You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
τζα !Νινα Νινα εισαι εδω??
Συνημμένα
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
πιο μεγαλες δεν παει ! ! !να θεωρησω τις φωτος σαν βυζοσκαμπιλα???
μεγαλωσαν η εχει καιρο να τα δω??
λοιπον φιλακια σε ολους !!!! καλο βραδυ ....
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
μια που εισαι και ποδολαγνος !!!
Συνημμένα
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
μια που εισαι και ποδολαγνος !!!
ΝΙΝΑ, αν ήσουν και γυναίκα θα τα βρίσκαμε οι δυο μας. Τα δαχτυλακια σου είναι σούπερ.
Αααααχ τι να κάνω; Είμαι μουνάκιας. Και μόνο στη σκέψη πως θα πάω με τρανς μου πέφτει...
Σόρρυ. :-* :-* :-*
Σε καλο δρόμο είστε μπράβο Και Πανε μαζι . Ερχομαι απο 1 του μήνα για κανένα 20αημερο να τα πούμε απο κοντα .αχ είμαι πολυ ερωτευμένη σας αγαπω όλους .και που είστε η Έλενα σανραιζ καρακουκλαρα τώρα που είναι θεσσαλονικη για 5 ημέρες να την τίμησετε την Φιλη . Μάλλον θα συνεργαστούμε όταν κατέβω Αθήνα
Και οι δύο είστε τα τελεια μωρά!!!
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
xaxaxaaxxaxa....γεια σου ελενα.....βεβαια και τα δυο ειναι τελεια μωρα αφου τοε να εισαι εσυ και το αλλο ειναι αυτη που σε γαμει....σε μαθαμε ελενα....χαχαχαχαχαουστ βλαμενη που νομιζεις πως ξεγελας τον κοσμο...Και οι δύο είστε τα τελεια μωρά!!!
lakis1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
Ξερει καποιος τπτ για την κοπελια??
Lordboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
νινα μου σε παρακαλο ποσ σε βρισκουμε? προσοπο βγαλε φοτο οραια ακρα εχεισ
Φίλε το'παμε.
Δεν δίνει τηλέφωνο, δεν δουλέυει σε ΣΤΟΥΝΤΙΟ, της αρέσει έτσι, χύμα στο κύμα στο δρόμο,CULT, γούστα είναι αυτά.
Πήγαινε με το αμαξάκι σου τσάρκα στην 26ης και θα την βρείς, μην ρωτήσεις πως μοιάζει, ξεχωρίζει ανάμεσα στους μπετατζήδες ;)
φωτο σε ποιο σαιτ παιζουν?γιατι δεν την βρισκω την ΗΡΩ πουθεναΔοκιμασα με την ελενα αλλα ατυχησα ειναι κλεισμενη και θα δοκιμασω μαλλον την ΗΡΩ μου ειπε 70 κοντα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ. Σε ερωτηση μου ειπε οτι ειναι ιδια με την φωτο μαλλον για κουκουλα το βλεπω ευχηθειτε μου καλη τυχη.
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κι εγώ όταν είδα να έχει τοποθεσία "Θεσσαλονίκη" απόρησα αν είναι λάθος ή ανέβηκε για κάποιο τουρ.
Κανονικά εδρεύει στην Αθήνα. Την έχω προσέξει παλιότερα και μάλιστα μέσα στο site κάπου έχει πάρει το μάτι μου καλές κριτικές
αθηνα εδρευει αλλα ερχεται συχνα στα μερη μας....την ΗΡΩ την εχεις δοκιμασει?Κι εγώ όταν είδα να έχει τοποθεσία "Θεσσαλονίκη" απόρησα αν είναι λάθος ή ανέβηκε για κάποιο τουρ.
Κανονικά εδρεύει στην Αθήνα. Την έχω προσέξει παλιότερα και μάλιστα μέσα στο site κάπου έχει πάρει το μάτι μου καλές κριτικές
kosmikosxl
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
καλημερα lakis1975 η συγκεκριμενη ισως ειναι η πιο προσγειωμενη και η πιο σωστη στην δουλεια της. ειναι παρα πολυ φιλικη ανετη και συζητήσιμη. δεν βιαζεται μπορεις να καθησεις χαλαρα και να μιλησιες για πολλα θεματα και φυσικα για το τι θελεις και πως το θελεις. λειτουργει και ενεργετικα σε πολυ καλο επιπεδο. με σκληρο εργαλειο και αρκετα καλο. δεν την λες χοντρη αλλα ουτε και λεπτη. ειναι μετρια στα κιλα που θα λεγαμε και εμεις. δεν εχεις φετες κοιλιακους. εχει απιστευτο βυζομπαλο . γενικα ειναι καλη. σε συμπεριφορα επαγγελματικη την κατατάσσω στις αριστουχες. οπως και μερικες αλλες εδω μεσα που εχω παει
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αθηνα εδρευει αλλα ερχεται συχνα στα μερη μας....την ΗΡΩ την εχεις δοκιμασει?
Όχι, ή μάλλον όχι ακόμη. Γενικά έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα αλλά τώρα που βλέπω 2-3 καλές περιπτώσεις (ή έστω φαίνονται καλές περιπτώσεις) να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη αυτό τον καιρό έχω ψηθεί!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 32K