Επισκέπτης
Προτιμας Δεσποσυνη μου; Μιλαιδη; Μαρκισσια; Μανιτσα μου; Τι;γιατι με λες χυστρα????
Προτιμας Δεσποσυνη μου; Μιλαιδη; Μαρκισσια; Μανιτσα μου; Τι;γιατι με λες χυστρα????
εχω στολη καλογριας και μαρκισσιας !!!! και μουνιτσας !! μανιτσας οχι !Προτιμας Δεσποσυνη μου; Μιλαιδη; Μαρκισσια; Μανιτσα μου; Τι;
Κατγουμαν θελω κι εγω ως Μπεην να σε βαραω αλυπητα στα κωλομερια...εχω στολη καλογριας και μαρκισσιας !!!! και μουνιτσας !! μανιτσας οχι !
Εσυ που εχεις φιλο τον Μπατμαν την γλυτωσες.ενημερωση πριν 10 λεπτα ντου ... 20 σαλονικιες ...τραβεστι .... ντου σε αλλοδαπες εκ βουλγαριας στην γιαννιτσον ...
δεν ειμαι αλλοδαπη καρδια μου !!!Εσυ που εχεις φιλο τον Μπατμαν την γλυτωσες.
Μαγκες καποιος να βγαλει τον Παπιουλα απο την στενη...
γινονται πολλες φασεις τωρα τελευταια ..... ....και θα γινονται και περισσοτερες .....απο τι ενημερωνομεΑυτη ειναι φάση για βιντεο στο γιουτιουμπι
σιγουρα ηταν βουλγαρες??? μηπως ηταν μακεντονσκι και λεγανε τη θεσ/νικη σολουν???ενημερωση πριν 10 λεπτα ντου ... 20 σαλονικιες ...τραβεστι .... ντου σε αλλοδαπες εκ βουλγαριας στην γιαννιτσον ...
Επισης δεν εισαι τραβεστι ;)δεν ειμαι αλλοδαπη καρδια μου !!!
αν ημουν εκει το πολυ να ημουν με τις αλλες 20
εχουμε βουλγαρους .... σκοπιανο εναν αλβανο που βγαινει παρα δειπλα μου και παρα δειπλα μου βγαινει αυτη στο βιντεο γιαννουλαη τζενη !!!!! ....μεχρι στιγμηςσιγουρα ηταν βουλγαρες??? μηπως ηταν μακεντονσκι και λεγανε τη θεσ/νικη σολουν???
ποτε δεν μου αρεσε ο ορος ...!Επισης δεν εισαι τραβεστι ;)
γινονται πολλες φασεις τωρα τελευταια ..... ....και θα γινονται και περισσοτερες .....απο τι ενημερωνομε
να σε εκει να διεις τι καουκες φευγουν στον αερα ..... και τι πορτοκαλια βγαινουν απο τα σουτιεν !!!
Στον Σκοπιανο πες του κανα βραδυ lakis33 και κοψε αντιδρασεις.εχουμε βουλγαρους .... σκοπιανο εναν αλβανο που βγαινει παρα δειπλα μου ....μεχρι στιγμης
πρεπει να περνω καμερα στην πιατσα απο αυριο ......Στον Σκοπιανο πες του κανα βραδυ lakis33 και κοψε αντιδρασεις.
Ψαχνουμε τον Πορνοπαππο να του δωσουμε το βραβειο του δευταραθλητη...
Σχωρα με, αλλα στα εφηβικα μου χρονια μεγαλωσα με Γ.Γεωργιου.ποτε δεν μου αρεσε ο ορος ...!
Αμα καταγραψεις κανενα τετοιο σκηνικο , θα κανει τρελή επιτυχια λέμε. Θα περασει και τον Παντελιδη με το τραγουδι του.πρεπει να περνω καμερα στην πιατσα απο αυριο ......
mr alefantos Tην σακηρα την εχεις πετυχει ποτε στην πιατσα ?? μια με ξανθο μαλλι .... που φοραει ολο ακουστικα και χορευει πανω στον δρομο ... και κυκλοφορη με ενα ποδηλατο !!