Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησεως κ Ευαγγελιστριας 85 - Μασατζίδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
τελικα ανθρακες ο θησαυρος!!!!!!!!!!!

πηγαν δυο συναγωνιστες και τζιφος σιγα να μην πανε αλλοι!!!!!!!

ειναι πολλη ασχημο ο αλλος να φευγει με καβλα να παει σε ενα χωρο και να βρησκει τις πορτες κλειστες πολλη απλα δεν θα ξαναπατησει κανεις!!!

προς τους υπευθηνους κυριοι αν δεν εισαστε ετοιμοι μην βγαζετε ανακοινωσεις ανοιξαμε κτλπ ανοιξτε πρωτα και μετα βλεπουμε!!!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ρε βλάκα έκανες όλο αυτόν τον κοπο να μαζεψεις τα μηνυματα μου για να πεις τι ??? αυτο που ενοουσα στο πρωτο μηνυμα μου αλλα εσυ αλβανοσυριζεε δυσκολευτικες να καταλαβεις. ακου λοιπον ηλιθιε, δεν εκρυψα ποτε οτι γαμαγα αρκετες φορες την ολγα και ηταν στανταρακι για μενα, απλως επειδη μου ειχε πει πολλες φορες οτι τις αρεσει η καθαριοτητα και ειχε προβλημα με αυτους που βρωμαγανε μου εκανε μεγαλη εντυπωση πως το γυρισε σε μπουρδελο. Οσο για τα πακιστανια που λεω μαθε βλακα οτι φερνουν ενα καρο αρρωστιες. Οταν θα ερθει ο γιος σου με κανενα ξεχασμενο παρασημο να σε δω τι θα πεις. Δεν μπορω να καταλαβω ρε μαλακα τι τυπακι εισαι ???   Μου την ειπες για την διαπιστωση μου και παρεξηγηθηκες για αυτα που ειπα για την πουτανα. Δεν ξερω για σενα ρε ηλιθιε αλλα εμεις μικροι οταν πηγαιναμε σε κανενα μπουρδελο και εβγαινε κανενας βρωμιαρης δεν περναγαμε μεσα. Γνωριζω πολυ καλα οτι πριν απο αυτον θα ειχαν προηγηθει αλλοι πολλοι αλλα η παρουσα εικονα μας χαλαγε. Γιαυτο παμε τωρα στα μασαζ γιατι ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ  υπαρχει ενα μικρο φιλτρο ( μπροστα μου στο Σ29 δεν τους ανοιξανε). Τωρα αν δεν εχεις προβλημα να γαμας με τα πακιστανια σταρχιδια μας. Μην μας ανακατευεις με την βρωμια σου ομως ηλιθιε και το πρωι οταν ξυπνας να πινεις καφε να μην εχεις νευρακια ΒΛΑΚΑ

ενοουσα = εννοούσα
δυσκολευτικες = δυσκολεύτηκες
υποτειθεται = υποτίθεται

δεν το τελειώσαμε το σχολείο ε?

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ενοουσα = εννοούσα
δυσκολευτικες = δυσκολεύτηκες
υποτειθεται = υποτίθεται

δεν το τελειώσαμε το σχολείο ε?

όχι με απεβαλαν  γιατί με έπιασαν να γαμάω την καθηγήτρια στις τουαλετες. αλλά και εσύ που το τελείωσες σε βλέπω. όλη μέρα στις πουτάνες είσαι και το περισσότερο χρόνο της ημέρας σου εδώ μέσα !!!!!!  ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα ολοι οι μαθηταραδες εδω εχουν μαζευτει ??? ολοι την ορθογραφια κοιτανε ????  :huh: :huh: :huh:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
γιατί εσύ που είσαι όλη μέρα πουτανιάρη μου? αλλού?
και μη γαμάς τόοοοσο πολύ... μπορεί να τον βάλεις κατά λάθος εκεί που'χυσε ο Πάκης...
αλλά τι να γαμήσεις βρε κακομοίρη, εγώ πήγα την βρήκα την ρώτησα την καθηγήτρια και μου'πε οτι στό γαμήσι σε άφησε μεταξεταστέο...
ααα και η Όλγα λέει οτι τον έχεις μικρό....
έλα τώρα μην κοκκινίζεις, δεν είναι ντροπή...

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιατί εσύ που είσαι όλη μέρα πουτανιάρη μου? αλλού?
και μη γαμάς τόοοοσο πολύ... μπορεί να τον βάλεις κατά λάθος εκεί που'χυσε ο Πάκης...
αλλά τι να γαμήσεις βρε κακομοίρη, εγώ πήγα την βρήκα την ρώτησα την καθηγήτρια και μου'πε οτι στό γαμήσι σε άφησε μεταξεταστέο...
ααα και η Όλγα λέει οτι τον έχεις μικρό....
έλα τώρα μην κοκκινίζεις, δεν είναι ντροπή

καλα ρε βλακα δεν βαριεσαι να δαβαζεις ολα τα παλια μηνυματα μου. για πες μου τι εκανα περσι το καλοκαιρι γιατι βαριεμαι να δω...Διαπομπευσε με.
Τι μαλακας θεε μου ...μαλον Τιμημενος Μαλακας
Α  διορθωσε μου και τα ορθογραφικα λαθη βλακα γιατι βαριεμε. :2funny: :2funny: :dancing:

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
53
Πόντοι
1
Ρε μάγκες αράξτε, πως τα καταφέρνετε κάθε φορά σε κάθε νήμα να υπάρχουν 2-3 που σφάζονται δε μπορώ να καταλάβω..
Αλληλοβρίζεστε δημόσια και διεκδικείτε ο ένας από τον άλλο το έπαθλο του ποιος θα γίνει πιο χυδαίος,, γιατί δε τα λέτε με πμ???

Ανοίγει ένα νήμα για να πληροφορηθούμε όλοι, μιας κ είμαστε συναγωνιστές κ τελικά κάθε άλλο παρά τον σκοπό του υπηρετεί,, προσωπικές αντεγκλήσεις , προσβολές , λίγο ακόμα και θα τραβήξετε μαχαίρι,, μην εκτείθεστε τόσο πολύ , σας πληροφορώ ότι αν κάποιος θέλει μπορεί να βρει τον άλλο σε 15΄ αν γνωρίζει τον τρόπο, μη νοιώθετε ασφαλείς επειδή κάθεστε πίσω από μια οθόνη ή μια τηλεφωνική συσκευή.

Στο θέμα μας τώρα ,,, περάσαμε με φίλο συναγωνιστή να επισκεφτούμε κ να ενημερώσουμε όλους εσάς για το περιβόητο FKK που τάχα άνοιξε στην Καλλιθέα...
Το κτήριο άθλιο, μια παλιά μονοκατοικία , γραμμένο με το χέρι το FKK , κάμερα πάνω δεξιά -- τρομάρα τους -- χτυπήσαμε κουδούνι 3 φορές , δεν απάντησαν, δεν είχαν την ευγένεια ούτε να μας πουν αν είναι ανοικτό ή κλειστό το μπορντέλο τους, ήταν μέσα κάμποσες σίγουρα ,, απέναντι διαγώνια έχει μια ALPHA BANK όπου πήγαμε για ανάληψη. 10΄αργότερα κ ενώ είμαστε ακόμα απέναντι βγήκε μια ξανθιά χαμηλοκώλα που δε τη πηδάω ακόμα κ αν με πλήρωνε...

Πήγες να εντυπωσιάσεις κυρά μου ρίχνοντας πυροτεχνήματα κ δημιουργώντας προσδοκίες αλλά σου γύρισε boomerang.. Ψάχνετε για μαλάκες κ εσείς..
Κλείστο το μπουρδέλο σου κ μάθε να σέβεσαι το χρόνο που χάνει ο άλλος όταν έρχεται να σε επισκεφθεί για να σου δώσει τα λεφτά του..

Θα περιμένεις πολύ να σου ξανάρθουμε ,, πάρα πολύ .....

Ώρα επίσκεψης : Xτες λίγο πριν τις 7μμ...

Μαύρο δαγκωτό στο παρακμιακό ίδρυμα..

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αγαπητέ zero,πες μου μια επιχείρηση στην Ελλάδα που έχει στηθεί και λειτουργεί με επαγγελματισμο.....απο τις μεγαλύτερες μέχρι τις μικρότερες,κυριαρχεί η κουτοπονηριά,η νοοτροπία της αρπαχτής και το "δοσ' ημιν σήμερον....".Δυστυχως η πορεία της χώρας αυτής είναι προδιαγεγραμμένη για πολλά ακόμα χρόνια....
Και περιμένουμε επαγγελματισμό και σωστή συμπεριφορά απο καλυμμένα μπουρδέλλα? γιατί τι αλλο είναι τα μασατζίδικα? τουλάχιστον αυτά που ενδιαφέρουν εμας εδω.....

Δυστυχώς δεν έιναι μόνο αυτό.
Ισχύει και το "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα"!!!
Δυστυχώς (ξανά).  :headbang: :headbang:

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μάγκες αράξτε, πως τα καταφέρνετε κάθε φορά σε κάθε νήμα να υπάρχουν 2-3 που σφάζονται δε μπορώ να καταλάβω..
Αλληλοβρίζεστε δημόσια και διεκδικείτε ο ένας από τον άλλο το έπαθλο του ποιος θα γίνει πιο χυδαίος,, γιατί δε τα λέτε με πμ???

Ανοίγει ένα νήμα για να πληροφορηθούμε όλοι, μιας κ είμαστε συναγωνιστές κ τελικά κάθε άλλο παρά τον σκοπό του υπηρετεί,, προσωπικές αντεγκλήσεις , προσβολές , λίγο ακόμα και θα τραβήξετε μαχαίρι,, μην εκτείθεστε τόσο πολύ , σας πληροφορώ ότι αν κάποιος θέλει μπορεί να βρει τον άλλο σε 15΄ αν γνωρίζει τον τρόπο, μη νοιώθετε ασφαλείς επειδή κάθεστε πίσω από μια οθόνη ή μια τηλεφωνική συσκευή.

Στο θέμα μας τώρα ,,, περάσαμε με φίλο συναγωνιστή να επισκεφτούμε κ να ενημερώσουμε όλους εσάς για το περιβόητο FKK που τάχα άνοιξε στην Καλλιθέα...
Το κτήριο άθλιο, μια παλιά μονοκατοικία , γραμμένο με το χέρι το FKK , κάμερα πάνω δεξιά -- τρομάρα τους -- χτυπήσαμε κουδούνι 3 φορές , δεν απάντησαν, δεν είχαν την ευγένεια ούτε να μας πουν αν είναι ανοικτό ή κλειστό το μπορντέλο τους, ήταν μέσα κάμποσες σίγουρα ,, απέναντι διαγώνια έχει μια ALPHA BANK όπου πήγαμε για ανάληψη. 10΄αργότερα κ ενώ είμαστε ακόμα απέναντι βγήκε μια ξανθιά χαμηλοκώλα που δε τη πηδάω ακόμα κ αν με πλήρωνε...

Πήγες να εντυπωσιάσεις κυρά μου ρίχνοντας πυροτεχνήματα κ δημιουργώντας προσδοκίες αλλά σου γύρισε boomerang.. Ψάχνετε για μαλάκες κ εσείς..
Κλείστο το μπουρδέλο σου κ μάθε να σέβεσαι το χρόνο που χάνει ο άλλος όταν έρχεται να σε επισκεφθεί για να σου δώσει τα λεφτά του..

Πολύ σωστα τα λες φιλαρα. εγω μια αποψη εγραψα που μπορει ο καθενας να συμφωνησει η να διαφωνησει. Απλως ο βλακας δεν ειχε πιει καφε το πρωι και εκτος οτι διαφωνουσε με αυτο που εγραψα μας ειπε και ΠΑΠΑΡΕΣ. Δεν νομιζω οτι μπορει ο καθενας να βριζει τον αλλον χωρις να τον εχει πειραξει. Εκτος αν πρωι πρωι  :jerking: :jerking: :jerking:
Προσωπικα σου ζητω συγνωμη και το κοβω γιατι ειναι ενοχλητικο στην ενημερωση

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Πως γινεται αυτο φιλε αλεπουδελη.. :huh:;;??

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
53
Πόντοι
1
Πολύ σωστα τα λες φιλαρα. εγω μια αποψη εγραψα που μπορει ο καθενας να συμφωνησει η να διαφωνησει. Απλως ο βλακας δεν ειχε πιει καφε το πρωι και εκτος οτι διαφωνουσε με αυτο που εγραψα μας ειπε και ΠΑΠΑΡΕΣ. Δεν νομιζω οτι μπορει ο καθενας να βριζει τον αλλον χωρις να τον εχει πειραξει. Εκτος αν πρωι πρωι  :jerking: :jerking: :jerking:
Προσωπικα σου ζητω συγνωμη και το κοβω γιατι ειναι ενοχλητικο στην ενημερωση

Να σαι καλά φίλε μου,, η Δημόσια Συγγνώμη δείχνει Λεβεντιά.. Μπράβο σου.

Το γεγονός οτι το forum έχει κύριο αντικείμενο τις εκδιδόμενες γυναίκες δε σημαίνει φαντάζομαι ότι οι συμμετέχοντες σε αυτό είναι μαχαιροβγάλτες ή άτομα του υποκόσμου,, έχουμε ένα επίπεδο οι περισσότεροι , πολλοί από μας Πανεπιστημιακές σπουδές σε δεύτερο κ τρίτο επίπεδο κ αρθρώνουμε δομημένο λόγο ,, -- βλέπε agianna , andy51, pathos και αρκετούς ακόμα -- με ταυτότητα επιθυμιών όμως , κανένας λόγος λοιπόν να είμαστε απέναντι,, είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά ,,, φυσικά με ελάχιστες εξαιρέσεις τις οποίες αφου μας διακρίνει η κριτική σκέψη κ η ελευθερία της έκφρασης μπορούμε να εντοπίσουμε κ να απομονώσουμε....

Εκείνος που καταφεύγει σε βρισιές κ προσβολές είναι Άνθρωπος χωρίς σκέψη , και Άνθρωπος χωρίς σκέψη είναι εκείνος που δεν έχει πολιτισμό στη ζωή του και περιεχόμενο βούλησης..  Το είπα ευγενικά ... στην αργκό θα τον λέγαμε ΤΕΝΕΚΕ.....
Άτομα ανεπίδεκτα πνευματικής οφέλειας....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.624
Πόντοι
46.232
ακόμα να βρεθεί αγοραστής για το FKK  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαλακες ειναι πηγα δεν ανοιγαν επαιρνα τηλεφωνο το 81 λιγο πιο κατω ειναι

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505
Κα Όλγα, τι ώρα μπορούμε να περάσουμε; Χαρτί έχει ή να φέρουμε δικό μας;

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Ακομα προσπαθω να καταλαβω για πιο λογω συνεχιζουμε και λεμε αυτο το πραγμα FKK!!!!!!!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μη το ψαχνεις φιλε ενας πιασαρικος τιτλος....

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
μη το ψαχνεις φιλε ενας πιασαρικος τιτλος....

Τουλαχιστον να σβηστει το FKK απο τον τιτλο του θεματος.
Ας γραφει απλα Θησεως 85-Μασατζιδικο.Επειδη εχω παει Γερμανια σε FKK μου προκαλει απιστευτο εκνευρισμο
αυτο το πραγμα.Και παει στο καλο οι περισσοτεροι που εχουνε παει καταλαβανε οτι δεν ειναι ουτε καν κοντα στο να λεγεται FKK
αλλα τουλαχιστον να προστατευτουν οσοι εχουνε σκοπο να αφησουνε λεφτα εκει μονο και μονο γιατι ο τιτλος ειναι πιασαρικος!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Τουλαχιστον να σβηστει το FKK απο τον τιτλο του θεματος.
Ας γραφει απλα Θησεως 85-Μασατζιδικο.Επειδη εχω παει Γερμανια σε FKK μου προκαλει απιστευτο εκνευρισμο
αυτο το πραγμα.Και παει στο καλο οι περισσοτεροι που εχουνε παει καταλαβανε οτι δεν ειναι ουτε καν κοντα στο να λεγεται FKK
αλλα τουλαχιστον να προστατευτουν οσοι εχουνε σκοπο να αφησουνε λεφτα εκει μονο και μονο γιατι ο τιτλος ειναι πιασαρικος!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Όπως ανέφερα λίγες σελίδες πριν, για FKK Ελλάδας-Ψωροκώσταινας, καλά είναι. :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom