Kαταρχας ετσι οπως θετεις το ερωτημα σου το θετεις λαθος.Το γιατι θα το καταλαβεις απο αυτα που γραφω.
Σε παλιοτερα ποσταρισματα μου ειχα κανει αναλυση πως πλησιαζεις μια τρανς πως κλεινεις ενα ραντεβου και πολλα αλλα.
Σημερα θα αναλυσω ξανα ποια ειναι τα κριτιρια που πρεπει να εχει καποιο οταν παει να κλεισει ρεντεβου με μια τρανς κρος γυναικα.
Πρωτο κριτιριο ειναι η εμφανιση.Δεν πας να γαμησεις καποια που δεν σου αρεσει εκτος αν εχεις να γαμησεις κανα χρονο και λειτουργει το κατω κεφαλι αποκλειστικα.
Δευτερον υπηρεσιες.Αν εχεις αποψη για τις υπηρεσιες του μωρου ολα καλα αν οχι ψαχνεις στ σαιτ να δεις κριτικη καποιο σχολιο κατι και αναλογα προχωρας.
Τριτο η τιμηπαιζει πολυ μεγαλο ρολο στην αποφαση που θα παρεις.
Στο παρασυνθημα..εχουμε και λεμε Φιονα.Στην αγγελια δηλωνει ενεργοπαθητικη.Προσωπικα δεν εχω ακουσει κανενα σχολιο για το ενεργητικο της κομματι.Αρα οσοι ειναι παθητικοι σκεφτητετο ξανα.Αντιθετως εχω ακουσει ακρως κολακευτικα σχολια για το παθητικο της κομματι.
Εμφανιση..ειναι οτι βλεπεται.Αλλα δεν ειναι 20-25-30 χρονων ειναι αρκετα παραπανω.
Τιμη..ενημερωτικα παιρνει πολυ παραπανω απο τον μεσο ορο .Αν πουμε οτι μια μεση τιμη ειναι 50 ευρω παιρνει πολλα παραπανω.
Αρα εχουμε το εξης διλλημα.ΕΕχουμε μια τρανς με πολυ καλες υπηρεσιες στο παθητικο που δεν ειναι πιτσιρικα με τιμη τσιμπημενη.Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση;Τα ζυγιζουμε και αποφασιζουμε.
Αρα αγαπητε φιλε το καλο και το αξιολογο ειναικατι πολυ γενικο και υποκειμενικο.
Ενα απλό ευχαριστώ για το σχόλιο και την ανάλυσή σου είναι πολύ λίγο