Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Πόσα έδωσες στην Άννα τύπε; Χώρος καθαρός;
καλησπερα μουτρο αν και μη ενεργος αυτοτ καιρο περημενω πως κ πως ναι την ξανα δω δεν ειναι καψουρα αλλα δεν υπαρχουν τετια παιδια στ χωρο ......ειναι βασηκο να ξερεις εκυ που θα πας αν θ φυγεις κ ολας η εγκληματικοτητα καλπαζει για μενα ειναι τοπ μαζυ με καπιες αλλες κοπελες που εχω αναφερθει παλιωτερα ..Αννα ζουμε για ν σ ξαναδουμε!!!!!τ φιλαρακι σουΚαλησπέρα σε όλους, μόλις επέστρεψα από ραντεβού με την ¨Αννα! Τι να πρωτοπώ για αυτό το κορίτσι...Περίμενα λόγω ομορφιάς ένα κάποιο καβάλημα αλλά τουναντίον. Το κορίτσι είναι απλά άψογο σε όλα, κορμάρα, νάζι, καθαριότητα, πούτσα πέτρα( προτιμά το ενεργητικό περισσότερο για τους φαν!), παιδιά καλή συμπεριφορά απλά στα κορίτσια, ότι δίνεις παίρνεις! Μπήκε στη λίστα με τα στανταράκια μου. Επίσης ένα μπράβο στο βατραχομούρη, που χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο όποτε τον ακούω είναι λίρα 100!
Σωστή η ερώτηση. Έχω κι εγώ την ίδια απορία, ακόμη, παρόλο πλήρωσα και 10 ευρώ εδώ https://onlyfans.com/hothornygreekgoddess μπας και μου λυθεί !Ρε παιδιά μια ερώτηση που δεν μπορώ να απαντήσω κοιτώντας μόνο τις φωτογραφίες τις. Η Νίνα, deepthroat queen, γράφει Trans, αλλά δεν έχω διαπιστώσει κάποιον Αναστάση να κρέμεται. Είναι εγχειρισμένη από κάτω;
Καλημέρα μούτρο, όντως αλήθεια ότι αναφέρεις. Επίσης κανόνας, ότι δίνεις πάιρνεις! Και ναι η Αννα αν και κατάφερα να πάω μία φορά είναι για μένα στο TOP-5!καλησπερα μουτρο αν και μη ενεργος αυτοτ καιρο περημενω πως κ πως ναι την ξανα δω δεν ειναι καψουρα αλλα δεν υπαρχουν τετια παιδια στ χωρο ......ειναι βασηκο να ξερεις εκυ που θα πας αν θ φυγεις κ ολας η εγκληματικοτητα καλπαζει για μενα ειναι τοπ μαζυ με καπιες αλλες κοπελες που εχω αναφερθει παλιωτερα ..Αννα ζουμε για ν σ ξαναδουμε!!!!!τ φιλαρακι σου
Alexandra trans
Είμαι η Αλεξάνδρα τρανς κορίτσι εντυπωσιακή 26 χρονη. Υγιης και καθαρή. Έμπειρη με τους άντρες! Ξέρω τι θέλεις... και θα στο προσφέρω με ηδονή και καυλα. Αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να είσαι συνειδητοποιημένος χωρίς ταμπού. Θα χαρώ να είμαι η επιλογή σου 100€ 30min 150€ 1h 300€+taxi outcall...kanesex.com
Όχι . Η Άννα κρατούσε την κάμερα. Αυτή που σήκωσε την μπλούζα είναι μια φίλη της τρανς από την Αθήνα.η αννα ηταν που εδειξε και τα βυζια της στην παραλια μπροστα στις καμερες...
Βίβιαν...δεν έχω εμπειρία αλλά πολλές αρνητικές κριτικές..κρίμα γιατί δείχνει πολύ εμφανισημοκαλησπερα! εχει παει κανεις με αυτην?
ειναι ξεπετα αυτη μουτροCross adriana και nora..το κάνουνε λέει χωρίς λεφτά για το γούστο τους μόνο να εκπληρώσουν τις φαντασιώσεις...μόνο με 150€ την ώρα..το εμβόλιο κάνει δουλειά τελικά..cross 150€..το ζήσαμε κ αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βίβιαν...δεν έχω εμπειρία αλλά πολλές αρνητικές κριτικές..κρίμα γιατί δείχνει πολύ εμφανισημο
Η δεύτερη μάλλον ψάχνει γαμπρό από ότι γράφει δεν είναι επαγγελματίας..το πρώτο καλό καυλακι φαινεταιΧαιρετώ την ομάδα..έχει κάποιος εμπειρία από αυτές τις δύο να με δώσει τα φώτα του?
❌⭐⚡❌❗❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟ ΤΡΑΒΕΛΑΚΙ ❗❗❌⚡⭐⭐❌
❗❗❗EIMAI H ΕΡΙΚΑ..…. ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΔΙΠΛΗ ΗΔΟΝΗ............. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ… ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ..... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΙΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ...kanesex.com
!!!Anna, The Ultimate Experience is here !!!
Καλησπέρα μανάρια μου.... ____Άννα 27χρ,παθητική,1,80-62κ____ -Υπέροχο και αψεγάδιαστο κορμί με τέλειες αναλογίες,άκρως θηλυκή,περιποιημένη και πεντακάθαρη..... - Δεν είμαι επαγγελματίας. - Σου προσφέρω τον όμορφο και διακριτικό χώρο μου στο κέντρο της πόλης,για να απολαύσουμε το ποτάκι μας και...kanesex.com
Ευχαριστώ θερμά ..!!