Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλησπέρα συναγωνιστές νέος στο forum βρίσκομαι Θεσσαλονίκη πλέον μόνιμα ψάχνω για διαφορά μαγαζιά που μπορώ να βρω τρανς εδώ στην Θεσσαλονίκη και επίσης ψάχνω τίμιες παθητικές τρανς οποίος μπορεί με πμ να μου δώσει τα φώτα του θα το εκτιμούσα πολύ
Ευχαριστώ πολύ και καλός σας βρήκα
Καλησπερα σας ενα εκτακτο περιστατικο με αναγκασε να αναβαλλω το ταξιδι για αθηνα.Οποτε ας κανω μια ενημερωση για τα χθεσινοβραδυνα.
Το προγραμμα περιλαμβανε τς14 και ειχε πολλα ενδιαφεροντα.
Το ραντεβου κανονιστηκε λιγο μετα τις 24.00
Spiller..που εισουν εξαφανισμενος ρε τιτανα;;;πραγματικα δεν ξερεις ποσο χαρηκα που σε ειδα..
Μποτοφιλλος...καλως το μακρυμαλλικο χαμογελαστο παλληκαρι..
Μεναθορ....παντα κατι ενδιαφερον θα ακουσεις απο το παλληκαρι..
Αλεφαντος..προκληθηκε μινι αναταραχη με την εισοδο του στο μαγαζι :2funny: :2funny: :2funny:
Αζαζελ...περισοτερο εκδηλωτικος απο καθε αλλη φορα...
Φακιρης...σταθερη αξια...
Νωριτερα ειχα βρεθει για τσιπουρο με μπλακ αντερ  :kneel: :kneel:Μπουξο :wanker: :wanker:και τακη μπουκα.. :coolcondom: :coolcondom:
Κλεινω τηνπαρενθεση και παμε στο τι γινοταν στο μαγαζι..
Εντυπωσιακη εισοδο στο μαγαζι απο αμαντα και την φιλη της την ελενα.Για την αμαντα τα ξερετε για την ελενα...Βαλε ρε μωρο στηθος και θα γινει της πουτανας για παρτυ σου.
Ιωαννα μια κατηγορια μονη της...εχει ιδιαιτερη θεση στην καρδια μου..
Λια...σε ευχαριστω που ηρθες να με τιμησεις με την παρουσια σου...
Νικολσταθερη αξια με κοφτερο βλεμμα...
Λαουρα καθοταν διπλα μου ωραια τα ρουχα σου αλλα το περιεχομενο καλυτερο.
Κατια αεκινητη ως συνηθως
Τζουλι..ηρθε και καθισε στην παρεα της αμαντας...εντυπωσιακο πλασμα...
Γιωτα τουρμπο με καυτο μινι και τις βυζαρες εξω...
Νανσυ...εκανε καλο χαβαλε με την παρεα της..
Κορινα εξ αθηνων στην παρεα της νανσυς...ντυμενη στα κοκκινα..σιγουρα δεν περνουσε απαρατηρητη..
Αρκετα κροσσακια ειχε επισης...τραβηξε το βλεμμα μου ενα που φορουσε λευκο φορεμα και καθοταν κοντα στην εισοδο της τουαλετας...Ενδιαφερουσα περιπτωση..
Ζητω προκαταβολικα συγνωμη αν δεν αναφερω καποια διοτι πολυς κοσμος μπαινοβγαινε στο μαγαζι...
Αναχωρησα στις 3.30 απο το μαγαζι...περασα καλα ..να παιρνατε καλυτερα..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ωρες ωρες πραγματικα αισθανομαι μαλακας οταν καθομαι γραφω ενημερωση και στην ιδια σελιδα απο κατω ρωταει συναδελφος για πραγματα τα οποια γραφω... :coffee: :coffee: :coffee:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
Ωρες ωρες πραγματικα αισθανομαι μαλακας οταν καθομαι γραφω ενημερωση και στην ιδια σελιδα απο κατω ρωταει συναδελφος για πραγματα τα οποια γραφω... :coffee: :coffee: :coffee:

Μόνο στην Ελλάδα πρέπει να επισημαίνεις τα αυτονόητα σε καθημερινή βάση!!!

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
τι ψανεις να βρεις ειναι καποιοι απλα για να γραφουν βιτσιο πρεπει να ειναι αυτο με το γραπτο λογο ...μωλις δουν κατι καινουργιο αρχιζουν οι ερωτησεις μονο και μενουν φυσικα στις ερωτησεις μαλλον ειναι η νεα ταση πραγματων

economist

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2018
Like
115
Πόντοι
1

Εδώ που τα λέμε φίλε, γραμμένο με μικρά ελληνικά το τς14 χωμένο σε ένα μεγάλο κείμενο, δύσκολο να καταλάβει ο άλλος αν δεν ξέρει ότι μιλάς για μπαρ.
Βαλε το καθαρά να δει το παιδί:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μετραω αντιστροφα για να φυγω εξωτερικο αλλα η ενημερωση ενημερωση. :orchestra:
Σημερα γελασα με την ψυχη μου...ευχαριστω πολυ που διαβαζετε αυτα που γραφω...Γνωστη τρανς της πολης γυρνα και μου λεει...Ρε συ με πηρανε στο τηλ και μου ειπανε οτι εγραψες στο θεμα της θεσσαλονικης...Καλα για την ταδε που εγραψες που την βρηκες οτι ειναι πολυ ωραια;;
Κατα τα αλλα δεν μπαινετε στο σαιτ το παιζεται υπερανω αλλα μολις δειτε να γραφω κατι καλο για ανταγωνηστρια φρικαρετε.. :orchestra: :orchestra:
Εχω νεα...η μαλλον κουιζ....ποιο ανερχομενο ονομα μπαινει σε λιγες μερες χειρουργειο για να κανει εξαιρετικα δυναμικο μπασιμο στο χωρο;;;;
Εβαλα τα μεγαλλα μεσα...φβ βαιμπερ μεσσεντζερ..Ανοιγω παρενθεση...Αζαζελ..κατεβηκα απο το δεντρο και εμαθα να χρησιμοποιω το βαιμπερ :gay: :gay: :gay: :gay:Κλεινω την παρενθεση.
Η πληροφορια επιβαιβαιωμενη απο την ιδια....
Οποτε περιμενουμε τα ευχαριστα νεα.Ξερω ημερομηνιες κτλ κτλ...
Οταν θα ερθει το πληρωμα του χρονου θα επανελθω...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Την αμαντα την ψηνω να κανει κατι αλλα δεν μου καθεται... :2funny: :2funny:Δεν ειναι η αμαντα η περιπτωση που αναφερω..Θερμη παρακληση μην αρχισουμε την ονοματολογια.
Με τοσα χρονια στον χωρο οταν βγαινω να γραψω πληροφορια ειναι τσεκαρισμενο..στην προκεμενη περιπτωση απο το ιδιο ατομο...και θα κανει αισθηση....

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Την αμαντα την ψηνω να κανει κατι αλλα δεν μου καθεται... :2funny: :2funny:Δεν ειναι η αμαντα η περιπτωση που αναφερω..Θερμη παρακληση μην αρχισουμε την ονοματολογια.
Με τοσα χρονια στον χωρο οταν βγαινω να γραψω πληροφορια ειναι τσεκαρισμενο..στην προκεμενη περιπτωση απο το ιδιο ατομο...και θα κανει αισθηση....
:respect:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177

Άμα της στείλεις στο βαιμπερ ίσως σε δεχθεί  :2funny: :2funny:

aris4@

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2018
Like
4
Πόντοι
0
Ρε παίδες με μια Νικόλ που δουλεύει τς14 παίζει τίποτα ?

panospan10

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2018
Like
34
Πόντοι
0
Καμια πρόταση για σήμερα παιδες Θεσσαλονίκη?
Παθητικη..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
καλα ρε δεν χεις γαμήσει κανεις αυτο τ καβλι πλακα μ κανεται ετσι????

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλησπερα σας...δυστηχως οι διακοπες μου ελαβαν τελος.Επεστρεψα στην επαγγελματικη μου βαση .15 μερες ξεκουραστηκα βγηκα διασκεδασα..περασα καλα.Απο τις συζητησεις που ειχα διαπυστωσα πως ο νοεμβριος ειναι ξανα απο τους δυσκολοτερους μηνες του χρονου.Ειτε απο θεμα χρηματων ειτε απο θεμα ψυχολογιας ειτε απο θεμα χρηματων.
Ευχαριστω ολους τους φιλους ειτε αυτους που ειδα..ειτε αυτους που δεν ειδα :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Καλα να περνατε και παρολο που βρισκομαι εξωτερικο θα ενημερωνω οποτε και οσο μπορω.
Καλα να περνατε και στο επανειδην...
Υ.Γ travestolagnos1975.....

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
για αυτήν που αράζει στον ΟΠΑΠ σε ενα μαύρο τζίπ έχουμε καθόλου info? τί παίζει? ενεργητική ή παθητική? αξίζει για καμιά πίπα? όπως την έκοψα έχει χειλάρες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom