Διαγραμμένο μέλος 181248
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Eυχαριστω για την αμεση απαντηση παιδια,ειναι οντως κουκλαρα,οταν γινει θα ανεβασω και κριτικη
τ χει παρει κανεις αυτο ????
Φιλε μου βρήκα τροπο για να χασω κανα κιλο , θα διαβαζω το ποστ σου για την συγκεκριμένη και θα μου κόβεται η όρεξηαπαραδεκτη για εμενα! πηγα εκει και ηταν αξυριστη στα ποδια, με μια μπιτζαμα μου ανοιξε και δεν ειχε ουτε χαρτι για να σκουπιστουμε μετα...
ειχε και μια φιλη της να κανει βολτες μεσα και να την ακουμε...και απο κοντα δεν τρελαθηκα.
τοσο χαλια φαινεται ωραιο καυλακι??απαραδεκτη για εμενα! πηγα εκει και ηταν αξυριστη στα ποδια, με μια μπιτζαμα μου ανοιξε και δεν ειχε ουτε χαρτι για να σκουπιστουμε μετα...
ειχε και μια φιλη της να κανει βολτες μεσα και να την ακουμε...και απο κοντα δεν τρελαθηκα.
για ποτε σβηνονται οι αγγελεις ομως ετσι στο μπαμ μπαμΦιλε μου βρήκα τροπο για να χασω κανα κιλο , θα διαβαζω το ποστ σου για την συγκεκριμένη και θα μου κόβεται η όρεξη
τραβα ν μας πεις κ μας ρε μουτρο ...εχουμε γνωμη εμενα εχει κατι μου αρεσει αλλα δεν βρηκα πουθενα καπιο σχολιο
,δεν εχω λεφτα για πειραματα δυστυχως.αν εχει παει κανεις ας το πει ευχαριστω πολυτραβα ν μας πεις κ μας ρε μουτρο ..
Αν δεν κάνεις τα δικά σου πειράματα και συνακόλουθα και τα λάθη σου πως θα ξέρεις αν σου αρέσει ή όχι? Εσύ προσπαθείς εκ του ασφαλούς να περάσεις καλά βασιζόμενος σε γνώμες κσι εμπειρίες άλλων. Δεν γίνεται έτσι τύπε.,δεν εχω λεφτα για πειραματα δυστυχως.αν εχει παει κανεις ας το πει ευχαριστω πολυ
εδω γελαν,δεν εχω λεφτα για πειραματα δυστυχως.αν εχει παει κανεις ας το πει ευχαριστω πολυ
ουτε εβρισα ουτε προσεβαλα κανεναν την ειρωνεια δεν τη καταλαβαινωεδω γελαν
ασχολείσαι μ λαθος σπορ τοτε μουτροουτε εβρισα ουτε προσεβαλα κανεναν την ειρωνεια δεν τη καταλαβαινω
κυψέλη κέντρο αρκετα καλη στη συμετοχηκαλησπερα παιδιά εσεις οι εμπειροι γνωριζετε κατι για το τρομερο αυτο τσιμπουκι??
καλησπερα παιδιά εσεις οι εμπειροι γνωριζετε κατι για το τρομερο αυτο τσιμπουκι??