batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
κ τ να κανω μουτρο σε λιγο θα πηδηξω κανα κορονιο!!!!Μη φύγεις βάτραχε!
κ τ να κανω μουτρο σε λιγο θα πηδηξω κανα κορονιο!!!!Μη φύγεις βάτραχε!
Ακόμα και σήμερα βλέπω αρκετές αγγελίες σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Στη Θεσσαλονίκη αυτές οι Κουβανέζες βάζουν συνέχεια καθημερινά, βλέπω και κάποιες άλλες που δεν το περίμενα.
Επίσης δεν περίμενα και από μια συγκεκριμένη που το τελευταίο καιρό έχει φύγει από Θεσσαλονίκη και βρίσκεται Αθήνα, βλέπω βάζει κανονικά αγγελίες προς μεγάλη απογοήτευση μου.
Η δεύτερη ποια ειναι;είναι δύο οι σαλονικιές που ήρθαν Αθήνα και βάζουν αγγελία...
Νομίζω τις αξίζει ένα κράξιμο και στο τηλέφωνο, αλλά και εδώ μέσα.Και εγώ αυτό σκεφτόμουν για τις Θεσσαλονικιές, είναι κάποιες που δεν το περίμενα με τίποτα.
Το μόνο ελαφρυντικό (αν υπάρχει) που μπορώ να σκεφτώ είναι να ανεβάζουν αγγελίες απλά για να διατηρούνται στο προσκήνιο χωρίς όμως να κάνουν ραντεβού
μουτρο κανουμε αποχη οχι γιατι κιδυνευουμε αλλα για να προστατέψουμε τους μεγαλητερους μας (παπου γιαγια κτλπ)...Συγουρα καποιοι και απο αυτους κ επαγκελματιες δεν εχουν προφανως κ απλα (εκμεταλλεύονται)τ κατασταση ..Μην κοιτας αυτο γιατι μπορει ν ειναι κ γ βιοποριστικους λογους κοιτα τ ειναι σωστο για σενα ...Ακόμα και σήμερα βλέπω αρκετές αγγελίες σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Στη Θεσσαλονίκη αυτές οι Κουβανέζες βάζουν συνέχεια καθημερινά, βλέπω και κάποιες άλλες που δεν το περίμενα.
Επίσης δεν περίμενα και από μια συγκεκριμένη που το τελευταίο καιρό έχει φύγει από Θεσσαλονίκη και βρίσκεται Αθήνα, βλέπω βάζει κανονικά αγγελίες προς μεγάλη απογοήτευση μου.
η μια ειναι η Ιωάννα και η άλλη η Νάνσυ...Η δεύτερη ποια ειναι;
Η Ιωάννα με εξέπληξε πολύ αρνητικά και δεν το περίμενα ότι θα το κάνει αυτό, ήμουν πελάτης της όσο καιρό ήταν Θεσσαλονίκη. Και πιστεύω ότι δεν έχει τόσο μεγάλο οικονομικο πρόβλημα για να δουλεύει εν καιρό πανδημίας.η μια ειναι η Ιωάννα και η άλλη η Νάνσυ
Όπως τα λες είναι τα πράγματα φίλε.μουτρο κανουμε αποχη οχι γιατι κιδυνευουμε αλλα για να προστατέψουμε τους μεγαλητερους μας (παπου γιαγια κτλπ)...Συγουρα καποιοι και απο αυτους κ επαγκελματιες δεν εχουν προφανως κ απλα (εκμεταλλεύονται)τ κατασταση ..Μην κοιτας αυτο γιατι μπορει ν ειναι κ γ βιοποριστικους λογους κοιτα τ ειναι σωστο για σενα ...
:-* :-* :-*
Όπως τα λες είναι τα πράγματα φίλε.
Με μια λέξη ΑΠΟΧΗ
μονο στα δύσκολα μπορεις να δεις μ ξεκαθαρο ματι!!!Όπως μου έγραψε και ένας συναγωνιστής
"αυτες ας κανουν οτι τους κατεβασει το καζανι τους
εσυ βλεπεις μαυριζεις διαπαντος και ουτε ξαναασχολεισαι οπου βλεπεις τετοια προκλητηκη ανευθυνοτητα
παμε παρακατω..."
Θέλει να ξαποστείλει τους Αθηναίους τύπε :SΑκόμα και σήμερα βλέπω αρκετές αγγελίες σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Η Νάνση πάντα Αθήνα δεν ήταν;η μια ειναι η Ιωάννα και η άλλη η Νάνσυ...
τρεις ειναι τελικά.. είναι και η Γιώτα...
Η Ιωάννα με εξέπληξε πολύ αρνητικά και δεν το περίμενα ότι θα το κάνει αυτό, ήμουν πελάτης της όσο καιρό ήταν Θεσσαλονίκη. Και πιστεύω ότι δεν έχει τόσο μεγάλο οικονομικο πρόβλημα για να δουλεύει εν καιρό πανδημίας.
Άσχετο, ξέρεις κανείς γιατί αυτή έφυγε Αθήνα για μόνιμα;