KostasToumpanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 110
- Πόντοι
- 6
Καλημέρα κύριοι,
θα τα πώ όσο πιο σύντομα μπορώ για την τραγική μου εμπειρία. Περνάω απο Θεσσαλονίκη μετά απο επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσσαλία και είμαι έτοιμος να επισκεφτώ το σταναρακι μου την Ιωάννα. Πέρνω τηλέφωνο μια ώρα πιο μπροστά όσο είμαι στον δρόμο και μου λέει αν μπορω να το καθυστερήσω λίγο γιατί ....βάφει νύχια. Anyway μου λέει σε κανα μιαμιση ώρα θα ειναι κομπλέ. Λέω οκ και αφου φτάνω Θεσσαλονικη μετα απο μιαμιση ώρα περνω τηλεφωνο και δεν το σηκώνει. Περιμενω-περιμένω και λεω με γείωσε το παλιοκόριτσο. Με τις καύλες που είχα μπαίνω kanesex και τσεκάρω την Βανέσα. Ωραίες φωτογραφίες, μια πολύ θυληκιά cross περιποιημένη. Εις γνώση μου οτι μιλάμε για cross(παρολο που δεν εχω ξαναπαει με cross) αποφασίζω να πάω. Ευγενέστατη στο τηλέφωνο μου λέει που είναι και πηγαίνω. Φτάνω στο διαμέρισμα, μπένω μέσα και αντικρίζω ενα δωμάτιο σαν αποθήκη....είχε ένα σημείο μια γωνία στην ακρη του καναπε ελευθερη, χωρίς ρούχα ή αλλα πράγματα, για να καθίσω. Για την ίδια έμεινα άφωνος...άβαφη τελείως με το γένι στο πρόσωπο μιας ημέρας. Δεν ήξερα τι να κάνω γιατί ντράπηκα...αλλα μπήκα στο δωμάτιο και αρχιζουμε να μιλάμε. Οταν φτάνουμε στο παρασύνθημα μου λέει θέλω 60!!!!! Λέω δε γαμιέται και τα αφηνω πάνω στο κομοδίνο. Συνεχίζοντας πάει να μου πάρει πίπα και δεν μου σηκώνόταν. Τη σταματάω και τις λέω κοιτα χίλια συγνώμη αλλα δε μπορώ να συνεχίσω....σε περίμενα όπως στις φωτογραφίες κτλπ κτλπ. Γυρνάει και μου λέει καλα τι περίμενες να είμαι βάμμένη μέσα στο σπίτι????!!!! Εκεί κόλησα. Λέω ναί συνήθως έτσι γίνεται. Τέλος πάντων λεω συγνώμη και πάλι αλλα θα φύγω. Και θα σου αφήσω ένα 20αρικο για την ταλαιπωρία και γυρνάει και μου λέει όχι θα μου αφήσεις 50 γιατι εγω ακυρωσα πελάτη για να έρθεις εσύ και μου το πέρνει απο τα χέρια. Δεν ήξερα τι να πώ. Της λέω είσαι πολυ φαουλ εδώ αλλα τεσπα δεν θα δώσω συνέχεια και έφυγα. Φέυγοντας πάω στο αμάξι και πριν μπω με πέρνει η Ιωαννα και μου λέει τωρα ειμαι έτοιμη! Τώρα λεω τι να σου πω και σένα...αλλα πήγα γιατι θα έσκαγα. Ε για την Ιωάννα τώρα τι να πώ, μιλάμε για το πιο ολοκληρωμένο κομμάτι που υπάρχει. Το 10 το καλό.
Αυτό που θέλω να πώ είναι σε αυτούς που δεν έχουν δοκιμάσει να πάνε με cross, πως θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να αντικρύσουν κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό απο μία ολοκληρωμένη Transexoual-shemale.
Δεν περιάζει....μεγαλώνοντας μαθαίνω![]()
Είμαι κατά της βιας αλλα εγώ στην θέση σου θα του πατούσα μια κουτουλιά στα μούτρα να μετράει τα δόντια του στο πάτωμα....
Δεν γαμάς, δεν πληρώνεις, κανόνας