Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kost_N

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα θα αναλυσω ξανα ποια ειναι τα κριτιρια που πρεπει να εχει καποιο οταν παει να κλεισει ρεντεβου με μια τρανς κρος γυναικα.
Πρωτο κριτιριο ειναι η εμφανιση.Δεν πας να γαμησεις καποια που δεν σου αρεσει εκτος αν εχεις να γαμησεις κανα χρονο και λειτουργει το κατω κεφαλι αποκλειστικα.
Δευτερον υπηρεσιες.Αν εχεις αποψη για τις υπηρεσιες του μωρου ολα καλα αν οχι ψαχνεις στ σαιτ να δεις κριτικη καποιο σχολιο κατι και αναλογα προχωρας.
Τριτο η τιμηπαιζει πολυ μεγαλο ρολο στην αποφαση που θα παρεις.
θα προσθεσω επισης το αν θελεις να εισαι ενεργητικος η παθητικος.
Αν με ολα αυτα δεν βγαλεις ακρη θα σου ελεγα απλα να το αφησεις και καποια αλλη στιγμη να ασχοληθεις με το αθλημα...
Σε ευχαριστώ για την απάντηση μαν..!!Να σου πω ξέρω τι θελω να κάνω,αυτο που με προβληματίζει ειναι στο ποσο κοντα ειναι οι φωτος απο την πραγματικοτητα,γιατι εχω δει αρκετα σχολια του τυπου "δεν ειναι ετσι απο κοντα" και "ειναι παλιες οι φωτο" και 'εβαλε κιλα" η του τυπου "ξεπετα" κτλ κτλ..Αυτα με προβληματίζουν,αλλα θα την βρω την ακρη που θα παει!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
μια ίσων καμια μουτρο.Ξερεις τ θες ???? ξερεις τ ρωτας ??στ τηλ οταν μηλας με οποια κοπελα για ν βγαλεις καμια ακρη η καμια μερα θα γυρισεις και θα πεις τ πουτσα εφαγα????

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870

shirohige123

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
0

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
199
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδες, συγνωμη αν εχει ξαναρωτηθει αλλα που να αναζητας τοσο μακρυ νημα.
Εχουμε Αθηνα την Iwanna trans που νομιζω ειναι δικο σας παιδι.

Αν θυμαμαι καλα εχει αναφερθει οτι ειναι καλη κτλ αλλα νομιζω αφορουσε παθητικο ρολο αυτη.

Κανει κ ενεργητικο? Ξερει κανεις να με κατατοπισει εστω κ σε pm αν θελει?
Απλα αν ενδυκνειται να μαθω. Μου αρεσει να παιζω κ στους δυο ρολους ...

Ευχαριστω πολυ

Pikre

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2018
Like
11
Πόντοι
0
Θα ηθελα να δοκιμασω παθητικα απο οτι διαβασα μια καλη λυση ειναι η ιωαννα,καλοια αλλη καλη ενεργητικα?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Η Ιωαννα βρισκεται αθηνα και δεν γνωριζω ποτε ακριβως επιστρεφει.Για τους παθητικους ειναι μια καλη επιλογη....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
εγω ξερω μια χαρα ειναι κ γ τ ενεργητικους

foititis23

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια με μεγάλα προσόντα και για ενεργητικό κυρίως ρόλο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Παλιοτερα ειχα κανει ενα κουιζ για ενα μωρο που θα μπει στο χειρουργειο και η επαναμφανιση θα προκαλουσε αισθηση..Η απαντηση... περιμενω πως και πως να βαλει στηθος :P :P :P :P :P :P Αντε να δουμε ποτε θα ερθει θεσσαλονικη :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

exalosklmt

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Παλιοτερα ειχα κανει ενα κουιζ για ενα μωρο που θα μπει στο χειρουργειο και η επαναμφανιση θα προκαλουσε αισθηση..Η απαντηση... περιμενω πως και πως να βαλει στηθος :P :P :P :P :P :P Αντε να δουμε ποτε θα ερθει θεσσαλονικη :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

φαινεται πολυ καλο!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Στο σαιτ αυτο που κανω ειναι να επικροτω και να επιβραβευω ατομα του χωρου οταν βλεπω οτι προσπαθουν επενδυουν χρηματα στην εμφανιση τους κι προσπαθουν συνεχεια να βελτιωνουν τις υπηρεσιες τους.
Επισης δεν θα διστασω να κραξω αν δω κακως κειμενα και αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα. :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
σε γενικές γραμμές ειναι μια καλη επιλογή και αν βαλει κ στήθος θα ειναι ωραιο θεμα  ειναι γ καθαρα ενεργητικους πυστευω αν κανω λαθος ασ αναφερθουν απο τ βορα ...

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
την ειχα επισκευτει πριν απο κανα μηνα στην νεα σμυρνη.  κωλαρα απιστευτη, κορμι προσεγμενο, ομορφο προσωπο, και γενικα θηλυκο μωρο γεματο καβλα. αν προχωρησε σε εγχειρηση, το θεωρω απολυτα φυσιολογικη εξελιξη.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
την ειχα επισκευτει πριν απο κανα μηνα στην νεα σμυρνη.  κωλαρα απιστευτη, κορμι προσεγμενο, ομορφο προσωπο, και γενικα θηλυκο μωρο γεματο καβλα. αν προχωρησε σε εγχειρηση, το θεωρω απολυτα φυσιολογικη εξελιξη.
Eπειδη υπηρξε ενα μπερδεμα εκανε θυληκοποιηση προσωπου δεν εκανε διορθωση φυλου.Αν θα βαλει στηθος.....βλεποντας και κανοντας οπως λενε στα μερη μου. :grin: :grin: :grin:
Δεν εχω βρει κάποια κριτική για την συγκεκριμένη,υπάρχει κάτι??
Σωστα δεν βρηκες γιατι πολυ απλα κανεις δεν εγραψε...ψηλη αδυνατη προκαλει θετικες εντυπωσεις...αν εισαι παθητικος θα περασεις καλα αν εισαι ενεργητικος θα σου ελεγα ο.κ αλλα δεν ειναι κατι το σουπερ τρομερο...

Kost_N

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
DΣωστα δεν βρηκες γιατι πολυ απλα κανεις δεν εγραψε...ψηλη αδυνατη προκαλει θετικες εντυπωσεις...αν εισαι παθητικος θα περασεις καλα αν εισαι ενεργητικος θα σου ελεγα ο.κ αλλα δεν ειναι κατι το σουπερ τρομερο...
[/quote]
Thanks,Ενεργητικος ειμαι και ειναι μια απο τις 3 επιλογες μου η συγκεκριμενη απο το ψαξιμο που εχω κανει!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom