batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
αν τ εγραφε αλλος θα ελεγα οτι ειναι μουφα αν κ δεν ειμαι στην πολη θ τ τεσταρω ...ευχαριστουμε πολυ μεγαλε!!!
αν τ εγραφε αλλος θα ελεγα οτι ειναι μουφα αν κ δεν ειμαι στην πολη θ τ τεσταρω ...ευχαριστουμε πολυ μεγαλε!!!
Καλησπερα σας....παρακολουθω το θεμα της θεσσαλονικης ασχετα αν πολλες φορες δεν γραφω και για προσωπικους λογους εχ ω γινει πιο διακριτικος.Τωρα τελευταια παρατηρησα οτι γινεται ενα σουσουρο γυρω απο το συγκεκριμενο μωρο.Οποτε αποφασισα να παω να την δω απο κοντα.
Το σπιτι κοντα στον σταθμο διακριτικο.
Απο εμφανιση ακομα καλυτερη απο τις φωτο.
Στα του αγωνα...Αποφασισα να εισαγω εναν καινουριο ορο...ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ GFE....Ειναι ο ορος που ταιριαζει απολυτα στην περιπτωση.
Ειναι η φαση που το μωρο σε ορμαει και σε αρχιζει στις αγκαλιτσες και στα γλωσσοφιλα και δεν σε αφηνει να παρεις αναπνοη.Πιπα βαθια ορμητικη με βαθος και φτυσιματα.
Για οσους τους ενδιαεφερει...καυλι κανονικο λειτουργικο που απο τα πρωτα αγγιγματα εγινε ορθιο και εμεινε ορθιο ως το τελος.
Πανω κατω πλαγιως σε τιποτα δεν λεει οχι...
Εδω παιδια εχουμε τον εξης συνδιασμο...αν βαλουμε οτι η ρια σε οτι ειχε να κανει με το παθητικο σεξ ηταν κορυφη βαλτε το gfe της ριας επι 2 και προσθεσθεενεργητικη καυλα διοτι ηθελε και να γαμησει αλλα εγω δεν...
Κατι καινουριο στην πολη κατι πολυ καλο για μενα που σας το συστηνω...
Καλα να περνατε..
θεα απλαΓνώμες για Ιωάννα;
μακρια!!! εγραψα μολις και κριτικη.... trust me δεν παλευεταιΓνώμες για Ιωάννα;
σιγουρα θεα απο κοντα, δεν το συζητω, αλλα βαριεται φουλ και συμμετοχη 0... δες την κριτικη μου για να μην πριζω εδωΓνώμες για Ιωάννα;
Γνώμες για Ιωάννα;
θα συμφωνησω απολυτα!!Καλυτερα πετα τα χρηματα σου απο το Λευκο Πυργο.
δεν μπορει μια να εχει τοσες αρνητικες κριτικες τυχαια η ιωαννα.οτι καλητερο εχουμαι ελλαδα ..απλα δεν ξερεται τ σ γυναιτε
ενταξει παιδια δεν θα διαφωνησω... εννοειται πως εχει χημεια με καποιους και με καποιους αλλους δεν τα βρησκει... απλα να το πω λιγο ωμα... οταν ζητας 80 ευρω απο τον αλλο για 20λεπτα υποθεση, τουλαχιστον παιξτο και λιγο οτι δεν βαριεσαι ή παιρνε χαπι να σου σηκωθει. τι αλλο να πωΟι γνώμες για Ιωάννα διίστανται..λογικό μ ακούγεται ,σίγουρα δν γίνεται όλοι να τα βρίσκουν με όλους
αυτη ρε μουτρο οσες φορες την εχω παρει τηλ δεν τ σήκωσε ποτε .....πριν κανα χρονο ειχε κ αγγελεια μ αλλες φωτο για δες τ λιγο ...νομιζω οτι καποιοι γνωριζουν στ βορα τ παιζεισυνάδελφοι βορειοελλαδίτες, έχουμε κάποια πληροφορία;
ρε μουτρο αυτη φτεει που σε καυλωνει στ 20 και μ 80 ????τραβα μια μαλακια πρυν πας η βρες καποιον αλλο τροπο να αντησταθεις οσο γ τ τυμη αυτη λεει ενα νουμερο κ σει σαν αμνος τσιμπάς ..μην πας στην τεληκη η κοπελα ειναι επεγκελματιας απο αυτο ζει τ κανει καθε μερα ...βρειτε τροπους ολα τ αλλα ειναι δικαιολογίεςενταξει παιδια δεν θα διαφωνησω... εννοειται πως εχει χημεια με καποιους και με καποιους αλλους δεν τα βρησκει... απλα να το πω λιγο ωμα... οταν ζητας 80 ευρω απο τον αλλο για 20λεπτα υποθεση, τουλαχιστον παιξτο και λιγο οτι δεν βαριεσαι ή παιρνε χαπι να σου σηκωθει. τι αλλο να πω
εκεινη βρε ηταν ενεργητικη.... υποτιθεται πως τελειωσε(χωρις καν να εχει καβλωσει) μετα απο 2-3 λεπτα που προσπαθησε να μπει απο πισω με πεσμενο εργαλειο....ρε μουτρο αυτη φτεει που σε καυλωνει στ 20 και μ 80 ????τραβα μια μαλακια πρυν πας η βρες καποιον αλλο τροπο να αντησταθεις οσο γ τ τυμη αυτη λεει ενα νουμερο κ σει σαν αμνος τσιμπάς ..μην πας στην τεληκη η κοπελα ειναι επεγκελματιας απο αυτο ζει τ κανει καθε μερα ...βρειτε τροπους ολα τ αλλα ειναι δικαιολογίες
Παρε κανα τηλ ρε ομορφοπαιδο νασου πω λεπτομερειες.συνάδελφοι βορειοελλαδίτες, έχουμε κάποια πληροφορία;