηνυματα μου για να πεις τι ??? αυτο που ενοουσα στο πρωτο μηνυμα μου αλλα εσυ αλβανοσυριζεε δυσκολευτικες να καταλαβεις. ακου λοιπον ηλιθιε, δεν εκρυψα ποτε οτι γαμαγα αρκετες φορες την ολγα και ηταν στανταρακι για μενα, απλως επειδη μου ειχε πει πολλες φορες οτι τις αρεσει η καθαριοτητα και ειχε προβλημα με αυτους που βρωμαγανε μου εκανε μεγαλη εντυπωση πως το γυρισε σε μπουρδελο. Οσο για τα πακιστανια που λεω μαθε βλακα οτι φερνουν ενα καρο αρρωστιες. Οταν θα ερθει ο γιος σου με κανενα ξεχασμενο παρασημο να σε δω τι θα πεις. Δεν μπορω να καταλαβω ρε μαλακα τι τυπακι εισαι ??? Μου την ειπες για την διαπιστωση μου και παρεξηγηθηκες για αυτα που ειπα για την πουτανα. Δεν ξερω για σενα ρε ηλιθιε αλλα εμεις μικροι οταν πηγαιναμε σε κανενα μπουρδελο και εβγαινε κανενας βρωμιαρης δεν περναγαμε μεσα. Γνωριζω πολυ καλα οτι πριν απο αυτον θα ειχαν προηγηθει αλλοι πολλοι αλλα η παρουσα εικονα μας χαλαγε. Γιαυτο παμε τωρα στα μασαζ γιατι ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ υπαρχει ενα μικρο φιλτρο ( μπροστα μου στο Σ29 δεν τους ανοιξανε). Τωρα αν δεν εχεις προβλημα να γαμας με τα πακιστανια σταρχιδια μας. Μην μας ανακατευεις με την βρωμια σου ομως ηλιθιε και το πρωι οταν ξυπνας να πινεις καφε να μην εχεις νευρακια ΒΛΑΚΑ
Αυτές είναι κινήσεις απελπισίας.....βλέπουνε οτι η οικονομική κρίση βαθαίνει,οι τζίροι πέφτουν,οι πελάτες,ακόμα και οι γνωστοί και σταθεροί αραιώνουν και προσπαθούν με φτηνά κολπάκια να στραγγίξουν οτι απέμεινε.....
Εχω την αίσθηση οτι ακόμα και οι κοπέλλες θα αρχίσουν σιγά σιγά να αποχωρούν προς τα πάτρια εδάφη,η προς άλλες χώρες με καλύτερη οικονομική κατάσταση.....επομένως,όσοι νόμιζαν οτι θα πέσουν οι τιμές και θα ανέβει η ποιότητα,μάλλον έμειναν μεταξεταστέοι στα οικονομικά......
....το σύμπλεγμα της κατωτερότητας που σε διακατέχει είναι εμφανές και εκδηλώνεται μέσα από τις ακραίες μισαλλόδοξες απόψεις σου....(για τις λέξεις που την ερμηνεία τους αγνοείς ,απαίδευτε, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λεξικό του Μπαμπινιώτη.)
επιπλεον τα περισσότερα μαγαζια μασαζ είναι κινησεις αρπαχτής καθαρά , χωρίς επαγγελματισμό και σωστές βάσεις.
Αγαπητέ zero,πες μου μια επιχείρηση στην Ελλάδα που έχει στηθεί και λειτουργεί με επαγγελματισμο.....απο τις μεγαλύτερες μέχρι τις μικρότερες,κυριαρχεί η κουτοπονηριά,η νοοτροπία της αρπαχτής και το "δοσ' ημιν σήμερον....".Δυστυχως η πορεία της χώρας αυτής είναι προδιαγεγραμμένη για πολλά ακόμα χρόνια....
Και περιμένουμε επαγγελματισμό και σωστή συμπεριφορά απο καλυμμένα μπουρδέλλα? γιατί τι αλλο είναι τα μασατζίδικα? τουλάχιστον αυτά που ενδιαφέρουν εμας εδω.....
Ξερω να διαβαζω ''μωρακι''......εαν διαβαζισ πιο προσεκτικα στα προ.... ποστ θα καταλαβισ μωρακη μεχπι τη ορα ειναι ανικτα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τεσπα....Κια η δυο βαρδιεσ 10:30-18:00-12:00 βραδη