Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
καλα τα λες γεροντα με τα δυο κινητα και τις διακοπες αρκει οι εκαστοτε πελατες να μην θελουν να εισχωρησουν στην προσωπικη ζωη των τρανς ειναι πολυ κουραστικο κι αυτο ....
έχει δυο κινητά ο μπαγάσας;;
αν δεν θελει Λία μου η τρανς ο πελάτης δεν μπορεί να εισχωρησει στην προσωπικη της ζωη.. μη ξεχνας πως όπως εσείς τους βλέπετε σαν πελάτες, αλλο τόσο κι αυτοί σας βλέπουν σαν "κατάστημα"

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
έχει δυο κινητά ο μπαγάσας;;
αν δεν θελει Λία μου η τρανς ο πελάτης δεν μπορεί να εισχωρησει στην προσωπικη της ζωη.. μη ξεχνας πως όπως εσείς τους βλέπετε σαν πελάτες, αλλο τόσο κι αυτοί σας βλέπουν σαν "κατάστημα"
και αυτο ειναι το σωστο μιλας πολυ σωστα θα τα πουμε απο κοντα στην αθηνα ....φιλακια πολλα ετοιμαζω βαλιτσες για κρητη

Συνημμένα

• IMG-7526.JPG
    IMG-7526.JPG
    318,2 KB · Εμφανίσεις: 72

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Καλησπέρα στην παρέα θέλω να αποκτήσω μια εμπειρία με ts έχετε να προτείνετε κάποια;;

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Καλησπέρα στην παρέα θέλω να αποκτήσω μια εμπειρία με ts έχετε να προτείνετε κάποια;;
για να πάρεις τη σωστή απάντηση, πρέπει να γίνεις πιο σγυκεκριμένος.. τι είδους εμπειρία θέλεις να αποκτήσεις;.. να έχεις ενεργητικό ή παθητικό ρόλο; σε ενδιαφέρει η εμφάνιση μόνο ή και τα πορσόντα και οι υπηρεσίες;

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
για να πάρεις τη σωστή απάντηση, πρέπει να γίνεις πιο σγυκεκριμένος.. τι είδους εμπειρία θέλεις να αποκτήσεις;.. να έχεις ενεργητικό ή παθητικό ρόλο; σε ενδιαφέρει η εμφάνιση μόνο ή και τα πορσόντα και οι υπηρεσίες;
Με ενδιαφέρει και η εμφάνιση...  Και υπηρεσίες..
Για ρόλο επειδή είναι πρώτη φορά μαλλον θα είναι καλύτερα το ενεργητικό...
Για ρόλο δεν ξέρω...

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
699
Πόντοι
1.525
καλησπερα στην παρεα.εχει κανεις καμια εμπειρια με καμια απτις συγκεκριμενες?ψαχνω κριτικες αλλα δεν βρηκα τιποτα.

υπαρχει και αυτή

αλλα μου μυριζει φολα δεν ξερω γιατι…

Διαγραμμένο μέλος 38448

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
405
Πόντοι
301