alexpolimpourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
έχεις δοκιμάσει κανείς? Γνώμες?
Οτι πιο value for money υπαρχει αυτη την εποχη στην πολη.έχεις δοκιμάσει κανείς? Γνώμες?
Ξερουμε προσοντα? εχεις δοκιμασει?Οτι πιο value for money υπαρχει αυτη την εποχη στην πολη.
Πολυ καλη και σε ενεργητικο και σε παθητικο
και εγω την ειδα βρε φιλε αλλα δεν ξερω κατι. ισως καινουργια γενικα στο παιχνιδιΓεια σας συναγωνιστες ξέρουμε κάτι γι' αυτό το μωρό:
Μήπως είναι και καλλιτέχνιδα η κοπέλα ή κάνω λάθος ?Οτι πιο value for money υπαρχει αυτη την εποχη στην πολη.
Πολυ καλη και σε ενεργητικο και σε παθητικο
Μήπως είναι και καλλιτέχνιδα η κοπέλα ή κάνω λάθος ?
τον πετυχα όπως κάθε νυχτα σχεδον βουτυρα καθετο στην γιαννιτσων μαζι με αλλους 2-3 γυφτους σκιάχτρα βγαινει, λογικα από τα ναρκωτικα δεν χρειαζεται να φανε. δεν φοβάσαι την ηπατιτιδα ή ότι άλλο μπορει να κουβαλάνε?Καλησπέρα ξέρει κανείς τίποτα για αυτό το κομμάτι
αγορινες μου καλημερα!! για αυτη εδω ξερουμε κατι?
Σου κάνει και ένα λαϊκό ποτ-πουρι δηλαδή άμα έρθει στα κέφιαTο μιλάει καλά το όφωνο Αλ!
σε ευχαριστω πολυ!! εγω απλα ειδα σχετικα καλο εργαλειο και λεω αντε μηπως ξερει κανεις λεπτομεριες. ευχαριστω πολυ παντωςΖητάει γύρω στα 50€. Δεν είχαμε βρεθεί γιατί καθως μιλούσαμε μου έστειλε κάτι φωτό με πολύ δάσος-τριχα στο εργαλείο της και ξενέρωσα. Από Τυνησία δηλώνει ότι είναι. Στις πιο πρόσφατες φωτό που βλέπω είναι πιο καλή. Αν κάποιος πήγε τελικά ας μας πει λεπτομέρειες.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο
ευχαριστουμε πολυ μεγαλε!!!Καλησπερα σας....παρακολουθω το θεμα της θεσσαλονικης ασχετα αν πολλες φορες δεν γραφω και για προσωπικους λογους εχ ω γινει πιο διακριτικος.Τωρα τελευταια παρατηρησα οτι γινεται ενα σουσουρο γυρω απο το συγκεκριμενο μωρο.Οποτε αποφασισα να παω να την δω απο κοντα.
Το σπιτι κοντα στον σταθμο διακριτικο.
Απο εμφανιση ακομα καλυτερη απο τις φωτο.
Στα του αγωνα...Αποφασισα να εισαγω εναν καινουριο ορο...ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ GFE....Ειναι ο ορος που ταιριαζει απολυτα στην περιπτωση.
Ειναι η φαση που το μωρο σε ορμαει και σε αρχιζει στις αγκαλιτσες και στα γλωσσοφιλα και δεν σε αφηνει να παρεις αναπνοη.Πιπα βαθια ορμητικη με βαθος και φτυσιματα.
Για οσους τους ενδιαεφερει...καυλι κανονικο λειτουργικο που απο τα πρωτα αγγιγματα εγινε ορθιο και εμεινε ορθιο ως το τελος.
Πανω κατω πλαγιως σε τιποτα δεν λεει οχι...
Εδω παιδια εχουμε τον εξης συνδιασμο...αν βαλουμε οτι η ρια σε οτι ειχε να κανει με το παθητικο σεξ ηταν κορυφη βαλτε το gfe της ριας επι 2 και προσθεσθεενεργητικη καυλα διοτι ηθελε και να γαμησει αλλα εγω δεν...
Κατι καινουριο στην πολη κατι πολυ καλο για μενα που σας το συστηνω...
Καλα να περνατε..
την πέρασε την οντισιόν να υποθέσω??Καλησπερα σας....παρακολουθω το θεμα της θεσσαλονικης ασχετα αν πολλες φορες δεν γραφω και για προσωπικους λογους εχ ω γινει πιο διακριτικος.Τωρα τελευταια παρατηρησα οτι γινεται ενα σουσουρο γυρω απο το συγκεκριμενο μωρο.Οποτε αποφασισα να παω να την δω απο κοντα.
Το σπιτι κοντα στον σταθμο διακριτικο.
Απο εμφανιση ακομα καλυτερη απο τις φωτο.
Στα του αγωνα...Αποφασισα να εισαγω εναν καινουριο ορο...ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ GFE....Ειναι ο ορος που ταιριαζει απολυτα στην περιπτωση.
Ειναι η φαση που το μωρο σε ορμαει και σε αρχιζει στις αγκαλιτσες και στα γλωσσοφιλα και δεν σε αφηνει να παρεις αναπνοη.Πιπα βαθια ορμητικη με βαθος και φτυσιματα.
Για οσους τους ενδιαεφερει...καυλι κανονικο λειτουργικο που απο τα πρωτα αγγιγματα εγινε ορθιο και εμεινε ορθιο ως το τελος.
Πανω κατω πλαγιως σε τιποτα δεν λεει οχι...
Εδω παιδια εχουμε τον εξης συνδιασμο...αν βαλουμε οτι η ρια σε οτι ειχε να κανει με το παθητικο σεξ ηταν κορυφη βαλτε το gfe της ριας επι 2 και προσθεσθεενεργητικη καυλα διοτι ηθελε και να γαμησει αλλα εγω δεν...
Κατι καινουριο στην πολη κατι πολυ καλο για μενα που σας το συστηνω...
Καλα να περνατε..