Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
επικοινώνησα τηλεφωνικά με κάποιες από αυτές, και αυτό που κατάλαβα είναι ότι μενουν στην ιδια περιοχή όλες, μπορεί και στο ίδιο διαμέρισμα.
Αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ και με αποτρέπει να πάω, είναι ότι δεν πιστεύω ότι παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις στο σεξ κ είναι λιγάκι επικυνδινες.
Τι να σου πω ρε φιλε;;δεν γνωριζω δεν απαντνω...

petronick

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη δεν είναι δικές της φωτογραφίες Έχει άλλες φωτογραφίες  πάλι στο κάνε σεξ αυτές είναι από άλλη βραζιλιάνος. βρίσκονται όλες σε ένα διαμέρισμα Ρήγα Φεραίου 31 Ηλιούπολη η συγκεκριμένη έχει έρθει τρεις φορές και από ότι φαίνεται είναι πέντε τρανς και κάποιοι φίλοι τους μαζί στο διαμερίσματα η συγκεκριμένη ήταν η δεύτερη φορά η οποία έγινε η συνάντηση εργαλείο δυνατό από φάτσα και σώμα μέτρια τα πράγματα το σπίτι τους είναι ένα μπουρδέλο και μισό Ένας καναπές σε δύο δωμάτια ο οποίος είναι έτοιμος να καταρρεύσει πράγματα πεταμένα στο πάτωμα  είναι η φάση ξεπέτας αυτό που Με ξενέρωσε πολύ την ώρα που ήμασταν στο δωμάτιο κάποιος φίλος τους από το άλλο δωμάτιο ήρθε και δεν χτύπησε και μπήκε μέσα και μετά μόλις είδε ότι ήμασταν μέσα έφυγε η τιμή είναι 50 ευρώ συνήθως του στέλνεις μήνυμα στο What's Up και σε απαντάνε άμεσα Αν θες και δεύτερη γύρα δίνεις και ένα εικοσάρικο έξτρα αυτά από αυτή τη φάση τον κουβανών επίσης οι περισσότερες είναι με περούκα

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Παρόλο το μεγάλο πρόβλημα και τον ντόρο που έχει γίνει με τον κορωνοϊο, κάποιες τρανς από ότι βλέπω,συνεχίζουν και βάζουν αγγελίες χωρις να χαμπαριαζουν αν κολλήσουν αυτές από κάποιον πελάτη και μετά αυτές το μεταδοσουν σε άλλους.
Προσοχη μάγκες, αφού αυτές δεν προσέχουν και αδιαφορούν μην κολλήσουν, φανταστείτε πριν ξεσπάσει η γρίπη του κορωνοϊου τι μπορεί να κάνανε στα ραντεβού τους και τι προφυλάξεις παίρνανε!!!

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Παρόλο το μεγάλο πρόβλημα και τον ντόρο που έχει γίνει με τον κορωνοϊο, κάποιες τρανς από ότι βλέπω,συνεχίζουν και βάζουν αγγελίες χωρις να χαμπαριαζουν αν κολλήσουν αυτές από κάποιον πελάτη και μετά αυτές το μεταδοσουν σε άλλους.
Προσοχη μάγκες, αφού αυτές δεν προσέχουν και αδιαφορούν μην κολλήσουν, φανταστείτε πριν ξεσπάσει η γρίπη του κορωνοϊου τι μπορεί να κάνανε στα ραντεβού τους και τι προφυλάξεις παίρνανε!!!
Απο  Θεσσαλονικη  ειμαι  και  τωρα  τα  γεγονοτα  με  βρηκαν  να  μαι  στην  Κυπρο.
Σταθμιζοντας  την  κατασταση  εκρινα  το  καλυτερο  να  μην  μετακινηθω  και  επιστρεψω.
Εχω  κλειστει  στο  σπιτη  και  αναμενω  την  εξελιξη  των  πραγματων.

Με  λυπη  διαπιστωνω  πως  δυστυχως  ειμαι  η  μονη που  στα  προφιλ  των  διαδικτυακων  διαφημισεων  ειμαι  ΜΗ  ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ  ΛΟΓΩ  ΤΗΣ  ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ  ΤΟΥ  ΙΟΥ.

Δεν  μπορω  να  εκφραστω  για  την  σταση  των  υπολοιπων  συναδελφων.

Ενηλικα  ατομα  ειμαστε  κ  ο  καθενας  πραττει  κατα  συνειδηση.

Η  αδιαφορια  ομως  για  την  προσωπικη  υγεια  και  κατ  επεκταση  και των αλλων...αυτο  με  ξεπερναει...κ  μ  εξοργιζει.

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Απο  Θεσσαλονικη  ειμαι  και  τωρα  τα  γεγονοτα  με  βρηκαν  να  μαι  στην  Κυπρο.
Σταθμιζοντας  την  κατασταση  εκρινα  το  καλυτερο  να  μην  μετακινηθω  και  επιστρεψω.
Εχω  κλειστει  στο  σπιτη  και  αναμενω  την  εξελιξη  των  πραγματων.

Με  λυπη  διαπιστωνω  πως  δυστυχως  ειμαι  η  μονη που  στα  προφιλ  των  διαδικτυακων  διαφημισεων  ειμαι  ΜΗ  ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ  ΛΟΓΩ  ΤΗΣ  ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ  ΤΟΥ  ΙΟΥ.

Δεν  μπορω  να  εκφραστω  για  την  σταση  των  υπολοιπων  συναδελφων.

Ενηλικα  ατομα  ειμαστε  κ  ο  καθενας  πραττει  κατα  συνειδηση.

Η  αδιαφορια  ομως  για  την  προσωπικη  υγεια  και  κατ  επεκταση  και των αλλων...αυτο  με  ξεπερναει...κ  μ  εξοργιζει.
Μακάρι Αλεξια ολες να κάνανε και να είχανε τον ίδιο τρόπο σκέψης με τον δικό σου

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Επειδη εχω κουραστει να το ακουω στην τηλεοραση ας το πω και στο σαιτ.Ειναι στην ατομικη ευθηνη της καθε τρανς αν θα κανει ραντεβου οπως ισχυει και το ιδιο για τον εκαστοτε υποψηφιο πελατη.Οπως ισχυει το ιδιο οταν κανεις ακαποτο γενικα η οταν ψωνιζεις απο πιατσα και δεν παιρνεις προφυλαξεις.
Για να ειμαστε δικαιοι ομως δεν εχω δει αυτες τις μερες στις αγγελιες των εκδιδομενων γυναικων να μειωνονται... :coolcondom:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Επειδη εχω κουραστει να το ακουω στην τηλεοραση ας το πω και στο σαιτ.Ειναι στην ατομικη ευθηνη της καθε τρανς αν θα κανει ραντεβου οπως ισχυει και το ιδιο για τον εκαστοτε υποψηφιο πελατη.Οπως ισχυει το ιδιο οταν κανεις ακαποτο γενικα η οταν ψωνιζεις απο πιατσα και δεν παιρνεις προφυλαξεις.
Για να ειμαστε δικαιοι ομως δεν εχω δει αυτες τις μερες στις αγγελιες των εκδιδομενων γυναικων να μειωνονται... :coolcondom:
Πιστευω...ειναι  ΑΤΟΜΙΚΗ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ...και  σιγουρα  ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΗ.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.719
Πόντοι
606
οπως κ να χει εγω αποχωρω απο αθηνα και επιστερφω απο Οκτώβρη καλα ν περνατε και θα τ λεμε...τ πραγματα για μενα μπορει να μην ειναι τραγικα γιατι ακομα δεν ειμαι ουτε καν 40 αλλα καλο ειναι ν προσεχουμαι για τ γυρο μας...  ελπιζω ολα ν ειναι περαστηκα κ να επανέρθουμε συντομα .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πιστευω...ειναι   ΑΤΟΜΙΚΗ   ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ...και  σιγουρα  ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΗ.
αλεξια με ολη την εκτιμηση.

πριν ενα μηνα ειχαμε 400.000 φορεις γριπης και 80 νεκρους

τοτε δεν εκανε καμμια αποχη απο την πιατσα.

τωρα με 300 φορεις και 4 νεκρους φοβαστε?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456

ρε φίλε τι λες; τώρα πρόκειται για πανδημία για μια ασθένεια που δεν υπάρχει εμβόλιο, το ίδιο είναι;

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278

Προφανως  δεν  εχεις  αντιληφθει  την  τραγικοτητα  της  καταστασης.
μ  ολο  το  σεβασμο  επισης.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.125
Πόντοι
13.755
Επειδή δε μιλάμε ούτε για γυφτισες ούτε για πρεζονια της οδού Γιαννιτσών,ούτε για μαύρες της Μοναστηριου που στην τελική μπορεί να μην έχουν και συναισθηση της όλης κατάστασης ή μπορεί και να μη τους νοιάζει κιόλας...επειδή μιλάμε για Ελληνες τρανσέξουαλ ώριμης ηλικίας που υποτίθεται ότι έχουν και κάποιο επίπεδο και τελοσπαντων μετά από τόσα χρόνια στην πιάτσα πρέπει να έχουν κάνει και κάποιο κομποδεμα ώστε να αντέξουν κι ένα μήνα χωρίς να δουλέψουν,θέλω να πιστεύω ότι οι αγγελίες που βλέπω κι εγώ σήμερα απλώς έχουν ξεμείνει στα σαϊτ και δεν εξασκουν το επάγγελμα αυτές τις μέρες... Σε αντίθεση περίπτωση μιλάμε για ανευθυνη,επικίνδυνη και αντικοινωνικη συμπεριφορά.

Οι δε συγκρίσεις είτε με τα ακάποτα είτε με την εποχική γρίπη είναι αστοχες διότι αν εγώ πάω απόψε και γαμηθώ ακάποτα με 5 τραβεστί και κολλήσω το οτιδήποτε,αύριο δε θα το μεταδώσω ούτε στη γιαγιά μου ούτε στο συνάδελφο μου στη δουλειά ούτε στους υπόλοιπους θαμώνες ενός καφέ ή ενός φαγαδικου πχ.

Ας είμαστε λίγο σοβαροί για ένα μήνα τουλάχιστον

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

Το στοίημα που πάμε να κερδίσουμε έχει τεράστια διαφορά με αυτό που πάμε να γλυτώσουμε τώρα.
Δεν είναι ο βήχας, ο πυρετούλης και το 3% θνησιμότητα (άλλοι το κατεβάζουν σε 1 με 2).
Είναι η μετάλλαξη σε θανατηφόρο στο 30% και βάλε  :idiot:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.606
Πόντοι
456
Επειδή δε μιλάμε ούτε για γυφτισες ούτε για πρεζονια της οδού Γιαννιτσών,ούτε για μαύρες της Μοναστηριου που στην τελική μπορεί να μην έχουν και συναισθηση της όλης κατάστασης ή μπορεί και να μη τους νοιάζει κιόλας...επειδή μιλάμε για Ελληνες τρανσέξουαλ ώριμης ηλικίας που υποτίθεται ότι έχουν και κάποιο επίπεδο και τελοσπαντων μετά από τόσα χρόνια στην πιάτσα πρέπει να έχουν κάνει και κάποιο κομποδεμα ώστε να αντέξουν κι ένα μήνα χωρίς να δουλέψουν,θέλω να πιστεύω ότι οι αγγελίες που βλέπω κι εγώ σήμερα απλώς έχουν ξεμείνει στα σαϊτ και δεν εξασκουν το επάγγελμα αυτές τις μέρες... Σε αντίθεση περίπτωση μιλάμε για ανευθυνη,επικίνδυνη και αντικοινωνικη συμπεριφορά.
οι αγγελίες που βλέπω έχουν ποσταριστεί πριν μερικές ώρες... οπότε δεν νομίζω να έχουν ξεμείνει εκεί από μέρες... και μιλάμε για την πλειονότητα των ελληνίδων τρανς...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.125
Πόντοι
13.755
οι αγγελίες που βλέπω έχουν ποσταριστεί πριν μερικές ώρες... οπότε δεν νομίζω να έχουν ξεμείνει εκεί από μέρες... και μιλάμε για την πλειονότητα των ελληνίδων τρανς...
ναι είδα κι εγώ τώρα το κανεσεξ που δείχνει και πότε μπήκε η αγγελία... Από Θεσσαλονίκη βλέπω δύο πολύ γνωστές και παλιές της πιάτσας...ντάξει τι να σχολιάσω ?ο καθένας κάνει τις επιλογές του

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
  Προφανως  δεν  εχεις  αντιληφθει  την  τραγικοτητα  της  καταστασης.
μ  ολο  το  σεβασμο  επισης.
η τραγικοτητα φαινεται από τον αριθμο των νεκρων. (δεκαπλάσιοι και βαλε από γριπη , σε ελλαδα, ΗΠΑ και το 90% των χωρων του πλανητη, όταν γινουμε ιταλια, ιραν κλπ που εχουν περισσοτερους νεκρους από κορονοιο τοτε θα είναι πιο τραγικος ο κορονοιος)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.256
Πόντοι
1.056
ναι είδα κι εγώ τώρα το κανεσεξ που δείχνει και πότε μπήκε η αγγελία... Από Θεσσαλονίκη βλέπω δύο πολύ γνωστές και παλιές της πιάτσας...ντάξει τι να σχολιάσω ?ο καθένας κάνει τις επιλογές του

Άντε αυτές είναι άμυαλες και για τους x,y λόγους δεν τους ενδιαφέρει ούτε η δική τους υγεία, ούτε η δική μας ούτε των γύρω τους.
Εγώ απορώ με εμάς, με όλο αυτό τον χαμό και πανικό που έχει γίνει, δεν μπορούμε για 15-20-30 μέρες να σκεφτούμε με το πάνω κεφάλι;;;
Λίγη υπομονή ρε παιδιά!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
οπως κ να χει εγω αποχωρω απο αθηνα και επιστερφω απο Οκτώβρη καλα ν περνατε και θα τ λεμε...τ πραγματα για μενα μπορει να μην ειναι τραγικα γιατι ακομα δεν ειμαι ουτε καν 40 αλλα καλο ειναι ν προσεχουμαι για τ γυρο μας...  ελπιζω ολα ν ειναι περαστηκα κ να επανέρθουμε συντομα .
Μη φύγεις βάτραχε!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
η τραγικοτητα φαινεται από τον αριθμο των νεκρων. (δεκαπλάσιοι και βαλε από γριπη , σε ελλαδα, ΗΠΑ και το 90% των χωρων του πλανητη, όταν γινουμε ιταλια, ιραν κλπ που εχουν περισσοτερους νεκρους από κορονοιο τοτε θα είναι πιο τραγικος ο κορονοιος)
Η τραγικότητα είναι ολοφάνερη στη σκέψη σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom