Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481
Καλησπέρα σε όλους, μόλις επέστρεψα από ραντεβού με την ¨Αννα! Τι να πρωτοπώ για αυτό το κορίτσι...Περίμενα λόγω ομορφιάς ένα κάποιο καβάλημα αλλά τουναντίον. Το κορίτσι είναι απλά άψογο σε όλα, κορμάρα, νάζι, καθαριότητα, πούτσα πέτρα( προτιμά το ενεργητικό περισσότερο για τους φαν!), παιδιά καλή συμπεριφορά απλά στα κορίτσια, ότι δίνεις παίρνεις! Μπήκε στη λίστα με τα στανταράκια μου. Επίσης ένα μπράβο στο βατραχομούρη, που χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο όποτε τον ακούω είναι λίρα 100!

AXT

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Ρε παιδιά μια ερώτηση που δεν μπορώ να απαντήσω κοιτώντας μόνο τις φωτογραφίες τις. Η Νίνα, deepthroat queen, γράφει Trans, αλλά δεν έχω διαπιστώσει κάποιον Αναστάση να κρέμεται. Είναι εγχειρισμένη από κάτω;

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Πόσα έδωσες στην Άννα τύπε; Χώρος καθαρός;

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481
Καλημέρα, χώρος πεντακάθαρος, airbnb φουλ ανακαινισμένο και μεγάλο, Αγ.Σοφίας με Ερμού, η Αννα "σιχασιάρα" με την καλή έννοια, έβγαλα παπούτσια μόλις μπήκα, αντισηπτικό παντού, καθώς και στη συναλλαγή μας με χρήματα, ΕΥΓΕ! Ποσά νομίζω δεν χρειάζεται να πω(προσβάλλει και το εκάστοτε κορίτσι νομίζω), ο καθένας παίζει μπαλίτσα, ένα θα σου πω, συγκριτικά με τις σάπιες που υπάρχουν εδώ στη πόλη είναι ευκαιρία!

kostis(2)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ξερουμε ποια ειναι καλυτερη στον ενεργητικο ρολο ελενα η αμαντα?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Καλησπέρα σε όλους, μόλις επέστρεψα από ραντεβού με την ¨Αννα! Τι να πρωτοπώ για αυτό το κορίτσι...Περίμενα λόγω ομορφιάς ένα κάποιο καβάλημα αλλά τουναντίον. Το κορίτσι είναι απλά άψογο σε όλα, κορμάρα, νάζι, καθαριότητα, πούτσα πέτρα( προτιμά το ενεργητικό περισσότερο για τους φαν!), παιδιά καλή συμπεριφορά απλά στα κορίτσια, ότι δίνεις παίρνεις! Μπήκε στη λίστα με τα στανταράκια μου. Επίσης ένα μπράβο στο βατραχομούρη, που χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο όποτε τον ακούω είναι λίρα 100!
καλησπερα μουτρο αν και μη ενεργος αυτοτ καιρο περημενω πως κ πως ναι την ξανα δω δεν ειναι καψουρα αλλα δεν υπαρχουν τετια παιδια στ χωρο ......ειναι βασηκο να ξερεις εκυ που θα πας αν θ φυγεις κ ολας η εγκληματικοτητα καλπαζει για μενα ειναι τοπ μαζυ με καπιες αλλες κοπελες που εχω αναφερθει παλιωτερα ..Αννα ζουμε για ν σ ξαναδουμε!!!!!τ φιλαρακι σου

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
819
Πόντοι
96
Ρε παιδιά μια ερώτηση που δεν μπορώ να απαντήσω κοιτώντας μόνο τις φωτογραφίες τις. Η Νίνα, deepthroat queen, γράφει Trans, αλλά δεν έχω διαπιστώσει κάποιον Αναστάση να κρέμεται. Είναι εγχειρισμένη από κάτω;
Σωστή η ερώτηση. Έχω κι εγώ την ίδια απορία, ακόμη, παρόλο πλήρωσα και 10 ευρώ εδώ https://onlyfans.com/hothornygreekgoddess μπας και μου λυθεί !

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
εγω αυτο που ξερω ειναι τωρα που ειδαμε τ φατσα της δεν την εχουμε αναγκη ....αυτο θελαμε μονο!!!!:tooth::tooth::tooth:

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481
καλησπερα μουτρο αν και μη ενεργος αυτοτ καιρο περημενω πως κ πως ναι την ξανα δω δεν ειναι καψουρα αλλα δεν υπαρχουν τετια παιδια στ χωρο ......ειναι βασηκο να ξερεις εκυ που θα πας αν θ φυγεις κ ολας η εγκληματικοτητα καλπαζει για μενα ειναι τοπ μαζυ με καπιες αλλες κοπελες που εχω αναφερθει παλιωτερα ..Αννα ζουμε για ν σ ξαναδουμε!!!!!τ φιλαρακι σου
Καλημέρα μούτρο, όντως αλήθεια ότι αναφέρεις. Επίσης κανόνας, ότι δίνεις πάιρνεις! Και ναι η Αννα αν και κατάφερα να πάω μία φορά είναι για μένα στο TOP-5!

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
η αννα ηταν που εδειξε και τα βυζια της στην παραλια μπροστα στις καμερες...
Όχι . Η Άννα κρατούσε την κάμερα. Αυτή που σήκωσε την μπλούζα είναι μια φίλη της τρανς από την Αθήνα.

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Cross adriana και nora..το κάνουνε λέει χωρίς λεφτά για το γούστο τους μόνο να εκπληρώσουν τις φαντασιώσεις...μόνο με 150€ την ώρα..το εμβόλιο κάνει δουλειά τελικά..cross 150€..το ζήσαμε κ αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βίβιαν...δεν έχω εμπειρία αλλά πολλές αρνητικές κριτικές..κρίμα γιατί δείχνει πολύ εμφανισημο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Cross adriana και nora..το κάνουνε λέει χωρίς λεφτά για το γούστο τους μόνο να εκπληρώσουν τις φαντασιώσεις...μόνο με 150€ την ώρα..το εμβόλιο κάνει δουλειά τελικά..cross 150€..το ζήσαμε κ αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βίβιαν...δεν έχω εμπειρία αλλά πολλές αρνητικές κριτικές..κρίμα γιατί δείχνει πολύ εμφανισημο
ειναι ξεπετα αυτη μουτρο

Theopalavos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ την ομάδα..έχει κάποιος εμπειρία από αυτές τις δύο να με δώσει τα φώτα του?

Ευχαριστώ θερμά ..!!

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Χαιρετώ την ομάδα..έχει κάποιος εμπειρία από αυτές τις δύο να με δώσει τα φώτα του?

Ευχαριστώ θερμά ..!!
Η δεύτερη μάλλον ψάχνει γαμπρό από ότι γράφει δεν είναι επαγγελματίας..το πρώτο καλό καυλακι φαινεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom