Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Ασε τα πουστριλικια,μιλά και ασε τις υπεκφυγές ,μιλά ανοιχτά να δουν και οι πελάτες σου ποσο ρουφιάνα είσαι ,όταν δεν σας αρέσει  η κριτική εσυ και η λια πετάτε και μια μαλακια  ,εδω η λια με ειπε οτι ειμαι και πελάτης της,δεν την έχω δει ούτε απο το χιλιόμετρο
παλι λαθος εισαι !! δεν μιλησα για εσενα .... εγω αναφερθηκα .... για τους 25 ποντους και οτι μου αρεσει το αυτοαρχικο ...καλο σου βραδυ

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Ασε τα πουστριλικια,μιλά και ασε τις υπεκφυγές ,μιλά ανοιχτά να δουν και οι πελάτες σου ποσο ρουφιάνα είσαι ,όταν δεν σας αρέσει  η κριτική εσυ και η λια πετάτε και μια μαλακια  ,εδω η λια με ειπε οτι ειμαι και πελάτης της,δεν την έχω δει ούτε απο το χιλιόμετρο
εγω παντος δεν ρουφιανεύω για να μη λες , :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: ολοι εχουμε βιτσια μην ξεχασεις την μεζουρα οταν με πλησιασεις στα 100 μετρα μη σου ξεφυγει κανενας ποντος .οχι για εσενα απλα για ενημερωση αν και ξερεις τι ενωω

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
καλα να βριζεις εμενα το καταλαβαινω αλλα να λες τους πελατες μου κοροιδα και ειναι και πολλοι για να τα βαζεις μαζι τους σ αφηνω στο ελεος αυτων που θεωρεις κοροιδα .κριμα λυπαμαι πολυ για σενα γιατι υπηρξες και πελατης μου καποια στιγμη

Αυτό κομπλιμεντο ειναι ?

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
προτεινω να παραγγειλης μια η και δυο

Συνημμένα

• πιτσεσ μπλε.jpg
    πιτσεσ μπλε.jpg
    63,9 KB · Εμφανίσεις: 10

lilix

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Στα πέντε λεπτα που έχω στην διαθεσή μου θα γραψω καποιες σχετικές σκεψεις μου.
Το ερώτημα που τιθεται είναι: πως βλεπουμε το site ώς κοινωνικό ή ενημερωτικο. Θα εμπαινε κανεις αραγε σε ένα site με το συγκεκριμένο περιεχόμενο για να συναψει κοινωνικές σχέσεις?
Θα τον ενδιέφερε να ποσταρει φωτο των φίλων ή της οικογένειας του ή ακομα για πεί για τους φίλους του ή για να εκφέρει μια πχ πολιτική αποψη?
Νομιζω οτι περισσότερο τα ατομα που μπαινουν ειναι για να ενημερωθουν για το πως θα επενδύσουν τα χρηματα τους στο σωστο "εμπορευμα". Κατα την άποψη πολλών, λοιπόν, αυτά είναι τα site που το εμπορευμα θελει να διαφημιζεται, οσο τα ραφια ειναι γεματα, καθημερινώς, το αγοραστικό κοινο δεν χανει το ενδιαφέρον του. Όλα γινονται στο βωμό του θεου Πλουτου και οι καλημερες και οι καληνυχτες και τα φιλακια και τα είσαι θεα και οι ετικέτες των προιόντων με τα βιζιά επανω. Όλα για να ανέβει ο τζίρος και αφορολογητος. Εγώ προσωπικά γραφω και διαβάζω κριτικές όταν μπορω, γιατι για το λόγο αυτό εχω γραφτεί.

Αν θέλεις άκου dimwhoo και  τις δικές μου απόψεις :
Εδώ μπαίνει όποιος θέλει, γράφει ότι θέλει, και κάνει ότι θέλει, γι αυτό και είναι ανώνυμο, μόνο οι άμεσα ενδιαφερόμενες είναι όχι ανώνυμες και γι αυτό είναι και συνεχώς εκτεθειμένες, τέλος πάντων , με το ζόρι κανένας δεν εκτίθεται, Οκ. Μέχρι εδώ νομίζω ότι συμφωνούμε.
Από κει και πέρα δεν μου αρέσουν οι εκφράσεις "εμπόρευμα" κλπ, λες και αγοράζεις 2κ κρέας ή ένα βάζο. Άνθρωποι είναι και υπηρεσίες προσφέρουν και όποιος θέλει τις πληρώνει και τις ¨απολαμβάνει με τον δικό του τρόπο ο καθένας" και η άποψή μου είναι ότι τα "ιδιαίτερα γούστα κοστίζουν κάτι περισσότερο", κατά το "τα βίτσια πληρώνονται και μάλιστα αδρά".
Γι αυτό και ότι γράφεται εδώ , εγώ τουλάχιστον δεν το διαβάζω για να ακούσω την γνώμη του καθενός, γιατί μπορεί αυτό που αρέσει σε σένα να μην αρέσει σε μένα. Η άποψη μου είναι, πας εδώ και κει, δοκιμάζεις και αποφασίζεις τι προτιμάς και τι σου αρέσει. Εκεί ξαναπάς, για να ξέρεις και τι υπηρεσίες πληρώνεις και τι υπηρεσίες αγοράζεις.
Τώρα για την ενημέρωση που λες, διαβάζω καμιά φορά κάποιος που δήθεν δεν ξέρει, τι απαντήσεις παίρνει....του τύπου: διάβασε παραπάνω, διάβασε το θερντ, σίγα την ενημέρωση !!!
Εδώ εγώ τουλάχιστον μπαίνω για να περάσω την ώρα μου, λίγο χαλαρά.  Άσε που μ΄αρέσει, γιατί διαβάζω και διάφορες "εξυπνάδες", του τύπου ...25.εκ.....και γελάω και χαλαρώνω. Επομένως εγώ κοινωνικό το βλέπω το συγκεκριμένο θερντ και όχι ενημερωτικό, το όλο site συμφωνώ ότι είναι ενημερωτικό, στα πλαίσια πάντα της υποκειμενικότητας του καθενός.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216

gioko87

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ dimwhoo για τη πληροφορία. Το γλίτωσα το μεροκάματο!!!

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
μην ασχολεισαι...χανεις το χρονο σου εγω δε ξαναγραφω εδω...ας γραφουν καλημερα καλησπερα ολοι μερα...ενημερωνεις οτι θα ερθει μια τρανς και γραφουν μαλακιες οι αλλες και αντε να βρεις το post...οι admin τι κανουν απορω....

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
μην ασχολεισαι...χανεις το χρονο σου εγω δε ξαναγραφω εδω...ας γραφουν καλημερα καλησπερα ολοι μερα...ενημερωνεις οτι θα ερθει μια τρανς και γραφουν μαλακιες οι αλλες και αντε να βρεις το post...οι admin τι κανουν απορω....
αν θελει καποιος λοιπον να ενημερωσει αν εχει ερθει για λιγες μερες καποια αλλοδαπη τρανς στην πολη μας εχει ειδικο θρεντ με το ονομα Νεες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans μπορει να το γραψει εκει οπως βλεπετε εμεις ηδη τις καλημερες μας τις γραφουμε σε αλλο θρεντ νομιζω τωρα αν καποιος μας κραζει και ονομαστικα οφειλουμε να απαντησουμε ισως με λιγο καυστικο χιουμορ καποιες φορες αυτο ειναι ολο μην το παιρνεται προσωπικα

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
αν θελει καποιος λοιπον να ενημερωσει αν εχει ερθει για λιγες μερες καποια αλλοδαπη τρανς στην πολη μας εχει ειδικο θρεντ με το ονομα Νεες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans μπορει να το γραψει εκει οπως βλεπετε εμεις ηδη τις καλημερες μας τις γραφουμε σε αλλο θρεντ νομιζω τωρα αν καποιος μας κραζει και ονομαστικα οφειλουμε να απαντησουμε ισως με λιγο καυστικο χιουμορ καποιες φορες αυτο ειναι ολο μην το παιρνεται προσωπικα
Mας εχεις φλωμωσει στις ΠΑΠΑΡΙΕΣ,εκει ειναι για ολη την ελλαδα εδω ειναι για θεσσαλονικη :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
CAPITO?

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Mας εχεις φλωμωσει στις ΠΑΠΑΡΙΕΣ,εκει ειναι για ολη την ελλαδα εδω ειναι για θεσσαλονικη :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
CAPITO?
θελεις να πεις οτι η θεσσαλονικη δεν ανηκει στην ελλαδα και ΠΑΠΑΡΙΕΣ λες εσυ.και παρτο κιτελους και λιγο χαμπαρι ειτε το θες ειτε οχι Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς) ειμαστε και εμεις και δεν θα μας φημωσεις θα γραφουμε οπως ολος ο κοσμος

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
στο κατω φανταζομαι γιατι στο πανω..........
ασε το κατω δεν σου κανει δεν ειναι 25 τωρα για το πανω ασε να εχουν αποψη οσοι με γνωριζουν και οχι αυτοι που ταχα δεν με εχουν δει ποτε απο κοντα εξυπνακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom