You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θηλασμός σε γκόμενα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 215864
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.296
- Πόντοι
- 216
Ειχα διαβασει εδω μεσα, οτι ειχε γενησει και θηλαζε, μια Γκαμπυ στην αλκιβιαδου πριν χρόνια. Σε μια επισκεψη μου μαζί της, για πλακα της λεω, <<εχουν γαλα τα βυζάκια σου?>>. αμεσωσ πιεζει τον ενα μαστό, και ριχνει μια ριπη γαλακτος στο στηθος μου.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
πιεζει τον αλλο μαστο και βγαινει μια βολη γαλακτος κατα ριπας σκυβω τελευταια στιγμη γλύτωσα καθως αρχισε και με τα δυο να με καταδιωκει.....Ειχα διαβασει εδω μεσα, οτι ειχε γενησει και θηλαζε, μια Γκαμπυ στην αλκιβιαδου πριν χρόνια. Σε μια επισκεψη μου μαζί της, για πλακα της λεω, <<εχουν γαλα τα βυζάκια σου?>>. αμεσωσ πιεζει τον ενα μαστό, και ριχνει μια ριπη γαλακτος στο στηθος μου.
bdsm72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.269
- Πόντοι
- 201
Εδώ μέσα θα βρεις ανθρώπους που έχουν γλείψει κάθε είδους μουνί και κωλοτρυπίδι μπορείς να φανταστείς, που έχουν δώσει ακάποτο τσιμπούκι σε πρεζόνι, που έχουν ρουφήξει τραβέλικο καβλί, αλλά σιχαίνονται να πιουν γάλα από το βυζί της γυναίκας ή της γκόμενας τους.
Όσο για το ερώτημα σου, εννοείται πως ναι.
Εδώ μέσα θα βρεις ανθρώπους που έχουν γλείψει κάθε είδους μουνί και κωλοτρυπίδι μπορείς να φανταστείς, που έχουν δώσει ακάποτο τσιμπούκι σε πρεζόνι, που έχουν ρουφήξει τραβέλικο καβλί, αλλά σιχαίνονται να πιουν γάλα από το βυζί της γυναίκας ή της γκόμενας τους.
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.822
- Πόντοι
- 1.446
Μπορείς να πιεις και αυτό τι γάλα, που δεν είναι από βυζί αλλά από μ@@νι...Εχετε πιει το γάλα από τα βυζιά της γκόμενάς σας(ή συζυγου) καθώς της τα ρουφάγατε;Το παρέχουν σαν υπηρεσία τπτ εσκορτ;
Συνημμένα
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.190
- Πόντοι
- 1.960
Με τη μυτη πετιετε εξω
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.156
- Πόντοι
- 9.297
Συναγωνιστής με πήγε κάποτε σε ένα στριπτηζαδικο Θεσσαλονίκης όπου δούλευε ένα κορίτσι μας που γνώρισε από κοντά ο ίδιος.
Είχε γίνει μανούλα προ διετίας περίπου και είχε ακόμα αποθέματα δικού της γάλακτος το οποίο μας κέρασε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.
Υπέροχη γλυκειά γεύση που μου έμεινε αξέχαστη...σαν ζαχαρουχο ΝΟΥΝΟΥ ήταν στο περίπου!
Ωραίες στιγμές από εκείνες τις παλιές καλές μέρες...
Είχε γίνει μανούλα προ διετίας περίπου και είχε ακόμα αποθέματα δικού της γάλακτος το οποίο μας κέρασε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.
Υπέροχη γλυκειά γεύση που μου έμεινε αξέχαστη...σαν ζαχαρουχο ΝΟΥΝΟΥ ήταν στο περίπου!
Socrates009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2023
- Like
- 4.157
- Πόντοι
- 441
Καυλώνω πολύ με όσες δίνουν γάλα, να ρουφας τις ρώγεςΣυναγωνιστής με πήγε κάποτε σε ένα στριπτηζαδικο Θεσσαλονίκης όπου δούλευε ένα κορίτσι μας που γνώρισε από κοντά ο ίδιος.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.968
- Πόντοι
- 6.946
Τύπε μου (και σεβαστέ νεκρανάστη) :
το γάλα θα είναι βιολογικό ή σκόνη αμφιβόλου προέλευσης;
Πρέπει να το πιεις μέχρι τελευταία σταγόνα ή αλλιώς θα σε μαλώσει η κορασίδα;
Επιβάλλεται σαλιάρα για τους φαφούτηδες ή όλα καλά;
Αυτά για τώρα, επιφυλάσσομαι να επανέλθω.
το γάλα θα είναι βιολογικό ή σκόνη αμφιβόλου προέλευσης;
Πρέπει να το πιεις μέχρι τελευταία σταγόνα ή αλλιώς θα σε μαλώσει η κορασίδα;
Επιβάλλεται σαλιάρα για τους φαφούτηδες ή όλα καλά;
Αυτά για τώρα, επιφυλάσσομαι να επανέλθω.
j_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Like
- 857
- Πόντοι
- 81
Πως δεν το σκεφτηκαμεΚαταρχας για να κατεβασει γαλα η γυναικα πρεπει να εχει ανεβασμενες τιμες σε καποιες ορμονες που δεν θυμαμαι ακριβως ποιες ειναι...
Αυτο για να συμβει πρεπει ειτε να παρει χαπια ειτε να μεινει εγκυος.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.968
- Πόντοι
- 6.946
Επόμενο νήμα χρησιμότατο: θηλασμός σε άνδρα.
thessalonikios88
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
Δεν έχω δοκιμάσει αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω για την φάση
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.773
- Πόντοι
- 2.816
Πάντως κατά τον οργασμό σε μερικές τρέχει από τις θηλές ένα λευκό υγρό που μοιάζει με γάλα
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.968
- Πόντοι
- 6.946
Κάποιες ποικιλίες βυζων είναι δηλητηριώδεις, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ τύποι μου.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.332
- Πόντοι
- 2.356
Συναγωνιστής με πήγε κάποτε σε ένα στριπτηζαδικο Θεσσαλονίκης όπου δούλευε ένα κορίτσι μας που γνώρισε από κοντά ο ίδιος.
Συνημμένα
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.773
- Πόντοι
- 2.816
Κάποτε τους πείραζε που ήταν γυμνόστηθη η τύπισσα στο κουτί...
Τώρα τα αισχη έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.156
- Πόντοι
- 9.297
Πράγματι...Κάποτε τους πείραζε που ήταν γυμνόστηθη η τύπισσα στο κουτί...
Τα νεοεποχιτικα δίποδα αντέδρασαν με την εικόνα της αγρότισσας στο σήμα της ΔΕΛΤΑ και την εξαφάνισαν για να μην θεωρηθεί ότι θίγονται οι γυναίκες κάνοντας χειρωνακτικές εργασίες και τώρα υπάρχει μόνο ένα άψυχο πράσινο τρίγωνο .
Σημεία των καιρών...
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
Αααα εσείς είστε ψαγμενοι.Πράγματι...
Τα νεοεποχιτικα δίποδα αντέδρασαν με την εικόνα της αγρότισσας στο σήμα της ΔΕΛΤΑ και την εξαφάνισαν για να μην θεωρηθεί ότι θίγονται οι γυναίκες κάνοντας χειρωνακτικές εργασίες και τώρα υπάρχει μόνο ένα άψυχο πράσινο τρίγωνο .
Σημεία των καιρών...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ανοησιες των καιρων, εννοεις.Πράγματι...
Σημεία των καιρών...
Οι νεοταξιτες ειναι τοσο βλαμμενοι και τοσο οπαδοί του στρεβλού, ωστε ακυρωνουν ακομη και τον εαυτο τους.
Μια χαρα φεμινιστικο ηταν το σημα της ΔΕΛΤΑ με την αγροτισσα, υποδεικνυε οτι δεν ειναι μονο αντρες οι κτηνοτροφοι. Αλλά η νεοταξιτικη ανοησια βρηκε παλι κατι να της φταιει, δεν πρεπει λέει να δειχνουμε τη γυναικα να κανει χειρωνακτικη εργασια γιατι φαινεται ετσι σαν δούλα του άντρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις