Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
298
Πόντοι
21
Desperanto : Με την Μαλεβή πήγα πολύ πρόσφατα στον χώρο στον οποίο εξυπηρετείται και ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι τρώγλη και εστία μόλυνσης, παράλληλα είναι θεοσκότεινο και κάπου στο βάθος του σπιτιού κάθεται ένας τύπος σιωπηλός που δεν τον παίρνεις καν χαμπάρι οπότε απέφυγε το καλύτερα θα ξενερώσεις. Κατά τ άλλα έχει εργαλείο λειτουργικότατο και πιτσιλάει πολύ όμορφα και εντυπωσιακά. Στυγνή επαγγελματία θα την χαρακτήριζα που ενώ σου λέει στο πεζοδρόμιο και καλά "δεν θέλω βιασύνες, χαλαρά θα το πάμε να γουστάρουμε" εν τούτοις την βίζιτα την εκτέλεσε με συνοπτικές λες και την κυνηγούσαν.

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
298
Πόντοι
21
Πριν κοντά στα 15+ χρόνια, κυκλοφορούσε εκεί στον οπαπ μια Βικτώρια, απίστευτη φυσική ομορφιά, τέλεια θηλυκά χαρακτηριστικά, πεντακάθαρη, υγειέστατη, πανευγενέστατη και τίμια. Την είχα επισκεφθεί πάρα πολλές φορές στον όμορφο χώρο της που είχε στην Ξηροκρήνη. Το εργαλείο της ήταν πανέμορφο, λεπτό και μακρύ, απολύτως λειτουργικότατο και έχυνε σαν σιντριβάνι. Τι ωραίες αναμνήσεις μου έχει αφήσει αυτή η κοπέλα, τι να κάνει άραγε αυτή η υπέροχη ψυχή; Γνωρίζει κανείς; (Βικτώρια αν με διάβάζεις εύχομαι να είσαι καλά, είσαι από τους πιο όμορφους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, σε ευχαριστώ πολύ για τις ωραίες στιγμές που μου χάρισες) ♥

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
Desperanto : Με την Μαλεβή πήγα πολύ πρόσφατα στον χώρο στον οποίο εξυπηρετείται και ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι τρώγλη και εστία μόλυνσης, παράλληλα είναι θεοσκότεινο και κάπου στο βάθος του σπιτιού κάθεται ένας τύπος σιωπηλός που δεν τον παίρνεις καν χαμπάρι οπότε απέφυγε το καλύτερα θα ξενερώσεις. Κατά τ άλλα έχει εργαλείο λειτουργικότατο και πιτσιλάει πολύ όμορφα και εντυπωσιακά. Στυγνή επαγγελματία θα την χαρακτήριζα που ενώ σου λέει στο πεζοδρόμιο και καλά "δεν θέλω βιασύνες, χαλαρά θα το πάμε να γουστάρουμε" εν τούτοις την βίζιτα την εκτέλεσε με συνοπτικές λες και την κυνηγούσαν.

ρε φιλαρακι αυτη η μαλεβη gipsy ειναι??? γενικα η δυσκολα να βρεις καμια ομορφη στην Σαλονικη... 100 γυρες κανω μπας και δω τπτ καλο αλλα μονο βενζινη καιω... καλα που προλαβα και πηγα ταιλανδη στον παραδεισο... !!! μονο οι Βραζιλιανες εδω αξιζουν αλλα τις πληρωνεις χρυσαφι γαμωτο!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Απεχω απο το σαιτ για πολους λογους..ομως οταν διαβαζω ασχημα περιστατικα μου γυρνανε τα μυαλα.. μερικοι σας εχει βαρεσει η αγαμια στο κεφαλι;;;Οχι πως πεφτω απο τα συννεφα η οτι πρωτη φορα συμβαινει στις πιατσες αλλα εχει γαμηθει το συμπαν γενικα..
Υ.Γ γνωριζω πια τρανς ειναι αλλα για ευνοητους λογους δεν λεω ονομα..

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
265
Πόντοι
21
ε καλά δεν ειναι και πολλές που βγαίνουν στην κωλετη...

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
298
Πόντοι
21
ZORRO: Απ ότι μου έχει πει είναι Κύπρια.

NikosIwannou

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1
Λοιπόν αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους και υγεία. Έρχομαι Θεσσαλονίκη για τις γιορτές ο θεός να τις κάνει γιορτές... και αναρωτιέμαι ποιες κοπέλες υπάρχουν αυτή την περίοδο και τι θα προτείνατε εσείς; Παθητικός εδώ

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
699
Πόντοι
1.525

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.147
Πόντοι
481
Μόλις συνομιλησα(στα αγγλικά) με viber, χώρος πολύ κεντρικός κοντά στην Αγ. Σοφία, 60€, ενεργοπαθητική, φώτο προφίλ στο viber, μέσα στο ΚΤΕΛ με μάσκα!:wink:

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
353
Πόντοι
281
Καλη χρονιά αλάνια!
Η περίπτωση στο τελευταίο λινκ του νήματος φαινεται ωραια εμφανησιακα. Κριμα αν ισχυει αυτό που γραφει ο Γλυκομουτσουνος..

evr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2021
Like
11
Πόντοι
0
diana thanou ή γιωτα τουρμπο εχετε γνωμη ? ειμαι πρωταρης και σκεφτομαι μια απο αυτες τις δυο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Τιμιες επιλογες αν εισαι ενεργητικος.Αν εισαι παθητικος ψαξε αλλου:sunglasses:

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους. την εχει δοκιμασει κανεις ως τωρα την συγκεκριμενη?σκεφτομαι να ξεκινησω την χρονια μαζι της...
δεν εχω ακουσει καλες κριτικες..

Δεν ξέρω, να γυρίζω οθωνη ή να στέκομαι στο κεφάλι???

:angry::angry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom