Babis_
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους,
ποιος έχει πληροφοριές:
Ευχαριστώ
ποιος έχει πληροφοριές:
Ευχαριστώ
Αμάντα με χίλιαΚαλημέρα μύστες μου.. Είμαι ανάμεσα στην Άννα και στην Αμάντα.. Θέλω τις γνώμες σας
Υπές της μιας και της αλλης καρντάση???Αμάντα με χίλιαΚαλημέρα μύστες μου.. Είμαι ανάμεσα στην Άννα και στην Αμάντα.. Θέλω τις γνώμες σας
με την Αμαντα νομιζεις οτι εισαι με τη γκομενα σου, η αλλη εχει πολύ επαγγελματικη συμπεριφοραΥπές της μιας και της αλλης καρντάση???Αμάντα με χίλιαΚαλημέρα μύστες μου.. Είμαι ανάμεσα στην Άννα και στην Αμάντα.. Θέλω τις γνώμες σας
Για αμάντα ειμαι αλλα και η αλλη η σκρόφρα εχει κορμάραμε την Αμαντα νομιζεις οτι εισαι με τη γκομενα σου, η αλλη εχει πολύ επαγγελματικη συμπεριφοραΥπές της μιας και της αλλης καρντάση???Αμάντα με χίλιαΚαλημέρα μύστες μου.. Είμαι ανάμεσα στην Άννα και στην Αμάντα.. Θέλω τις γνώμες σας
Δωσε υψος και για τις δυο και ταριφα για να με ξεμπερδεψεις μυστημε την Αμαντα νομιζεις οτι εισαι με τη γκομενα σου, η αλλη εχει πολύ επαγγελματικη συμπεριφοραΥπές της μιας και της αλλης καρντάση???Αμάντα με χίλιαΚαλημέρα μύστες μου.. Είμαι ανάμεσα στην Άννα και στην Αμάντα.. Θέλω τις γνώμες σας
Δωσε υψος και για τις δυο και ταριφα για να με ξεμπερδεψεις μυστημε την Αμαντα νομιζεις οτι εισαι με τη γκομενα σου, η αλλη εχει πολύ επαγγελματικη συμπεριφοραΥπές της μιας και της αλλης καρντάση???Αμάντα με χίλιαΚαλημέρα μύστες μου.. Είμαι ανάμεσα στην Άννα και στην Αμάντα.. Θέλω τις γνώμες σας
Να το κλείσουμε το θέμα τοτε ρε μπούφο και να παιρνουμε τις αγγελιες τηλ..Δωσε υψος και για τις δυο και ταριφα για να με ξεμπερδεψεις μυστημε την Αμαντα νομιζεις οτι εισαι με τη γκομενα σου, η αλλη εχει πολύ επαγγελματικη συμπεριφοραΥπές της μιας και της αλλης καρντάση???Αμάντα με χίλιαΚαλημέρα μύστες μου.. Είμαι ανάμεσα στην Άννα και στην Αμάντα.. Θέλω τις γνώμες σας
Καλυτερα να τις πάρεις τηλέφωνο ο ίδιος να ενημερωθείς για όλα. Είναι προσεγγίσιμες και ευγενικές. Ειδικά η Αμαντα.
@Παναγιωτης Π: μην ασχολείσαι με @KostasToumpanos"...πρόκειται για Μαλάκα. Το αναφέρω επειδή αντάλλαξα κάποια μηνύματα μαζί του και το μόνο που κάνει είναι να ζητάει πληροφορίες και αφού του τις δώσεις, σε βρίζει και απο πάνω.
@KostasToumpanos: αντε αγόρι μου, πάρε τηλέφωνο, μάθε αυτό που ρωτάς και γράψε κάτι χρήσιμο στο φόρουμ!
@tolathos# όμορφη αλλά μέχρι εκεί.
Thanks! Παλτό; τιμούλα;
Πλάκα σου έκανα και σορρυ αν το πήρες στραβα..@Παναγιωτης Π: μην ασχολείσαι με @KostasToumpanos"...πρόκειται για Μαλάκα. Το αναφέρω επειδή αντάλλαξα κάποια μηνύματα μαζί του και το μόνο που κάνει είναι να ζητάει πληροφορίες και αφού του τις δώσεις, σε βρίζει και απο πάνω.
@KostasToumpanos: αντε αγόρι μου, πάρε τηλέφωνο, μάθε αυτό που ρωτάς και γράψε κάτι χρήσιμο στο φόρουμ!