δηλαδή το θηλυπρεπες λεηντημποι που πετυχα στην γενευη με 100 φραγκα αρχικη τιμη και αμεσως το εριξε στα 80 μονη της , =65ευρω για μια ωρα και μασαζ, ειχε λεφτα για βιζα να παει στην ελβετια και δεν ειχε λεφτα για βιζα να ερθει ελλαδα??? εδω στην γιαννιτσων ζηταν 50 για μια εκτονωση περιπου μιση ωρα στην καλυτερη. η συγκεκριμενη δεν ειχε πολύ δουλεια εκει εδώ θα ειχε περισσοτερη, βιζα νομιζω εχουμε πιο φτηνη από ελβετια.
Όλοι θα έχετε την απορία πως κάποιος που όλη του η ζωή είναι Μενεμένη - Μοναστηρίου - Γιαννιτσών βρέθηκε στην Γενεύη.
Λογική η απορία.
Μήπως τον κάλεσαν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να τους μιλήσει για Βιολογία, μήπως πήγε στον ΟΗΕ ή σε κανένα άλλο οργανισμό;
Μήπως πήγε σε καμία Ελβετική Τράπεζα να ανοίξει θυρίδα και να βάλει μετρητά; (πλάκα μου κάνετε)
Μήπως πήγε στη Νεστλέ να αγοράσει φακελάκια Νεσκαφέ; (μπα, δεν είναι στη Γενεύη).
Γιατί βρέθηκε αυτός ο κεφτές στην Γενεύη;
Θα σας πω εγώ:
[size=20pt]Πήγε με το σχολείο επίσκεψη στο CERN που είναι έξω από την Γενεύη και ήταν συνοδός.[/size]
Και αφού λοιπόν έκανε την επίσκεψη, όταν ήταν στο ξενοδοχείο λέει ας ψάξω για κανένα λέϊντι μπόϋ.
Προσέξτε, δεν ψάχνει για κανένα FKK, δεν ψάχνει αν υπάρχει πουτανοπεριοχή, δεν ρωτάει στο bou.com τι παίζει, αν υπάρχει κανένα μασατζίδικο ή στριπτιζάδικο (καλά, δεν θα είχε έτσι και αλλιώς λεφτά).
Δεν πάει μία βόλτα στη λίμνη, δεν πάει στο μπαρ του ξενοδοχείου να πιει μία μπύρα με τους συναδέλφους του καθηγητές αλλά ψάχνει για λέϊντι μπόϋ.
Τώρα η Γενεύη είναι μία πόλη 500.000 οπότε όλο και κάποιο τραβέλι θα υπάρχει, όλο και κάποια Βραζιλιάνα θα κάνει τουρ (δεν ψάχνω, δεν θέλω να βλέπω άντρες με βυζιά).
Αλλά δεν του κάνει, αυτός θέλει να βρε λέϊντι μπόϋ διότι είναι και η μόνη του ευκαιρία να ρουφήξει καμία λέϊντι μπόϋ ψωλή. Διότι που θα το βρει το λέϊντι μπόϋ, στην Μοναστηρίου ή θα πάει Ταϋλανδη; (εδώ γελάμε, σιγά μην πάει).
Και όχι μόνο αυτό, ψάχνει να βρει να χρειάζεται βίζα το λέϊντι μπόϋ και πόσο χρεώνει η Ελβετία. Και μετά θεωρεί και καθήκον του να ποστάρει στο bou.com για να ενημερώσει για την τραβελοέρυενα του.
Επαναλαμβάνω:
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Σας τον παραδίνω για το φτύσιμο τώρα.