Στα πέντε λεπτα που έχω στην διαθεσή μου θα γραψω καποιες σχετικές σκεψεις μου.
Το ερώτημα που τιθεται είναι: πως βλεπουμε το site ώς κοινωνικό ή ενημερωτικο. Θα εμπαινε κανεις αραγε σε ένα site με το συγκεκριμένο περιεχόμενο για να συναψει κοινωνικές σχέσεις?
Θα τον ενδιέφερε να ποσταρει φωτο των φίλων ή της οικογένειας του ή ακομα για πεί για τους φίλους του ή για να εκφέρει μια πχ πολιτική αποψη?
Νομιζω οτι περισσότερο τα ατομα που μπαινουν ειναι για να ενημερωθουν για το πως θα επενδύσουν τα χρηματα τους στο σωστο "εμπορευμα". Κατα την άποψη πολλών, λοιπόν, αυτά είναι τα site που το εμπορευμα θελει να διαφημιζεται, οσο τα ραφια ειναι γεματα, καθημερινώς, το αγοραστικό κοινο δεν χανει το ενδιαφέρον του. Όλα γινονται στο βωμό του θεου Πλουτου και οι καλημερες και οι καληνυχτες και τα φιλακια και τα είσαι θεα και οι ετικέτες των προιόντων με τα βιζιά επανω. Όλα για να ανέβει ο τζίρος και αφορολογητος. Εγώ προσωπικά γραφω και διαβάζω κριτικές όταν μπορω, γιατι για το λόγο αυτό εχω γραφτεί.
Αν θέλεις άκου dimwhoo και τις δικές μου απόψεις :
Εδώ μπαίνει όποιος θέλει, γράφει ότι θέλει, και κάνει ότι θέλει, γι αυτό και είναι ανώνυμο, μόνο οι άμεσα ενδιαφερόμενες είναι όχι ανώνυμες και γι αυτό είναι και συνεχώς εκτεθειμένες, τέλος πάντων , με το ζόρι κανένας δεν εκτίθεται, Οκ. Μέχρι εδώ νομίζω ότι συμφωνούμε.
Από κει και πέρα δεν μου αρέσουν οι εκφράσεις "εμπόρευμα" κλπ, λες και αγοράζεις 2κ κρέας ή ένα βάζο. Άνθρωποι είναι και υπηρεσίες προσφέρουν και όποιος θέλει τις πληρώνει και τις ¨απολαμβάνει με τον δικό του τρόπο ο καθένας" και η άποψή μου είναι ότι τα "ιδιαίτερα γούστα κοστίζουν κάτι περισσότερο", κατά το "τα βίτσια πληρώνονται και μάλιστα αδρά".
Γι αυτό και ότι γράφεται εδώ , εγώ τουλάχιστον δεν το διαβάζω για να ακούσω την γνώμη του καθενός, γιατί μπορεί αυτό που αρέσει σε σένα να μην αρέσει σε μένα. Η άποψη μου είναι, πας εδώ και κει, δοκιμάζεις και αποφασίζεις τι προτιμάς και τι σου αρέσει. Εκεί ξαναπάς, για να ξέρεις και τι υπηρεσίες πληρώνεις και τι υπηρεσίες αγοράζεις.
Τώρα για την ενημέρωση που λες, διαβάζω καμιά φορά κάποιος που δήθεν δεν ξέρει, τι απαντήσεις παίρνει....του τύπου: διάβασε παραπάνω, διάβασε το θερντ, σίγα την ενημέρωση !!!
Εδώ εγώ τουλάχιστον μπαίνω για να περάσω την ώρα μου, λίγο χαλαρά. Άσε που μ΄αρέσει, γιατί διαβάζω και διάφορες "εξυπνάδες", του τύπου ...25.εκ.....και γελάω και χαλαρώνω. Επομένως εγώ κοινωνικό το βλέπω το συγκεκριμένο θερντ και όχι ενημερωτικό, το όλο site συμφωνώ ότι είναι ενημερωτικό, στα πλαίσια πάντα της υποκειμενικότητας του καθενός.