Christw793
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα πριν κάνα 20ημερο με Αμάντα.Δεν μου έβγαλε αυτό to gfe που μου έβγαλε η ρια η οποία παρεπιπτόντως έχει χαθεί!!
Πέρασμα πριν κάνα 20ημερο με Αμάντα.Δεν μου έβγαλε αυτό to gfe που μου έβγαλε η ρια η οποία παρεπιπτόντως έχει χαθεί!!
Η ίδια είπε πως εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Ρόδο.Για λίγες μέρες θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη αγορινες μου μετά φεύγω πλέον μόνιμα Ρόδο.. καλησπέρα αγορινες μου
Κατσε να δουμε τι θα υπαρχει τοτε....Καλησπέρα φίλε μου,
Τέλος του μήνα θα είμαι σαλόνικα αν είναι εύκολο έχεις να μου προτείνεις κάτι καλό; ευχαριστώ
ΜακρυαΚανένας γνώμη για:
VANESSA HOT ♡♡ THESSALONIK☆
ΚΑΥΛΩΜΕΝΗ ΤΡΑΝΣΟΜΟΥΝΑΡ♡ ...ΑΠΟΨΕ ΧΑΛΑΡΑ ..ΣΠΙΤΑΚΙ ΖΕΣΤΟΥΛΑ..ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ν ΧΥΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ...ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜA skype~ live:.cid.de8836583109c829 or viber / whatsapp Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ☆ κεντρο ☆ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ☆☆☆☆☆ 6973814588kanesex.com
Ναι έχεις δίκιο,μάλλον όταν το διάβασα δεν ήθελα να το πιστέψω..!!Η ίδια είπε πως εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Ρόδο.
Για την Κυριακή τι έχεις να μου προτείνεις δεν είμαι από Σαλονίκη και δεν ήμαστε να πετάμε τα λεφτά μας; ευχαριστώΚατσε να δουμε τι θα υπαρχει τοτε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μακρυα
Και εγώ αυτό θα ρωτούσαΚαλησπέρα έχουμε καμία πληροφορία για την παρακάτω κοπέλα ;TRANS BARBIE 6941654724
Δεν έχω πληροφορίες αλλά τη βλέπω δραστήρια στα σόσιαλ (επαγγελματικές φωτογραφίσεις στο ινσταγκραμ κτλ) οπότε αν ενδιαφέρεσαι τρέχα να προλάβεις πριν ανεβάσει ταρίφα στα 200+Καλησπέρα στην ομάδα, έχουμε καποιες πληροφορίες για την Evelin?Έβελην • 6906970208
Για πληροφορίες ραντεβού: Viber / WhatsApp / Telegram / Phone / Skype 6906970208 Subscribe στο προσωπικό μου onlyfans: https://onlyfans.com/cyprihana Instagram Cyprihanakanesex.com
Την είχα δει στον δρόμο...40 κιλά με τα ρούχα ...περίεργο σώμα δεν μου άρεσεΚαι εγώ αυτό θα ρωτούσα
Φαίνεται πύραυλος
Έιχε πάει στο Gntm ...μόνο παθητική, 70 για πίπα ζήτησε. Δεν την ξέρω αλλά την έχει δει ντιβαΔεν έχω πληροφορίες αλλά τη βλέπω δραστήρια στα σόσιαλ (επαγγελματικές φωτογραφίσεις στο ινσταγκραμ κτλ) οπότε αν ενδιαφέρεσαι τρέχα να προλάβεις πριν ανεβάσει ταρίφα στα 200+
Πρόσφατα την είδες?Την είχα δει στον δρόμο...40 κιλά με τα ρούχα ...περίεργο σώμα δεν μου άρεσε
Την προηγούμενη φορά που είχε έρθει... γύρω στο πασχαΠρόσφατα την είδες?
Γιατί έχει κάνει γενικη ανακαίνιση
Χείλια βυζια κτλ...