Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Στην θεσσαλονικη αρκετες φτιαχνουν ονομα και κατηφοριζουν αθηνα.Εκει ναι μεν εχει μεγαλυτερο ανταγωνισμο αλλα αν κανεις τα στοιειωδη βγαζεις περισοτερα απο οτι στην θεσ/νικη.
Αυτο ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι η πραγματικοτητα.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.550
Πόντοι
456
πάντως για να είμαστε δίκαιοι και να μην αναφέρουμε μόνο 2-3, με μια συντομη ματιά που έρριξα το 99% των τρανς εξακολουθούν να ποστάρουν αγγελίες, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις που αναφέρουν το "μένουμε σπίτι"...

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.035
Πόντοι
1.056
πάντως για να είμαστε δίκαιοι και να μην αναφέρουμε μόνο 2-3, με μια συντομη ματιά που έρριξα το 99% των τρανς εξακολουθούν να ποστάρουν αγγελίες, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις που αναφέρουν το "μένουμε σπίτι"...

Έχω την εντύπωση ότι μετά το ελαφρύ κράξιμο που έπεσε εδώ οι αγγελίες των ελληνίδων μειώθηκαν στο ελάχιστο.
Τις αλλοδαπές δεν τις λαμβάνω υποψη

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ερωτηση κρισεως...λετε οτι οι ελληνιδες τρανς κατεβασαν τις αγγελιες τους και βαζουν μονο οι ξενες.Αρα με το φτωχο μου το μυαλο δεν πατεστις ελληνιδες αλλα πατε στις κουβανεζες βραζιλιανες και οτι αλλο στον πουτσο κυκλοφορει.ΣΩΣΤΑ;;;;
Ερωτηση κρισεως..δεν βλεπεις αγγελια στο κανεσεξ για παραδειγμα αλλα εχεις2-3 τηλεφωνα απο τρανς και μαλιστα μερικες ειστε και τακτικοι πελατες.Θελετε να γαμησετε και εχετε το τηλεφωνο...Θα παρετε τηλεφωνο ναι η οχι;;;;
Αντι να κοιταξετε τον εαυτο σας-και τον ευατο μου βαζω μεσα .Αντι να στελνουμε στο πυρ το εξωτερον τις τρανς ειμαστε 100 τοις 100 ενταξει;;;;
Οσοι νομιζουν οτι ολες καθονται στα αυγα τους κανετε λαθος.Αλλα ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
Ας αναλαβει ο καθενας τις ευθηνες του..

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Πολυ  σωστα .
Πιστευω  τα ατομα  με  συγκροτημενη  σκεψη  και  απολυτη  υπευθυνοτητα...ΑΠΕΧΟΥΝ.
Δυστυχως  δεν  συμπεριφερονται  ολοι  και  ΟΛΕΣ  οπως  αρμοζει,  στις  κρισιμες  αυτες  μερες..
Ας  σεβαστουμε  ΟΛΟΙ...τον  εαυτο  μας , τους συνανθρωπους  μας,  την  υγεια μας .
Ας  σεβαστουμε  την  ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Μια  μικρη  αποχη  απο  την  ικανοποιηση  των  επιθυμιων  μας.....δεν  θα  μας  κοστισει  ιδιαιτερα.
Μια  ανευθυνη  ομως  συμπεριφορα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Και ο Μπενυ Χιλ βλέπω ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΣΠΙΤΙ  :2funny:
Το παλιοπαιδο  :knuppel:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.035
Πόντοι
1.056
Ερωτηση κρισεως...λετε οτι οι ελληνιδες τρανς κατεβασαν τις αγγελιες τους και βαζουν μονο οι ξενες.Αρα με το φτωχο μου το μυαλο δεν πατεστις ελληνιδες αλλα πατε στις κουβανεζες βραζιλιανες και οτι αλλο στον πουτσο κυκλοφορει.ΣΩΣΤΑ;;;;
Ερωτηση κρισεως..δεν βλεπεις αγγελια στο κανεσεξ για παραδειγμα αλλα εχεις2-3 τηλεφωνα απο τρανς και μαλιστα μερικες ειστε και τακτικοι πελατες.Θελετε να γαμησετε και εχετε το τηλεφωνο...Θα παρετε τηλεφωνο ναι η οχι;;;;
Αντι να κοιταξετε τον εαυτο σας-και τον ευατο μου βαζω μεσα .Αντι να στελνουμε στο πυρ το εξωτερον τις τρανς ειμαστε 100 τοις 100 ενταξει;;;;
Οσοι νομιζουν οτι ολες καθονται στα αυγα τους κανετε λαθος.Αλλα ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
Ας αναλαβει ο καθενας τις ευθηνες του..

Προσωπικά μιλώντας ανέφερα τις ελληνίδες γιατί οι αλλοδαπές δεν με ενδιέφεραν ποτέ στο να τις επισκεφτώ. Τηλέφωνα έχω αλλά προφανώς και δεν τα χρησιμοποιώ αλλιώς θα ήταν τελείως υποκριτικό το σχόλιο.
(Η αλήθεια είναι ότι έχω σκεφτεί να δοκιμάσω να κλείσω ραντεβού με άλλο νούμερο ως νέος πελάτης για να δω αν όντως απέχουν από την δουλειά για να πάρουμε τα μέτρα μας για αργότερα.)
Ατομική ευθύνη προσέχουμε εμάς και τους γύρω μας!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Προσωπικά μιλώντας ανέφερα τις ελληνίδες γιατί οι αλλοδαπές δεν με ενδιέφεραν ποτέ στο να τις επισκεφτώ. Τηλέφωνα έχω αλλά προφανώς και δεν τα χρησιμοποιώ αλλιώς θα ήταν τελείως υποκριτικό το σχόλιο.
(Η αλήθεια είναι ότι έχω σκεφτεί να δοκιμάσω να κλείσω ραντεβού με άλλο νούμερο ως νέος πελάτης για να δω αν όντως απέχουν από την δουλειά για να πάρουμε τα μέτρα μας για αργότερα.)
μουτρο κανε εσυ αυτο που νομιζεις σωστο και ασε τ αλλους να κανων και αυτη οτι θελουν ετσι κ αλλιος τ παν μενουμε σπιτι οποτε ολα οκ

tolathos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
22
Πόντοι
0

Κι εγώ το σκέφτομαι να βάλω ένα φίλο μου να πάρει τηλ. 2 στανταράκια μου.
Ευτυχώς δεν έχω δει αγγελίες τους, αλλά θέλω να διαπιστώσω αν όντως δουλέυουν ή όχι αυτή την περίοδο, ώστε να ξέρω αν θα φάνε Χ ή όχι.

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
553
Πόντοι
291
Καλημέρα η τρανς η Φίονα με τις βυζαρες είχα βρεθεί πριν καμία 8 χρόνια μαζί της κ πέρασα σούπερ μετά διάβασα κάτι για ασθένειες κ έκοψα δεν πήγα ξανά , τώρα συνεχίζω ν βλέπω αγγελίες της κ αναρωτιέμαι μήπως είναι μακακθες  όλα αυτά γιατί πέρασαν κ χρόνια , σκέφτομαι μετά τη ιστορία με τον κορονιο ξ αν δεν ισχύουν όλα τα αλλά να πάω μια βόλτα , αν γνωρίζετε κάτι καλώς !!

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
Καλημέρα η τρανς η Φίονα με τις βυζαρες είχα βρεθεί πριν καμία 8 χρόνια μαζί της κ πέρασα σούπερ μετά διάβασα κάτι για ασθένειες κ έκοψα δεν πήγα ξανά , τώρα συνεχίζω ν βλέπω αγγελίες της κ αναρωτιέμαι μήπως είναι μακακθες  όλα αυτά γιατί πέρασαν κ χρόνια , σκέφτομαι μετά τη ιστορία με τον κορονιο ξ αν δεν ισχύουν όλα τα αλλά να πάω μια βόλτα , αν γνωρίζετε κάτι καλώς !!

το οτι είναι η μόνη γνωστή που παρα τον ιο βγαίνει κάθε βράδυ έξω δεν σου κάνει εντύπωση?? τύπε κάτσε σπίτι σου και δες καμια τσόντα καλύτερα.είναι επικύνδυνη η συγκεκριμένη. κ εγώ είχα πάει πριν χρόνια μαζί της και πέρασα γαμάτα και όταν ξαναπηγα μου πρότεινε να της τον χώσω ακάποτα. δεν παίζουμε με αυτά.

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
553
Πόντοι
291
το οτι είναι η μόνη γνωστή που παρα τον ιο βγαίνει κάθε βράδυ έξω δεν σου κάνει εντύπωση?? τύπε κάτσε σπίτι σου και δες καμια τσόντα καλύτερα.είναι επικύνδυνη η συγκεκριμένη. κ εγώ είχα πάει πριν χρόνια μαζί της και πέρασα γαμάτα και όταν ξαναπηγα μου πρότεινε να της τον χώσω ακάποτα. δεν παίζουμε με αυτά.

Καλά δεν είχα σκοπό πάω  τώρα έλεγα μετά το κορονοϊού ,αλλά να είπα να ρωτήσω δεν έχω ιδέα ότι βγαίνει και που μιας και είμαι 150 χιλιόμετρα μακρυά από θες νίκη , αλλά τελικά καλά  θυμόμουν ,,,

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

Stories

Νέο!