Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21

φιλε την συγκεκριμενη την ειχα παρει πριν πολλα χρονια.δεν θυμαμαι πολλα απο το πως ηταν η φαση.παντως η μελιτα (ετσι μπαινει κ σε τσατ ρουμς)ειχε ωραιο κ καθαρο χωρο,ανεση χρονου,ηταν πεντακαθαρη,ειχε μικρα ωραια βυζακια κ ωραιο κορμακι γενικα απλα ειναι νομιζω λιγο μεγαλη.κ νομιζω αμα σε γουσταρει δεν παιρνει φραγκα.γουσταρει αυτο που κανει να το κανει για την καυλα της μαλλον.

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
205
Πόντοι
21
ρε παιδια μια ερωτηση περισσοτερο στους παλιους.
παλια στις αρχες της 26ης εβγαινε ενα απιστευτο τρανς με το ονομα Ιωαννα.ηταν μελαχρινη,1.80 κ ειχε κορμαρα απιστευτη.μηπως απο περιεργια ξερεις κανεις που βρισκεται κ αμα βγαινει ακομα?

ευχαριστω.

david εισαι παλια πουτανα κ εσυ στα κολπα(με ολο τον σεβασμο) μηπως την θυμασαι?

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Με την τοποθετηση σου αυτη βαζεις Χ στο 50% αν οχι περισσοτερων απο αυτους που ψαχνουν παρεα με τρανς και αυτός ακριβως ειναι ο λογος υπαρξης του συγκεκριμένου site να ενημερωνονται δηλ οι επισκεπτες για το τι υπηρεσίες θα λαβουν απο τις "κοπέλες" μια που το ενεργοπαθητικη ειναι διαφορετικό απο το κατα περίπτωση ενεργοπαθητική. Αλλωστε σε κανεναν νομίζω δεν αρέσει το κατα περίπτωση. Τελειωνοντας ερχομαι να συμφωνήσω οτι εισαι με διαφορά η πιο όμορφη παρουσία στην πιάτσα και μπορεί να μην περασα καλα μαζί σου αλλα περναω και σε χαζεύω και όπως δηλωνω παντα η επιλογή δική σας.
και εγω σε χαζευω αγορινα μου που περνας ... και μονο και με φιλο ...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.388
Πόντοι
606
αυτα ειναι ποτε με το καλο ο γαμος....

Επισκέπτης
Νινα, τελικα σκουλικακι ή σωληνα;

Μηπως ο hoty ειχε δικιο τελικα;

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
γιαυτο τη θαυμαζω...γιατι ξερει να τα πει... :-*
κοιταζε αυτη που γυρνανε εκει κατω ειναι οι ιδιοι  και η ιδιοι  ξερουμε τα αυτοκινητα τους το χρωμα  τις φατσες τους τις πινακιδες του και πολλα αλλα !!! ....Μετρημενοι στα δακτυλα ....... .....

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Νινα, τελικα σκουλικακι ή σωληνα;

Μηπως ο hoty ειχε δικιο τελικα;
χαχα !!! και τα σκουλικακια μερικες φορες μεταμορφονονται σε βοες ..αναλογος των ανδρα  και των παρτενερ αν ο αλλος ειναι πιο κουνιστη και λιγιστη απο εμενα .... δυσκολα τα πραγματα .... !!!

Επισκέπτης
χαχα !!! και τα σκουλικακια μερικες φορες μεταμορφονονται σε βοες ..αναλογος των ανδρα  και των παρτενερ αν ο αλλος ειναι πιο κουνιστη και λιγιστη απο εμενα .... δυσκολα τα πραγματα .... !!!
Μπρρρρρ... ανατριχιασα... παω να πλυθω με μπεταντιν

Νομιζα οτι ειχες καλοσχηματισμενα μουνοχειλα... :(

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Εγω ξερω, αλλα σ'αφηνω να κανεις παιχνιδι χυστρα. :grin:
γαμιολη !!! !!

και το πιο αστειο ξερεις πιο ειναι !!

μου λενε η πελατες ... μπορεις να μου βαλεις δαχτυλο !! ποτε δεν μου εχουν ξανα βαλει !!! χιχι ...λεω ναι  αγορι μου φυσικα .... ... !! βαζω ενα σιγα σιγα βαζω δυο κοντεβη να μπει ..το χερι !!!  !!! παρθενες ολες !

Επισκέπτης
γαμιολη !!! !!

και το πιο αστειο ξερεις πιο ειναι !!

μου λενε η πελατες ... μπορεις να μου βαλεις δαχτυλο !! ποτε δεν μου εχουν ξανα βαλει !!! χιχι ...λεω ναι  αγορι μου φυσικα .... ... !! βαζω ενα σιγα σιγα βαζω δυο κοντεβη να μπει ..το χερι !!!  !!! παρθενες ολες !

Εχεις μπλεξει με τιτικες.

Ελα νοτια να σε γλεντησω δυο μερονυχτα, χωρις χημειες...

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Εχεις μπλεξει με τιτικες.

Ελα νοτια να σε γλεντησω δυο μερονυχτα, χωρις χημειες...
ολοι καλα παιδεια ..... ο καθενας με τα δικα του γουστα γιαυτο αλλωστε και πληρωνουν .... το τι θελει ο καθενας απο αυτους στο κρεβατι του γουστο του και καπελο του ..... .. ολα ειναι επιλογες ...

Επισκέπτης
ολοι καλα παιδεια ..... ο καθενας με τα δικα του γουστα γιαυτο αλλωστε και πληρωνουν .... το τι θελει ο καθενας απο αυτους στο κρεβατι του γουστο του και καπελο του ..... .. ολα ειναι επιλογες ...
Κανε παιχνιδι χυστρα μου... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom