12nikos1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες ποια κατά την γνώμη σας γουστάρει περισσότερο να είναι ενεργητική παρά παθητική στην Θεσσαλονίκη
Εσυ θα αντισταθείς να μην μπεις ανάμεσα μας;
Αχτύπητο καυλομενο δίδυμο για σένα που ψάχνεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα ... Είμαστε έμπειρα κορίτσια που ξέρουμε να παίζουμε με βρωμικο μυαλό και καθαρό σώμα . Θα σε οδηγήσουμε στο δικό μας κρυφό μονοπάτι που θα θέλεις να πας ξανά και ξανά! Αλεξάνδρα (ενεργοπαθητικη) 694 8226962 Νανσυ...kanesex.com
Ποιος έψαχνε για τρίο εδώ μέσα ?
Τοσο καλες και οι 2?ΗΑννα εχει αναλαβει τ βαρυ πυροβολικο !!!!απεχτο δυδημο αν και εγω θα τις προτημουσα την καθεμια ξεχορηστα
οπως κ ν χει οποιος θελει παει!!!!Η ερρικα αγαπητε δεν ειναι μουφα.Απλα εχει πολυ καλο κινητο και βγαζει ωραιες φωτο.Εξηγουμαι...ειναι πολυ πιο μελαμψη απο οτι δειχνει στις φωτο.Την ειχα παρει καλοκαιρι το 2019.Η συμφωνια ηταν να ειναι παθητικη αλλα να τελειωσει.Εγινε οτι συμφωνηθηκε .Τελειωσε με ικανοποιητικη ποσοτητκαι δεν ειπε οχι σε κατι.Τα μειον ειναι οτι μιλαει πολυ και ο χωρος που με πηγε τοτε ηταν επιεικως αχουρι.
Υ.Γ.Ας το επαναλαβω..την πηρα το 2019 αρα μπορει οι υπηρεσιες της τωρα να εχουν βελτιωθει η να εχουν χαλασει.Εμπειρια καταθετω.
Πολύ φίλτρο πέφτει νομίζω, δεν έχω άποψη. Πάντως στη πόλη τώρα που μιλάμε υπάρχουν σαφώς καλύτερα κομμάτια!Συναγωνιστές έχουμε κατι για το μωρό αυτο?
Γειά σας είμαι η αννα22
Γεια σας είμαι η Άννα 22 χρόνων μελαχρινή καυλιάρα λίγες μέρες την πόλη σας ενεργό παθητική ανώμαλη με πολλές αντοχές Πάρε μου και δεν θα χάσεις σε περιμένω 694 604 5755kanesex.com
τιμουλα? ειναι δεκτικη η μη μου απτου...Η ερρικα αγαπητε δεν ειναι μουφα.Απλα εχει πολυ καλο κινητο και βγαζει ωραιες φωτο.Εξηγουμαι...ειναι πολυ πιο μελαμψη απο οτι δειχνει στις φωτο.Την ειχα παρει καλοκαιρι το 2019.Η συμφωνια ηταν να ειναι παθητικη αλλα να τελειωσει.Εγινε οτι συμφωνηθηκε .Τελειωσε με ικανοποιητικη ποσοτητκαι δεν ειπε οχι σε κατι.Τα μειον ειναι οτι μιλαει πολυ και ο χωρος που με πηγε τοτε ηταν επιεικως αχουρι.
Υ.Γ.Ας το επαναλαβω..την πηρα το 2019 αρα μπορει οι υπηρεσιες της τωρα να εχουν βελτιωθει η να εχουν χαλασει.Εμπειρια καταθετω.
Να καταθεσω και γω την αποψη μου, ενεδωσα σ αυτο το διδυμο φωτια..εχουν χωρο σε airbnb αγιας σοφιας πολυ καθαρο. ειναι και οι 2 πολυ συμπαθητικες και κανουν τρομερο προγραμμα μαζι! συνειστω ανεπιφυλακτα! η νανσυ ειναι πανεμορφη! σαν γυναικα, δεν καταλαβαινεις διαφορά. και η αννα στο ρολο του ορχιστρωτη (γαμαει οτι βρει! :-) ) Πηγαινετε οσο προλαβαινετε μαγκες τετοια ντουετα ειναι σπανια ειδικα εδω στη θεσσαλονικηΑπευθείας τελικό champion's league θα πάει
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του συναγωνιστή έχοντας επισκεφτεί τα κορίτσια ήδη 2 φορές, κάτι τέτοια απλά ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ!!! Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η χημεία μεταξύ τους,πράγμα πολύ δύσκολο ανάμεσα σε τρανςΝα καταθεσω και γω την αποψη μου, ενεδωσα σ αυτο το διδυμο φωτια..εχουν χωρο σε airbnb αγιας σοφιας πολυ καθαρο. ειναι και οι 2 πολυ συμπαθητικες και κανουν τρομερο προγραμμα μαζι! συνειστω ανεπιφυλακτα! η νανσυ ειναι πανεμορφη! σαν γυναικα, δεν καταλαβαινεις διαφορά. και η αννα στο ρολο του ορχιστρωτη (γαμαει οτι βρει! :-) ) Πηγαινετε οσο προλαβαινετε μαγκες τετοια ντουετα ειναι σπανια ειδικα εδω στη θεσσαλονικη
τιμη?Να καταθεσω και γω την αποψη μου, ενεδωσα σ αυτο το διδυμο φωτια..εχουν χωρο σε airbnb αγιας σοφιας πολυ καθαρο. ειναι και οι 2 πολυ συμπαθητικες και κανουν τρομερο προγραμμα μαζι! συνειστω ανεπιφυλακτα! η νανσυ ειναι πανεμορφη! σαν γυναικα, δεν καταλαβαινεις διαφορά. και η αννα στο ρολο του ορχιστρωτη (γαμαει οτι βρει! :-) ) Πηγαινετε οσο προλαβαινετε μαγκες τετοια ντουετα ειναι σπανια ειδικα εδω στη θεσσαλονικη
να σε ενημερωσω οτι απεχω απο τη δουλεια λογο της καταστασης τα φιλια μου και απλα να προσεχειςΣαββατο απογευμα στον οπαπ η Νανα και η Σουζυ στα αυτοκινητα τους και η Γιωτα πεζή να κόβει βολτες στο τετραγωνο...ακόμα ήλιο ειχε.
Πολλά παρακμιακά πουτανάκια σε όλη την Γιαννιτσών...αλλα δεν είδα πελάτες να φορτώνουν
Απο κάτω στην 26ης δεν είδα κάτι και στα μπουρδελα περιξ της Νικ.Ουρανού απόλυτη ησυχία αν και στη Μινωταυρου είχε αυτοκίνητα
Τελοσπαντων δεν ξερω τι συνεβαινε το προηγουμενο διάστημα ή τις καθημερινες γιατί είχα μήνες να κατέβω αλλά προφανώς η χαλάρωση στις μετακινήσεις τα ΣΚ ανοίγει το δρόμο για αύξηση της πεζοδρομιακής πορνείας.Θα δηλώνουν όλοι ότι κατέβηκαν για σωματική άσκηση.Τώρα σωστό λάθος θέλει πολλή κουβέντα...
Εξακολουθώ να θεωρώ εντελώς μαλακία όπως έγινε το σάιτ,γι'αυτό δεν μπαίνω κιόλας και ιδιαίτερους χαιρετισμούς στο fashion icon της πιάτσας Λία και στο διαχρονικό είδωλο Νίνα
Γεια σου ρε al ?Σαββατο απογευμα στον οπαπ η Νανα και η Σουζυ στα αυτοκινητα τους και η Γιωτα πεζή να κόβει βολτες στο τετραγωνο...ακόμα ήλιο ειχε.
Πολλά παρακμιακά πουτανάκια σε όλη την Γιαννιτσών...αλλα δεν είδα πελάτες να φορτώνουν
Απο κάτω στην 26ης δεν είδα κάτι και στα μπουρδελα περιξ της Νικ.Ουρανού απόλυτη ησυχία αν και στη Μινωταυρου είχε αυτοκίνητα
Τελοσπαντων δεν ξερω τι συνεβαινε το προηγουμενο διάστημα ή τις καθημερινες γιατί είχα μήνες να κατέβω αλλά προφανώς η χαλάρωση στις μετακινήσεις τα ΣΚ ανοίγει το δρόμο για αύξηση της πεζοδρομιακής πορνείας.Θα δηλώνουν όλοι ότι κατέβηκαν για σωματική άσκηση.Τώρα σωστό λάθος θέλει πολλή κουβέντα...
Εξακολουθώ να θεωρώ εντελώς μαλακία όπως έγινε το σάιτ,γι'αυτό δεν μπαίνω κιόλας και ιδιαίτερους χαιρετισμούς στο fashion icon της πιάτσας Λία και στο διαχρονικό είδωλο Νίνα
Καλησπέρα Λία. Ελπίζω όταν ανοίξουμε με το καλό και επιστρέψεις να βρεθούμε.να σε ενημερωσω οτι απεχω απο τη δουλεια λογο της καταστασης τα φιλια μου και απλα να προσεχεις
Γεια σου ρε al ?
Ελπίζω να είσαι καλά ! Και προσεκτικός ?
Και εγώ αποχή από Οκτώβριο ...
Επιστροφή στο έργο μόλις μας ανοίξουν ........
Φιλαρες ????
150 και οι 2 μαζι αλλα τωρα πρεπει να εφυγαν αθηνα