Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Kαταρχας ετσι οπως θετεις το ερωτημα σου το θετεις λαθος.Το γιατι θα το καταλαβεις απο αυτα που γραφω.
Σε παλιοτερα ποσταρισματα μου ειχα κανει αναλυση πως πλησιαζεις μια τρανς πως κλεινεις ενα ραντεβου και πολλα αλλα.
Σημερα θα αναλυσω ξανα ποια ειναι τα κριτιρια που πρεπει να εχει καποιο οταν παει να κλεισει ρεντεβου με μια τρανς κρος γυναικα.
Πρωτο κριτιριο ειναι η εμφανιση.Δεν πας να γαμησεις καποια που δεν σου αρεσει εκτος αν εχεις να γαμησεις κανα χρονο και λειτουργει το κατω κεφαλι αποκλειστικα.
Δευτερον υπηρεσιες.Αν εχεις αποψη για τις υπηρεσιες του μωρου ολα καλα αν οχι ψαχνεις στ σαιτ να δεις κριτικη καποιο σχολιο κατι και αναλογα προχωρας.
Τριτο η τιμηπαιζει πολυ μεγαλο ρολο στην αποφαση που θα παρεις.
Στο παρασυνθημα..εχουμε και λεμε Φιονα.Στην αγγελια δηλωνει ενεργοπαθητικη.Προσωπικα δεν εχω ακουσει κανενα σχολιο για το ενεργητικο της κομματι.Αρα οσοι ειναι παθητικοι σκεφτητετο ξανα.Αντιθετως εχω ακουσει ακρως κολακευτικα σχολια για το παθητικο της κομματι.
Εμφανιση..ειναι οτι βλεπεται.Αλλα δεν ειναι 20-25-30 χρονων ειναι αρκετα παραπανω.
Τιμη..ενημερωτικα παιρνει πολυ παραπανω απο τον μεσο ορο .Αν πουμε οτι μια μεση τιμη ειναι 50 ευρω παιρνει πολλα παραπανω.
Αρα εχουμε το εξης διλλημα.ΕΕχουμε μια τρανς με πολυ καλες υπηρεσιες στο παθητικο που δεν ειναι πιτσιρικα με τιμη τσιμπημενη.Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση;Τα ζυγιζουμε και αποφασιζουμε.
Αρα αγαπητε φιλε το καλο και το αξιολογο ειναικατι πολυ γενικο και υποκειμενικο.

Ενα απλό ευχαριστώ για το σχόλιο και την ανάλυσή σου είναι πολύ λίγο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Μερικες φορες τα πραγματα δεν ερχονται οπως τα θελεις.Πολλες φορες υπαρχουν εκτακτα γεγονοτα που φερνουν ανατροπες.
Βρισκομαι ελλαδα...αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο..οποτε θα ειμαι πιο ενεργος εδω στο θεμα της θεσσαλονικης.
Καλα να περνατε και θα τα λεμε συχνα... :heavymetalbig:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Αντε τα καλα παιδια και τα ατακτα και κακα κοριτσια να μαζευονται...να δουμε ποσο μεγαλη η νυχτα θα ειναι σημερα... :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870

jimpap69

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε μου μου καλό βράδυ. :hi:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Καλησπερα σας...θα ηθελα να γραψω ενημερωση για το τι εγινε το σαβαττο αλλα ενας λογος με χαλασε υπερβολικα και δεν υπηρχε περιπτωση να το αφησω ασχολιαστο.
Μπαινει πολυς κοσμος εδω και διαβαζει και μελη και πολυ επισκεπτες.
Υπαρχουν τρανς-κρος που το παιζουν υπερανω και δεν μπαινουν στο σαιτ ωστοσο εχουν φιλους οι οποιοι ενημεωνουν αν γραφτει κατι γι αυτες.
Το σαβαττο με πλησιαζει μια τρανς και μου λεει εχω ενοχληθει για κατι που εγραψες για μενα.
Την ρωταω διαβασες αυτο που εγραψα;;;Οχι μου λεει με ενημερωσαν ομως..Εισαι απαραδεκτος οταν εισαι ατομο του χωρου να γραφεις ασχημα σχολια :cussing: :cussing:
Σε λιγο κλεινω τα 43 αλλα πως να στελνω ενα γαμημενο λινκ μεσω φεισπουκ το εχω μαθει.
Εφοσον θελετε να ενημερωνετε τις φιλες σας φροντιστε τουλαχιστον να τις ενημερωνετε σωστα.
Επισης εκτος απο τα δημοσια ποσταρισματα που τα διαβαζουν ολοι υπαρχουν και τα προσωπικα μυνηματα οπου εκει μπορω να κανω και καλυτερες αναλυσεις.
Μπορω να κανω τα στραβα ματια σε πολλα πραγματα αλλα μην βγαινεται και απο πανω.Γραφω εδω για να στηριξω τον χωρο και απλως σχολιαζω τα κακως κειμενα.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
......Εισαι απαραδεκτος οταν εισαι ατομο του χωρου να γραφεις ασχημα σχολια....

Θα κρατήσω μια φράση από το ποστάρισμά σου. Το ότι είσα άτομο του χώρου τι σημαίνει;;; Δεν μπορούν να σε ενοχλούν κάποια πράγματα και καταστάσεις;; Πρέπει όλα να δου φαίνονται ιδανικά;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Θα κρατήσω μια φράση από το ποστάρισμά σου. Το ότι είσα άτομο του χώρου τι σημαίνει;;; Δεν μπορούν να σε ενοχλούν κάποια πράγματα και καταστάσεις;; Πρέπει όλα να δου φαίνονται ιδανικά;
Τι να σου πω ρε φιλε..Με κουραζουν αυτα τα πραγματα...Εχω τις συμπαθειες μου τις αντιπαθειες μου ειμαι νευρικος εχω ξεσπασματα αλλα παντα εχω καλες προθεσεις...

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Τι να σου πω ρε φιλε..Με κουραζουν αυτα τα πραγματα...Εχω τις συμπαθειες μου τις αντιπαθειες μου ειμαι νευρικος εχω ξεσπασματα αλλα παντα εχω καλες προθεσεις...

Για εμάς πάντως παραμένεις ένας φωτεινός φάρος και οδηγός!!

explosivemass

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Πριν 15 μερες γινονταν της μουρλης στις αφιξεις.Τωρα που ξεκιναν οι αδειες δεν πατάει καμία. Τι κακο ειναι αυτο ρε γμτ;
Υ.Γ. Isis Carvalho ελα ξανα !

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Καλησπέρα σε όλους μπήκα στο σάιτ γιατί έχω αμφιβολίες. Λοιπόν συνάντησα την Φιόνα πολύ δυναμική στο κρεβάτι αποφάσισα να την πάρω χωρίς προφυλακτικό. Πριν πάω για εξετάσεις μπήκα να ρωτήσω αν ξέρετε κάτι παραπάνω.
Υσ. Είναι πολύ καθαρή και προσέχει τον εαυτό της
Παιδια ζητω την βοηθεια του κοινου..να κλαψω να γελασω η να νευριασω;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Εχω πει 200 χιλιαδες φορες οταν πας με εκδιδομενο ατομο φορας προφυλακτικο η εκτος αν εχεις το ακαταλογιστο.
Εχω πει πολλες φορες σε συζητησεις με εκδιδομενα ατομα οτι ακομα και τον ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΑ.
Απαντησεις του τυπου του εχω εμπιστοσυνη ειναι επιεικως ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Για σοβαρευτειτε μερικοι γιατι μπορει να γινει κανα ατυχημα και να τρεχουμε...

Επισκέπτης
παιδες από επαρχια θα κατεβω θεσσααλονικη αυτές τις μερες. Αναμεσα σε Ιωαννα και Νινα πια προτείνετε?
Με ενδιαφερει πολύ και η εμφανιση.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
παιδες από επαρχια θα κατεβω θεσσααλονικη αυτές τις μερες. Αναμεσα σε Ιωαννα και Νινα πια προτείνετε?
Με ενδιαφερει πολύ και η εμφανιση.
H Ιωαννα ειναι αθηνα.Η νινα θα δουλευει ως τις 23 δεκεμβριου....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Επειδη πολλες φορες εχει συμβει να ρωτατε πραγματα που αν εισασταν ενημερωμενοι δεν θα ρωτουσατε..οποτε
kanesex.com επισης sexgr.net οπως ts-daiting.com για να ειστε μεσα στα πραγματα για το ποιος ερχεται και ποιος φευγει ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Τρια απο τα πιο αξιοπιστα σαιτ...

Kost_N

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα ρε μάγκες!!Εγω πάντως μετά απο αρκετό ψάξιμο εχω μπερδευτει και δεν εχω καταλήξει ακόμα με ποια να παω για πρώτη φορα  :headbang: :headbang:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Καλησπερα ρε μάγκες!!Εγω πάντως μετά απο αρκετό ψάξιμο εχω μπερδευτει και δεν εχω καταλήξει ακόμα με ποια να παω για πρώτη φορα  :headbang: :headbang:
Σημερα θα αναλυσω ξανα ποια ειναι τα κριτιρια που πρεπει να εχει καποιο οταν παει να κλεισει ρεντεβου με μια τρανς κρος γυναικα.
Πρωτο κριτιριο ειναι η εμφανιση.Δεν πας να γαμησεις καποια που δεν σου αρεσει εκτος αν εχεις να γαμησεις κανα χρονο και λειτουργει το κατω κεφαλι αποκλειστικα.
Δευτερον υπηρεσιες.Αν εχεις αποψη για τις υπηρεσιες του μωρου ολα καλα αν οχι ψαχνεις στ σαιτ να δεις κριτικη καποιο σχολιο κατι και αναλογα προχωρας.
Τριτο η τιμηπαιζει πολυ μεγαλο ρολο στην αποφαση που θα παρεις.
θα προσθεσω επισης το αν θελεις να εισαι ενεργητικος η παθητικος.
Αν με ολα αυτα δεν βγαλεις ακρη θα σου ελεγα απλα να το αφησεις και καποια αλλη στιγμη να ασχοληθεις με το αθλημα...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom