Σε ευχαριστώ για την απάντηση μαν..!!Να σου πω ξέρω τι θελω να κάνω,αυτο που με προβληματίζει ειναι στο ποσο κοντα ειναι οι φωτος απο την πραγματικοτητα,γιατι εχω δει αρκετα σχολια του τυπου "δεν ειναι ετσι απο κοντα" και "ειναι παλιες οι φωτο" και 'εβαλε κιλα" η του τυπου "ξεπετα" κτλ κτλ..Αυτα με προβληματίζουν,αλλα θα την βρω την ακρη που θα παει!!Σημερα θα αναλυσω ξανα ποια ειναι τα κριτιρια που πρεπει να εχει καποιο οταν παει να κλεισει ρεντεβου με μια τρανς κρος γυναικα.
Πρωτο κριτιριο ειναι η εμφανιση.Δεν πας να γαμησεις καποια που δεν σου αρεσει εκτος αν εχεις να γαμησεις κανα χρονο και λειτουργει το κατω κεφαλι αποκλειστικα.
Δευτερον υπηρεσιες.Αν εχεις αποψη για τις υπηρεσιες του μωρου ολα καλα αν οχι ψαχνεις στ σαιτ να δεις κριτικη καποιο σχολιο κατι και αναλογα προχωρας.
Τριτο η τιμηπαιζει πολυ μεγαλο ρολο στην αποφαση που θα παρεις.
θα προσθεσω επισης το αν θελεις να εισαι ενεργητικος η παθητικος.
Αν με ολα αυτα δεν βγαλεις ακρη θα σου ελεγα απλα να το αφησεις και καποια αλλη στιγμη να ασχοληθεις με το αθλημα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
μια ίσων καμια μουτρο.Ξερεις τ θες ???? ξερεις τ ρωτας ??στ τηλ οταν μηλας με οποια κοπελα για ν βγαλεις καμια ακρη η καμια μερα θα γυρισεις και θα πεις τ πουτσα εφαγα????
aggelos 859
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπερα, γνωριζει κανεισ για την κοπελα?
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Οτι βλεπεις..παλια καραβανα....ενεργοπαθητικη.Το βραδυ πολυ πιθανο να την βρεις στην πιατσα του οπαπ.καλησπερα, γνωριζει κανεισ για την κοπελα?
shirohige123
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εχει κανει ιδεα για μια καινουργια που ειδα στο κανεσεξ την σαγια?
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/transsexual/transexuals-psaxnoun-gia-antres/eimai-sagia-kai-eimai-proti-fora-thessaloniki_i489252[/url]
φαινεται ωραιο κομματι, απλα επειδη φωτο των προσωντων δεν εχουμε, αν μπορει καποιος να με κατατοπισει
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/transsexual/transexuals-psaxnoun-gia-antres/eimai-sagia-kai-eimai-proti-fora-thessaloniki_i489252[/url]
φαινεται ωραιο κομματι, απλα επειδη φωτο των προσωντων δεν εχουμε, αν μπορει καποιος να με κατατοπισει
jacktrades
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 199
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα παιδες, συγνωμη αν εχει ξαναρωτηθει αλλα που να αναζητας τοσο μακρυ νημα.
Εχουμε Αθηνα την Iwanna trans που νομιζω ειναι δικο σας παιδι.
Αν θυμαμαι καλα εχει αναφερθει οτι ειναι καλη κτλ αλλα νομιζω αφορουσε παθητικο ρολο αυτη.
Κανει κ ενεργητικο? Ξερει κανεις να με κατατοπισει εστω κ σε pm αν θελει?
Απλα αν ενδυκνειται να μαθω. Μου αρεσει να παιζω κ στους δυο ρολους ...
Ευχαριστω πολυ
Εχουμε Αθηνα την Iwanna trans που νομιζω ειναι δικο σας παιδι.
Αν θυμαμαι καλα εχει αναφερθει οτι ειναι καλη κτλ αλλα νομιζω αφορουσε παθητικο ρολο αυτη.
Κανει κ ενεργητικο? Ξερει κανεις να με κατατοπισει εστω κ σε pm αν θελει?
Απλα αν ενδυκνειται να μαθω. Μου αρεσει να παιζω κ στους δυο ρολους ...
Ευχαριστω πολυ
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Η Ιωαννα βρισκεται αθηνα και δεν γνωριζω ποτε ακριβως επιστρεφει.Για τους παθητικους ειναι μια καλη επιλογη....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
εγω ξερω μια χαρα ειναι κ γ τ ενεργητικους
foititis23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια με μεγάλα προσόντα και για ενεργητικό κυρίως ρόλο.
foititis23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
καμία πρόταση παιδιά;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Vasilakis 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σας
ξερεις κανεις κατι για τη συγκεκριμενη? την εχει συναντησει ποτε κανεις?
ευχαριστω
ξερεις κανεις κατι για τη συγκεκριμενη? την εχει συναντησει ποτε κανεις?
ευχαριστω
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Παλιοτερα ειχα κανει ενα κουιζ για ενα μωρο που θα μπει στο χειρουργειο και η επαναμφανιση θα προκαλουσε αισθηση..Η απαντηση... περιμενω πως και πως να βαλει στηθος Αντε να δουμε ποτε θα ερθει θεσσαλονικη
exalosklmt
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παλιοτερα ειχα κανει ενα κουιζ για ενα μωρο που θα μπει στο χειρουργειο και η επαναμφανιση θα προκαλουσε αισθηση..Η απαντηση... περιμενω πως και πως να βαλει στηθος Αντε να δουμε ποτε θα ερθει θεσσαλονικη
φαινεται πολυ καλο!
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Στο σαιτ αυτο που κανω ειναι να επικροτω και να επιβραβευω ατομα του χωρου οταν βλεπω οτι προσπαθουν επενδυουν χρηματα στην εμφανιση τους κι προσπαθουν συνεχεια να βελτιωνουν τις υπηρεσιες τους.
Επισης δεν θα διστασω να κραξω αν δω κακως κειμενα και αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα.
Επισης δεν θα διστασω να κραξω αν δω κακως κειμενα και αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
σε γενικές γραμμές ειναι μια καλη επιλογή και αν βαλει κ στήθος θα ειναι ωραιο θεμα ειναι γ καθαρα ενεργητικους πυστευω αν κανω λαθος ασ αναφερθουν απο τ βορα ...
translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 218
- Πόντοι
- 1
την ειχα επισκευτει πριν απο κανα μηνα στην νεα σμυρνη. κωλαρα απιστευτη, κορμι προσεγμενο, ομορφο προσωπο, και γενικα θηλυκο μωρο γεματο καβλα. αν προχωρησε σε εγχειρηση, το θεωρω απολυτα φυσιολογικη εξελιξη.Παλιοτερα ειχα κανει ενα κουιζ για ενα μωρο που θα μπει στο χειρουργειο και η επαναμφανιση θα προκαλουσε αισθηση..Η απαντηση... περιμενω πως και πως να βαλει στηθος Αντε να δουμε ποτε θα ερθει θεσσαλονικη
Δεν εχω βρει κάποια κριτική για την συγκεκριμένη,υπάρχει κάτι??
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Eπειδη υπηρξε ενα μπερδεμα εκανε θυληκοποιηση προσωπου δεν εκανε διορθωση φυλου.Αν θα βαλει στηθος.....βλεποντας και κανοντας οπως λενε στα μερη μου.την ειχα επισκευτει πριν απο κανα μηνα στην νεα σμυρνη. κωλαρα απιστευτη, κορμι προσεγμενο, ομορφο προσωπο, και γενικα θηλυκο μωρο γεματο καβλα. αν προχωρησε σε εγχειρηση, το θεωρω απολυτα φυσιολογικη εξελιξη.
Σωστα δεν βρηκες γιατι πολυ απλα κανεις δεν εγραψε...ψηλη αδυνατη προκαλει θετικες εντυπωσεις...αν εισαι παθητικος θα περασεις καλα αν εισαι ενεργητικος θα σου ελεγα ο.κ αλλα δεν ειναι κατι το σουπερ τρομερο...Δεν εχω βρει κάποια κριτική για την συγκεκριμένη,υπάρχει κάτι??
DΣωστα δεν βρηκες γιατι πολυ απλα κανεις δεν εγραψε...ψηλη αδυνατη προκαλει θετικες εντυπωσεις...αν εισαι παθητικος θα περασεις καλα αν εισαι ενεργητικος θα σου ελεγα ο.κ αλλα δεν ειναι κατι το σουπερ τρομερο...
[/quote]
Thanks,Ενεργητικος ειμαι και ειναι μια απο τις 3 επιλογες μου η συγκεκριμενη απο το ψαξιμο που εχω κανει!!
[/quote]
Thanks,Ενεργητικος ειμαι και ειναι μια απο τις 3 επιλογες μου η συγκεκριμενη απο το ψαξιμο που εχω κανει!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 165
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K