Καλησπέρα , για εδώ έχουμε καμία πληροφορία?
6977478434 First time in the center of Thessaloniki trans Brazilian
Περιοχή ?Παρε την τηλεφωνο!
Με είχε πάρει Βαρκελώνη πριν 2 χρόνια. Θεσσαλονίκη δεν έχω πάει μαζί της ακόμη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Οι φωτο ταιριάζουν.Καλησπέρα , για εδώ έχουμε καμία πληροφορία?
Πολύ τουπε ...κάποτε πιπωνε τους πάντες τζαμπε...τώρα μετά την πολύ παρέα με τα άλλα τραβελια βλέπε Άλεξανδρα Σολ κτλπ την είδε κάποια ...Εχει περασει κανεις με μια πιτσιρικα ελληνιδα εμμα?
Εγώ πριν κάνα 8μηνο περίπου κανόνισα ραντεβού στον χώρο της , με άφησε να περιμένω κάνα μισάωρο με 40λεπτα κάτω και σηκώθηκα και έφυγα.Πολύ τουπε ...κάποτε πιπωνε τους πάντες τζαμπε...τώρα μετά την πολύ παρέα με τα άλλα τραβελια βλέπε Άλεξανδρα Σολ κτλπ την είδε κάποια ...
Δοκίμασες τελικά;Θέλω να δοκιμάσω alexia rossi εχει πάει κανείς τώρα πρόσφατα και αν αξιζει ;
Αν έρχεσαι από Αθήνα δεν νομίζω ότι έχουμε να προτείνουμε κάτι!Καλησπέρα συναγωνιστές!
Έρχομαι Θεσσαλονίκη για 3 μέρες.
Κάντε καμία τίμια πρόταση gfe style
Από Αθήνα ναι!Δοκίμασες τελικά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν έρχεσαι από Αθήνα δεν νομίζω ότι έχουμε να προτείνουμε κάτι!
Ίσως από τις καλύτερες στον χώρο πτι και αν ψάχνεις ενεργητικό παθητικό. Ανέβασε πολύ τις τιμές αλλά λογικό αφου σε σχέση με τον ανταγωνισμό που έχει ίδιες τιμές αυτήν είναι κλάσεις ανώτερη. Πίπα άψογη βαθειά , συμπεριφορά πολύ καλή αν είσαι ευγενικός βέβαια και εσυ.θα σε βάλει να την γλείψεις σίγουραΤον τελευταίο μήνα , μετά από follow σε γνωστό μέσω κοινωνικής δικτύωσης , είδα την Αλεξάνδρα της γνωστής παρέας με Καλλιστω κλπ .
Μου έχει καρφωθεί να βρεθώ μαζί της .
Έχει κάποιος εμπειρία με την συγκεκριμένη ;
Τι παίζει από πίπα , συμπεριφορά , τιμή και πως θα έρθω σε επικοινωνια ( δεν θέλω από το συγκεκριμένο μέσω δικτύωσης για ευνόητους λόγους εχεμύθειας ).
Καλό στον αγώνα αλλά η συμπεριφορά πολύ μέτρια. Καλό βαθύ κλαρίνο , κατσικάκι στο κρεβάτι αλλά αν την πετύχεις στις καλές της.Εχει περασει κανεις με μια πιτσιρικα ελληνιδα εμμα?
Να το παίξουμε στην τύχη δηλαδή αν είναι στα καλά της;αλλιώς κλαις 150€? Πες ότι είναι ξεπεταΚαλό στον αγώνα αλλά η συμπεριφορά πολύ μέτρια. Καλό βαθύ κλαρίνο , κατσικάκι στο κρεβάτι αλλά αν την πετύχεις στις καλές της.
Μακριά φίλε... Χωρίς λόγο μην πετάς τα λεφτά σουΝα το παίξουμε στην τύχη δηλαδή αν είναι στα καλά της;αλλιώς κλαις 150€? Πες ότι είναι ξεπετα
ΜακριάΘεσσαλονίκη ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
EIMAI H ΖΩΗ ..…. ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΔΙΠΛΗ ΗΔΟΝΗ............. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ… ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ..... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΙΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...kanesex.com
Για αυτήν εδώ Ζωή λέγεται ξέρει κανένας τίποτα?
Εννοείται συναγωνιστή!! Αυτό το κορίτσι δεν χάνεται...Εχω ανεβασμένη κριτική αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά!