Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
εχω την εντυπωση οτι απο την ημερα που βγηκε ο τραβεστολαγνος κ ειπε αυτα που ειπε κ εν συνεχεια ξεσπαθωσανε καπως τα κοριτσια η αλεξια με την νινα εχει πεσει καπως η κουβεντα

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
εχω την εντυπωση οτι απο την ημερα που βγηκε ο τραβεστολαγνος κ ειπε αυτα που ειπε κ εν συνεχεια ξεσπαθωσανε καπως τα κοριτσια η αλεξια με την νινα εχει πεσει καπως η κουβεντα
  Λαθος  εντυπωση  σχηματισες.....ειδες  καποια  να  ξεσπαθωνει?  Συζητηση  καναμε...
Εξαλλου  ο  Τραβεστολαγνος  δεν  αναφερθηκε  ονομαστικα,μιλουσε  ετσι  ...πως  να  το  πω...φλου....
Πιο  ουσιαστικα,  αν  το  θετεις    ετσι,  μιλησε  ενας    αξιοσεβαστος    και  αξιοπιστος    συναγωνιστης  σου....Δεν  βλεπω  να  αναφερεσαι  σε  αυτον.....Μαλλον  δεν  θα  το  προσεξες.....
Μη  στεναχωριεσαι...τα  κοριτσια  ειναι  αγαπημενα.....ΟΛΑ  ομως.... 

*Ασχετο . Φουξτερ,  Φουξτερ....κατι  μου  θυμιζει  απο  παλια  αυτο  το  ονομα...δεν  μπορω  να  θυμηθω....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλημερα σε ολους.Αλεξια ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Θα συμφωνησω μαζι σου οτι τα πραγματα τεινουν να εκτονωθουν....ολοι μας ειμαστε στις επαλξεις του αγωνα απο διαφορετικο ποστο....αγαπητε φουξτερ εμενα ο στοχος μου ηταν να ταραξω τα νερα....γνωριζω οτι προκαλεσα τρικυμια.... :rolleyes: :rolleyes:η ζωη πολλες φορες σου δινει σκληρα μαθηματα.....και βαζω και τον εαυτο μου μεσα.....συνεχιζουμε... :rockon: :rockon: :rockon:

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα  στα καρντασια!!!

ξερει καποιος να μας πει εντυπωσεις για τη λαουρα ;;;

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Λόγο των βραβείων γυναίκες της χρονιάς θέλω γνώμες για τις κάτωθι κατηγορίες με τίτλο, τραβέλια της χρονιάς στην πόλη μας.......

1 Star τρανς

2 Body τρανς

3 Girl friend τρανς

4 Monster cock τρανς

5 Deep throat τρανς

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Λόγο των βραβείων γυναίκες της χρονιάς θέλω γνώμες για τις κάτωθι κατηγορίες με τίτλο, τραβέλια της χρονιάς στην πόλη μας.......

1 Star τρανς

2 Body τρανς

3 Girl friend τρανς

4 Monster cock τρανς

5 Deep throat τρανς
νεος και μπαινεις και φορτσατος....ασχολουμαι απο τα 18 με το πληρωμενο σεξ...και ειμαι 41 την τελευταια 15ετια ασχολουμαι με τρανς...και εσυ βαζεις ενα μηνυμα να σου πουμε ποιες θεωρουμε κορυφαιες στην κατηγορια....ασφαλως αρκετοι εχουν αποψη και μπορουν να τηντεκμηριωσουν οπως και σαφως υπαρχουν προτιμησεις....δηλαδη εμεις εχουμε πληρωσει τα μαλλιοκεφαλα μας ολα αυτα τα χρονια και εσυ θελεις να μας βαλεις σε τριπακι για να απαντησουμε....ωραια λοιπον....διαβασε τις τελευταιες 100 σελιδες του συγκεκριμενου θεματος και θα παρει ανξοδα ολες τις πληροφοριες που ζητας..

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
νεος και μπαινεις και φορτσατος....ασχολουμαι απο τα 18 με το πληρωμενο σεξ...και ειμαι 41 την τελευταια 15ετια ασχολουμαι με τρανς...και εσυ βαζεις ενα μηνυμα να σου πουμε ποιες θεωρουμε κορυφαιες στην κατηγορια....ασφαλως αρκετοι εχουν αποψη και μπορουν να τηντεκμηριωσουν οπως και σαφως υπαρχουν προτιμησεις....δηλαδη εμεις εχουμε πληρωσει τα μαλλιοκεφαλα μας ολα αυτα τα χρονια και εσυ θελεις να μας βαλεις σε τριπακι για να απαντησουμε....ωραια λοιπον....διαβασε τις τελευταιες 100 σελιδες του συγκεκριμενου θεματος και θα παρει ανξοδα ολες τις πληροφοριες που ζητας..
:hi: :hi:

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
σωστοοοοςςςςςς.............

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21

1 Star τρανς

2 Body τρανς

3 Girl friend τρανς

4 Monster cock τρανς

5 Deep throat τρανς
αδερφε εδω γραφουμε μονο κουτσομπολια και στημενες κριτικες...οταν παλιώσεις θα μαθεις...εισαι ακομα νεος

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αδερφε εδω γραφουμε μονο κουτσομπολια και στημενες κριτικες...οταν παλιώσεις θα μαθεις...εισαι ακομα νεος
θα ελεγα εφοσον εισαι νεος και εχεις αποψη ξεκινα να γραφεις και εσυ....απο αυτα που γραφουμε κρινομαστε ξερεις....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εχουμε και λεμε...εκανες λογαριασμο το 2009 και εχεις 247 μηνυματα....δηλαδη 2555 μερες και εγραψες 247 μηνυματα...η προσφορα σου στο σαιτ στο θεμα της ενημερωσης ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ.Τωρα για το αν γραφω κουτσουμπολια θα ελεγα....δικαιωμα σου τι πιστευεις...επισης εχω πει ΠΟΛΛΕΣ φορες οτι σαφως εχω προτιμησεις.....και σαφως οταν ΜΕ ΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ να του προτεινω κατι που ειμαι πιο σιγουρος...και σαφως κανω και λαθη....τελος παντων...οταν συνδεθεις στο σαιτ μετα απο κανα διμηνο για να στειλεις ενα μηνυμα για να φανει οτι κινηται ο λογαριασμος σου απαντησε μου.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
αν ενδιαφέρεται ν μάθεις άνοιξε θέμα νέο και μην γράφεις όπου ν ναι κ ότι να ναι ...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
@gt13 ρε συ φιλάρα μην απαξιώνεις τα πάντα, ποτέ δε κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι μαύρο ή άσπρο. Ντε και καλά πρέπει να υπάρχει δράκος πίσω απο κάθε ποστάρισμα?

@ Αλεξία μιας και συμφωνείς με τον προλαλήσα και δεδομένου του πλεονεκτήματος του ότι είσαι παιδί της πιάτσας θα μας βοηθούσες πολύ να μας έγραφες ποιες κατα την γνώμη σου είναι η στημένες κριτικές (πραγματικά περιμένω με αγωνία...)

@λαγνε θα συμφωνήσω μαζί σου ότι όλοι κρινόμαστε με αυτά που γράφουμε και όσοι ασχολούνται με το φόρουμ θα έχουν ή τουλάχιστον θα μπορούν να ξεχωρίσουν την ήρα απο το στάρι ;).

Τέλος πιστεύω ότι τα διακεκριμένα μέλη και αυτοί που ασχολούνται με το άθλημα που γράφουν δεν ξεπερνάνε τα 5 και σε γενικά πλαίσια έχουν τεκμηριωμένη και σταθερή άποψη την οποία και μπορούν να υποστηρίξουν. Ακόμη το πόσα πόστ έχει ο καθένας μας εδώ μέσα δεν νομίζω ότι μου λέει τίποτα. Αυτό που μετράει είναι το πόσο ουσιαστικά είναι και το πόσο συμβάλουν στην ενημέρωση. Τέλος η αντικειμενικότητα του καθενός μας είναι συζητήσιμη δεδομένου της διαφορετικής οπτικής που μπορεί να υπάρχει απο άτομο σε άτομο και ίσως και της χημείας και του τρόπου που μπορεί να συμπεριφερθεί ώστε να γλυτώσει απο άβολες καταστάσεις ή να εκμεταλλευτεί ώστε να περάσει καλύτερα. 

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
@gt13 ρε συ φιλάρα μην απαξιώνεις τα πάντα, ποτέ δε κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι μαύρο ή άσπρο. Ντε και καλά πρέπει να υπάρχει δράκος πίσω απο κάθε ποστάρισμα?

@ Αλεξία μιας και συμφωνείς με τον προλαλήσα και δεδομένου του πλεονεκτήματος του ότι είσαι παιδί της πιάτσας θα μας βοηθούσες πολύ να μας έγραφες ποιες κατα την γνώμη σου είναι η στημένες κριτικές (πραγματικά περιμένω με αγωνία...)

@λαγνε θα συμφωνήσω μαζί σου ότι όλοι κρινόμαστε με αυτά που γράφουμε και όσοι ασχολούνται με το φόρουμ θα έχουν ή τουλάχιστον θα μπορούν να ξεχωρίσουν την ήρα απο το στάρι ;).

Τέλος πιστεύω ότι τα διακεκριμένα μέλη και αυτοί που ασχολούνται με το άθλημα που γράφουν δεν ξεπερνάνε τα 5 και σε γενικά πλαίσια έχουν τεκμηριωμένη και σταθερή άποψη την οποία και μπορούν να υποστηρίξουν. Ακόμη το πόσα πόστ έχει ο καθένας μας εδώ μέσα δεν νομίζω ότι μου λέει τίποτα. Αυτό που μετράει είναι το πόσο ουσιαστικά είναι και το πόσο συμβάλουν στην ενημέρωση. Τέλος η αντικειμενικότητα του καθενός μας είναι συζητήσιμη δεδομένου της διαφορετικής οπτικής που μπορεί να υπάρχει απο άτομο σε άτομο και ίσως και της χημείας και του τρόπου που μπορεί να συμπεριφερθεί ώστε να γλυτώσει απο άβολες καταστάσεις ή να εκμεταλλευτεί ώστε να περάσει καλύτερα. 
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom