κοντινες οι φωτο στην πραγματικη φατσα?
κατα 95%.οτι βλεπεις.
κοντινες οι φωτο στην πραγματικη φατσα?
κατα 95%.οτι βλεπεις.
ξερει κανεις λεπτομερειες???
melita
και εγω σε χαζευω αγορινα μου που περνας ... και μονο και με φιλο ...Με την τοποθετηση σου αυτη βαζεις Χ στο 50% αν οχι περισσοτερων απο αυτους που ψαχνουν παρεα με τρανς και αυτός ακριβως ειναι ο λογος υπαρξης του συγκεκριμένου site να ενημερωνονται δηλ οι επισκεπτες για το τι υπηρεσίες θα λαβουν απο τις "κοπέλες" μια που το ενεργοπαθητικη ειναι διαφορετικό απο το κατα περίπτωση ενεργοπαθητική. Αλλωστε σε κανεναν νομίζω δεν αρέσει το κατα περίπτωση. Τελειωνοντας ερχομαι να συμφωνήσω οτι εισαι με διαφορά η πιο όμορφη παρουσία στην πιάτσα και μπορεί να μην περασα καλα μαζί σου αλλα περναω και σε χαζεύω και όπως δηλωνω παντα η επιλογή δική σας.
και εγω σε χαζευω αγορινα μου που περνας ... και μονο και με φιλο ...
κοιταζε αυτη που γυρνανε εκει κατω ειναι οι ιδιοι και η ιδιοι ξερουμε τα αυτοκινητα τους το χρωμα τις φατσες τους τις πινακιδες του και πολλα αλλα !!! ....Μετρημενοι στα δακτυλα ....... .....γιαυτο τη θαυμαζω...γιατι ξερει να τα πει... :-*
χαχα !!! και τα σκουλικακια μερικες φορες μεταμορφονονται σε βοες ..αναλογος των ανδρα και των παρτενερ αν ο αλλος ειναι πιο κουνιστη και λιγιστη απο εμενα .... δυσκολα τα πραγματα .... !!!Νινα, τελικα σκουλικακι ή σωληνα;
Μηπως ο hoty ειχε δικιο τελικα;
Μπρρρρρ... ανατριχιασα... παω να πλυθω με μπεταντινχαχα !!! και τα σκουλικακια μερικες φορες μεταμορφονονται σε βοες ..αναλογος των ανδρα και των παρτενερ αν ο αλλος ειναι πιο κουνιστη και λιγιστη απο εμενα .... δυσκολα τα πραγματα .... !!!
Νινα, τελικα σκουλικακι ή σωληνα;
Μηπως ο hoty ειχε δικιο τελικα;
μπορει να εχω και καλοσχηματισμενα μουνοχειλα ! ποτε δεν ξερεις !Μπρρρρρ... ανατριχιασα... παω να πλυθω με μπεταντιν
Νομιζα οτι ειχες καλοσχηματισμενα μουνοχειλα...
Μπρρρρρ... ανατριχιασα... παω να πλυθω με μπεταντιν
Νομιζα οτι ειχες καλοσχηματισμενα μουνοχειλα...
Εγω ξερω, αλλα σ'αφηνω να κανεις παιχνιδι χυστρα.μπορει να εχω και καλοσχηματισμενα μουνοχειλα ! ποτε δεν ξερεις !
γαμιολη !!! !!Εγω ξερω, αλλα σ'αφηνω να κανεις παιχνιδι χυστρα.
γαμιολη !!! !!
και το πιο αστειο ξερεις πιο ειναι !!
μου λενε η πελατες ... μπορεις να μου βαλεις δαχτυλο !! ποτε δεν μου εχουν ξανα βαλει !!! χιχι ...λεω ναι αγορι μου φυσικα .... ... !! βαζω ενα σιγα σιγα βαζω δυο κοντεβη να μπει ..το χερι !!! !!! παρθενες ολες !
ολοι καλα παιδεια ..... ο καθενας με τα δικα του γουστα γιαυτο αλλωστε και πληρωνουν .... το τι θελει ο καθενας απο αυτους στο κρεβατι του γουστο του και καπελο του ..... .. ολα ειναι επιλογες ...Εχεις μπλεξει με τιτικες.
Ελα νοτια να σε γλεντησω δυο μερονυχτα, χωρις χημειες...
Κανε παιχνιδι χυστρα μου...ολοι καλα παιδεια ..... ο καθενας με τα δικα του γουστα γιαυτο αλλωστε και πληρωνουν .... το τι θελει ο καθενας απο αυτους στο κρεβατι του γουστο του και καπελο του ..... .. ολα ειναι επιλογες ...
γιατι με λες χυστρα????Κανε παιχνιδι χυστρα μου...