Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Christw793

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Like
12
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν κάνα 20ημερο με Αμάντα.Δεν μου έβγαλε αυτό to gfe που μου έβγαλε η ρια η οποία παρεπιπτόντως έχει χαθεί!!

Rock_82

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
36
Πόντοι
0
Ενδιαφέρομαι για πρώτη φορά παθητικό με ενεργητική trans .... από τα τόσα που διάβασα η καλύτερη επιλογή είναι η Αμάντα?με ενδιαφέρει η κοπέλα να της αρέσει πολύ να είναι ενεργητική.... διάβασα κ μια αγγελία στο kanesex για κάποια Μαιρούλα (Μαίρη μπλου) η οποία δηλώνει κ αφέντρα κ εμένα μου αρέσουν τα σκληρά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το έχει με το ενεργητικό κομμάτι.Καμια άποψη?το πήρα απόφαση κ θέλω να δοκιμάσω παθητικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ενδιαφέρομαι για πρώτη φορά παθητικό με ενεργητική trans .... από τα τόσα που διάβασα η καλύτερη επιλογή είναι η Αμάντα?με ενδιαφέρει η κοπέλα να της αρέσει πολύ να είναι ενεργητική.... διάβασα κ μια αγγελία στο kanesex για κάποια Μαιρούλα (Μαίρη μπλου) η οποία δηλώνει κ αφέντρα κ εμένα μου αρέσουν τα σκληρά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το έχει με το ενεργητικό κομμάτι.Καμια άποψη?το πήρα απόφαση κ θέλω να δοκιμάσω παθητικό

Rock_82

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
36
Πόντοι
0
Και τέλος πάλι από kanesex κάποια Έρικα ή Μαλεβη (ανάλογα την αγγελία) ξανθιά που δηλώνει πολύ ενεργητική....τα έκανα λίγο σαλάτα!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Πέρασμα πριν κάνα 20ημερο με Αμάντα.Δεν μου έβγαλε αυτό to gfe που μου έβγαλε η ρια η οποία παρεπιπτόντως έχει χαθεί!!
Για λίγες μέρες θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη αγορινες μου μετά φεύγω πλέον μόνιμα Ρόδο.. καλησπέρα αγορινες μου
Η ίδια είπε πως εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Ρόδο.

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
702
Πόντοι
1.525
Καλησπέρα φίλε μου,
Τέλος του μήνα θα είμαι σαλόνικα αν είναι εύκολο έχεις να μου προτείνεις κάτι καλό; ευχαριστώ
Κατσε να δουμε τι θα υπαρχει τοτε....

Κανένας γνώμη για:
Μακρυα

Niki40c

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
6
Πόντοι
0

Giorgos G

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2023
Like
0
Πόντοι
0

peterpan00

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα, έχουμε καποιες πληροφορίες για την Evelin?

quikie37

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Κατσε να δουμε τι θα υπαρχει τοτε....

Μακρυα
Για την Κυριακή τι έχεις να μου προτείνεις δεν είμαι από Σαλονίκη και δεν ήμαστε να πετάμε τα λεφτά μας; ευχαριστώ

Pagotatzis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Like
155
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα, έχουμε καποιες πληροφορίες για την Evelin?
Δεν έχω πληροφορίες αλλά τη βλέπω δραστήρια στα σόσιαλ (επαγγελματικές φωτογραφίσεις στο ινσταγκραμ κτλ) οπότε αν ενδιαφέρεσαι τρέχα να προλάβεις πριν ανεβάσει ταρίφα στα 200+

Giorgos G

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Άποψη για Αυτήν; Συμπεριφορά, καύλα, εργαλείο (λειτουργικό);

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Δεν έχω πληροφορίες αλλά τη βλέπω δραστήρια στα σόσιαλ (επαγγελματικές φωτογραφίσεις στο ινσταγκραμ κτλ) οπότε αν ενδιαφέρεσαι τρέχα να προλάβεις πριν ανεβάσει ταρίφα στα 200+
Έιχε πάει στο Gntm ...μόνο παθητική, 70 για πίπα ζήτησε. Δεν την ξέρω αλλά την έχει δει ντιβα

quikie37

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Για Θεσσαλονίκη έχει κάποιος να προτείνει κάτι Trans, ενεργητική; ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories