Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησεως κ Ευαγγελιστριας 85 - Μασατζίδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
καμμια κριτικη βρε παιδια??????????

πηγε κανενας να δει να μας πει και μας???????????

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Δεν αφήνετε τις μαλακίες λέω εγώ!Ειδα τον τίτλο και λέω εγινε κανενα θαύμα.....FKK ATHENS MY ASS είστε εσεις......Ιερόσυλοι.......... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Με συγχύσατε και θα πάω στο ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΦΏΣΩ ΌΛΑ ΜΕ 7-2 ΟFF!!!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: Εδω που τα λεμε Ναυαρχε μου ετσι που γινεται το παιχνιδι στο Λουτρακι πιο πολλες ελπιδες θα'χεις με 7 2 αχρωμα παρα με Ρουκετες,σφαιρες,Αεροπλανα και λοιπα μεγαθηρια.. :( :- :headbang: :headbang:!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ΦΚΚ

Φραγκατα κιμπαρικα κορόιδα

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
καμμια κριτικη βρε παιδια??????????

πηγε κανενας να δει να μας πει και μας???????????

Που να παει?

Ετσι ανοιγεις fkk?

Χωρι δικο του ξεχωριστο site?

Διχως μια φωτο?

Μη τσιμπατε τοσο ευκολα...

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μπραβο ρε Τζανος πρωι πρωι μας καυλωσες παλι!!!
να υποθεσω οτι στην πραγματικοτητα δεν εχεις χειριστει ψυχολογικα την ελξη και την σαγηνη που σου προκαλουν οι μεταναστες...
πρωι πρωι ο καθε παπαρας...

παπάρας είσαι και φαίνεσαι. μια άποψη έγραψα και αν ήθελες την προσπέρναγες όπως κάνω κι εγώ με πολλές μαλακίες εδώ μέσα. για να τσιμπάς όμως  κάπου θα έχεις τις ρίζες σου  ΠΑΛΙΟΑΛΒΑΝΕ. Έχετε μάθει και γράφετε και καλά ελληνικά και δεν σας καταλαβαίνουμε κιόλας.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τελικα εχει παει κανενας να πει και σε μας ??

ειναι απλα ενα μασατζιδικο σαν ολα τα αλλα η ειναι το μασατζιδικο?????

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
παπάρας είσαι και φαίνεσαι. μια άποψη έγραψα και αν ήθελες την προσπέρναγες όπως κάνω κι εγώ με πολλές μαλακίες εδώ μέσα. για να τσιμπάς όμως  κάπου θα έχεις τις ρίζες σου  ΠΑΛΙΟΑΛΒΑΝΕ. Έχετε μάθει και γράφετε και καλά ελληνικά και δεν σας καταλαβαίνουμε κιόλας.
εμ βεβαια που να καταλαβεις καλα ελληνικα... φαινεται δεν σας κανουν ιδιαιτερα πριν σας ξαμολησουν...
δεν χωραει ρατσισμος στο μπουρδελα.κομ, ζητας απο την πουτανα πιστοποιητικο εθνικης νομιμοφροσυνης?
στα ματια της πουτανας ο Πακιστανος, ο Αλβανος και ο δηθεν Ελληνας Janos ειναι ταυτοσημοι!!!
Meal Ticket!!!
και δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο καποιους αμορφωτους, ακαλλιεργητους, ακομψους υπανθρωπους, που σε καθε δευτερη τους λεξη καπηλευονται τον Ελληνισμο...
τραβα να πεισεις τωρα καναν αλλον γιατι με μενα δεν θα'χεις καλη τυχη...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
δεν χωραει ρατσισμος στο μπουρδελα.κομ, ζητας απο την πουτανα πιστοποιητικο εθνικης νομιμοφροσυνης?
στα ματια της πουτανας ο Πακιστανος, ο Αλβανος και ο δηθεν Ελληνας Janos ειναι ταυτοσημοι!!!
Meal Ticket!!!
και δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο καποιους αμορφωτους, ακαλλιεργητους, ακομψους υπανθρωπους, που σε καθε δευτερη τους λεξη καπηλευονται τον Ελληνισμο...
:thumbsup: :cool2:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα αυτονόητα λες παίχτη μου που δυστυχώς κατάντησαν,ιδίως εδώ μέσα,"περίεργα",εξεζητημένα" για να μη πω "γραφικά".
Καλή καρδιά,τις καλημέρες μου σ όλους. :)

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και ο χρονος που διεθεσα για το παρα πανω σχολιο πολυς ειναι. απ τον αριθμο των μηνυματων σας δειχνει τι κανετε καθε μερα. εξαλου σε λομπυ αλλοδαπων που να βρω δικιο. γεια σας

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εχεις να πας Αγιο Παντελεημονα να δειρεις?
αναψε και κανα κερακι για την χαμενη προ πολλου νοημοσυνη σου...
Θα χαρουμε να σε εξυπηρετησουμε ξανα παντως, οποτε θελεις λεκτικο γαμησι μπορεις να περασεις...
εξ'αλλου εγω δεν εχω ρατσιστικο προβλημα, ολα τα γαμαω, ακομα και ψευτο-Ελληνες...

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
και ο χρονος που διεθεσα για το παρα πανω σχολιο πολυς ειναι. απ τον αριθμο των μηνυματων σας δειχνει τι κανετε καθε μερα. εξαλου σε λομπυ αλλοδαπων που να βρω δικιο. γεια σας
Γεια σου ρε Ελληνάρα που γράφεις το "εξάλλου" με ένα Λάμδα, χρησιμοποιείς την ελληνικότατη λέξη "λόμπυ" και έχεις μαλώσει με τα σημεία στίξης....Μάθε ελληνικά και μετά μίλα για Ελλάδα, γερμανοτσολιά.

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
Θα χαρουμε να σε εξυπηρετησουμε ξανα παντως, οποτε θελεις λεκτικο γαμησι μπορεις να περασεις...
εξ'αλλου εγω δεν εχω ρατσιστικο προβλημα, ολα τα γαμαω, ακομα και ψευτο-Ελληνες...
καλά του τα λες ρε μάγκα..

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλισπερα σε ολουσ  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1

τι γινεται τωρα οποιος γραφει τελευταιος ειναι και πιο μαγκας. ΕΛΑ παπαρα κανε τα τσισακια σου και κοφτη μαλακια. μονος σου το ηθελες το λεκτικο γαμησι με το ΠΑΠΑΡΑ που ξεστομισες. εσεις που δεν ειστε ρατσιστες γλυφτε τα χυσια του πακιστανου και αφηστε μας εμας να ψαχνουμε κατι ''λιγο'' πιο καθαρο. αμα δεν εχεται προβλημα εσυ και ο αλλος που σε επικροτει να πινεται τον καφε σας και στην βικτωρια. αλλα ξερω καλα κατι τυπακια σαν κι εσας (τυπου τσιπρα) ολο λογια για ρατσισμο αλλα μονο για να γαμησουμε παμε κεντρο ΜΑΛΑΚΕΣ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom