You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δεν αφήνετε τις μαλακίες λέω εγώ!Ειδα τον τίτλο και λέω εγινε κανενα θαύμα.....FKK ATHENS MY ASS είστε εσεις......Ιερόσυλοι.......... Με συγχύσατε και θα πάω στο ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΦΏΣΩ ΌΛΑ ΜΕ 7-2 ΟFF!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ;) Εδω που τα λεμε Ναυαρχε μου ετσι που γινεται το παιχνιδι στο Λουτρακι πιο πολλες ελπιδες θα'χεις με 7 2 αχρωμα παρα με Ρουκετες,σφαιρες,Αεροπλανα και λοιπα μεγαθηρια.. :- !!!
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
οτι ανοίγει η βέτα το συγγρού 29 στην φρανκφούρτη!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
καλά ρε πούστμου...για πόσο μαλάκες μας έχουν οι βαλκάνιοι γείτονες?
Προσεχώς κ καιτοσπιτο στο αμστερνταμ.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
καμμια κριτικη βρε παιδια??????????
πηγε κανενας να δει να μας πει και μας???????????
Που να παει?
Ετσι ανοιγεις fkk?
Χωρι δικο του ξεχωριστο site?
Διχως μια φωτο?
Μη τσιμπατε τοσο ευκολα...
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
8-11 english breakfastΤι περιλαμβανει το μενου?
11-1 spa-yoga-sauna
1-2 pool
2-5 lunch break
5-8 nuru
8-11 swingers party
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
καλά τόσο χαλαρά είναι στα κρατητήρια και στις φυλακές
τους αφήνουν και χρησιμοποιούν ίντερνετ?
Μονο τανκ δεν περναει, δε χωραει απο την πορτα...
μπραβο ρε Τζανος πρωι πρωι μας καυλωσες παλι!!!
να υποθεσω οτι στην πραγματικοτητα δεν εχεις χειριστει ψυχολογικα την ελξη και την σαγηνη που σου προκαλουν οι μεταναστες...
πρωι πρωι ο καθε παπαρας...
παπάρας είσαι και φαίνεσαι. μια άποψη έγραψα και αν ήθελες την προσπέρναγες όπως κάνω κι εγώ με πολλές μαλακίες εδώ μέσα. για να τσιμπάς όμως κάπου θα έχεις τις ρίζες σου ΠΑΛΙΟΑΛΒΑΝΕ. Έχετε μάθει και γράφετε και καλά ελληνικά και δεν σας καταλαβαίνουμε κιόλας.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εμ βεβαια που να καταλαβεις καλα ελληνικα... φαινεται δεν σας κανουν ιδιαιτερα πριν σας ξαμολησουν...παπάρας είσαι και φαίνεσαι. μια άποψη έγραψα και αν ήθελες την προσπέρναγες όπως κάνω κι εγώ με πολλές μαλακίες εδώ μέσα. για να τσιμπάς όμως κάπου θα έχεις τις ρίζες σου ΠΑΛΙΟΑΛΒΑΝΕ. Έχετε μάθει και γράφετε και καλά ελληνικά και δεν σας καταλαβαίνουμε κιόλας.
δεν χωραει ρατσισμος στο μπουρδελα.κομ, ζητας απο την πουτανα πιστοποιητικο εθνικης νομιμοφροσυνης?
στα ματια της πουτανας ο Πακιστανος, ο Αλβανος και ο δηθεν Ελληνας Janos ειναι ταυτοσημοι!!!
Meal Ticket!!!
και δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο καποιους αμορφωτους, ακαλλιεργητους, ακομψους υπανθρωπους, που σε καθε δευτερη τους λεξη καπηλευονται τον Ελληνισμο...
τραβα να πεισεις τωρα καναν αλλον γιατι με μενα δεν θα'χεις καλη τυχη...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
δεν χωραει ρατσισμος στο μπουρδελα.κομ, ζητας απο την πουτανα πιστοποιητικο εθνικης νομιμοφροσυνης?
στα ματια της πουτανας ο Πακιστανος, ο Αλβανος και ο δηθεν Ελληνας Janos ειναι ταυτοσημοι!!!
Meal Ticket!!!
και δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο καποιους αμορφωτους, ακαλλιεργητους, ακομψους υπανθρωπους, που σε καθε δευτερη τους λεξη καπηλευονται τον Ελληνισμο...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τα αυτονόητα λες παίχτη μου που δυστυχώς κατάντησαν,ιδίως εδώ μέσα,"περίεργα",εξεζητημένα" για να μη πω "γραφικά".
Καλή καρδιά,τις καλημέρες μου σ όλους.
Καλή καρδιά,τις καλημέρες μου σ όλους.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εχεις να πας Αγιο Παντελεημονα να δειρεις?
αναψε και κανα κερακι για την χαμενη προ πολλου νοημοσυνη σου...
Θα χαρουμε να σε εξυπηρετησουμε ξανα παντως, οποτε θελεις λεκτικο γαμησι μπορεις να περασεις...
εξ'αλλου εγω δεν εχω ρατσιστικο προβλημα, ολα τα γαμαω, ακομα και ψευτο-Ελληνες...
Θα χαρουμε να σε εξυπηρετησουμε ξανα παντως, οποτε θελεις λεκτικο γαμησι μπορεις να περασεις...
εξ'αλλου εγω δεν εχω ρατσιστικο προβλημα, ολα τα γαμαω, ακομα και ψευτο-Ελληνες...
Γεια σου ρε Ελληνάρα που γράφεις το "εξάλλου" με ένα Λάμδα, χρησιμοποιείς την ελληνικότατη λέξη "λόμπυ" και έχεις μαλώσει με τα σημεία στίξης....Μάθε ελληνικά και μετά μίλα για Ελλάδα, γερμανοτσολιά.και ο χρονος που διεθεσα για το παρα πανω σχολιο πολυς ειναι. απ τον αριθμο των μηνυματων σας δειχνει τι κανετε καθε μερα. εξαλου σε λομπυ αλλοδαπων που να βρω δικιο. γεια σας
καλά του τα λες ρε μάγκα..εχεις να πας Αγιο Παντελεημονα να δειρεις?
εχεις να πας Αγιο Παντελεημονα να δειρεις?
τι γινεται τωρα οποιος γραφει τελευταιος ειναι και πιο μαγκας. ΕΛΑ παπαρα κανε τα τσισακια σου και κοφτη μαλακια. μονος σου το ηθελες το λεκτικο γαμησι με το ΠΑΠΑΡΑ που ξεστομισες. εσεις που δεν ειστε ρατσιστες γλυφτε τα χυσια του πακιστανου και αφηστε μας εμας να ψαχνουμε κατι ''λιγο'' πιο καθαρο. αμα δεν εχεται προβλημα εσυ και ο αλλος που σε επικροτει να πινεται τον καφε σας και στην βικτωρια. αλλα ξερω καλα κατι τυπακια σαν κι εσας (τυπου τσιπρα) ολο λογια για ρατσισμο αλλα μονο για να γαμησουμε παμε κεντρο ΜΑΛΑΚΕΣ
Ωπα τσιμπανε σιγα σιγα οι ΑΛΒΑΝΟΙκαλά του τα λες ρε μάγκα..
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις