Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

KingGogeta

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2014
Like
56
Πόντοι
1
τα μοναδικα ατομα που εχω τετοια συμπεριφορα ως συνηθως ειναι
τα ατομα τα οποια τα βλεπω να δερνοβολανε πανω κατω ατελειωτες ωρες ....
τα ατομα που θα μου την πουν  για το τι λεφτα παιρνω
τα ατομα που θα μου ζητησουν βιογραφικο τι ειμαι τι δεν ειμαι
τα ατομα τα οποια τα εχω πετυχει με πρεζονια
τα ατομα τα οποια ερχονται 4-5 μεσα σε ενα αμαξι
και τα ατομα που θα καταλαβω οτι ειναι τερμα παθητικα ...
Οποτε βαλε συν και την δικια μου κατηγορια που με το που σου ειπα γεια χαρα με εστειλες....γιατι δεν καταλαβα..ουτε για λεφτα προλαβα να σου πω μονος ημουν στο αμαξι πρεζα ποτε και παθητικος ποτε μου...οποτε ετσι σου την καρφωσε μαλλον...αν εχεις νευρα καθεσαι σπιτι...απλα πραγματα..

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.167
Οποτε βαλε συν και την δικια μου κατηγορια που με το που σου ειπα γεια χαρα με εστειλες....γιατι δεν καταλαβα..ουτε για λεφτα προλαβα να σου πω μονος ημουν στο αμαξι πρεζα ποτε και παθητικος ποτε μου...οποτε ετσι σου την καρφωσε μαλλον...αν εχεις νευρα καθεσαι σπιτι...απλα πραγματα..
νευρα ποτε ! παντα με διαθεση !
αλλα μπορει να βρεθουν 2-3 αρχιδια και την διαθεση να στην χαλασουν !
οποτε να βγει και στον επομενο ....

Vasilakis 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
0
νευρα ποτε ! παντα με διαθεση !
αλλα μπορει να βρεθουν 2-3 αρχιδια και την διαθεση να στην χαλασουν !
οποτε να βγει και στον επομενο ....
Μαλλον αυτο θα συναιβει. Στην εσπασε καποιος και ξεσπασες σε ολους τους επομενους.
Κριμα παντως γιατι η Νινα ειναι η ωραιοτερη που υπαρχει.
Αλλα εκτος απο εμφανιση ψαχνεις κ μια καλη διαθεση!!!

• Like
Αντιδράσεις: maldi

KingGogeta

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2014
Like
56
Πόντοι
1

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.167
Μαλλον αυτο θα συναιβει. Στην εσπασε καποιος και ξεσπασες σε ολους τους επομενους.
Κριμα παντως γιατι η Νινα ειναι η ωραιοτερη που υπαρχει.
Αλλα εκτος απο εμφανιση ψαχνεις κ μια καλη διαθεση!!!
να σε καλα !
Μια ερωτηση ? υπαρχει περιπτωση  να με ρωτησες τι ειμαι τι δεν ειμαι ???
η γιατι ζηταω αυτα τα χρηματα που ζηταω ? ( αν ειμαι μεσα σε ενα απο τα 2 να ξερεις η ξινιλα μπορει να βγηκε γ'αυτο το λογο )

KingCobra

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καινουργιος στο forum!Ψαχνω να βρω το καταλληλο Τρανς για να παω ,θελω να ειναι παθητικη!Εχει καποιος γνωμη για να δωσει σαν ποιο παλιος?

Vasilakis 2

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
0
να σε καλα !
Μια ερωτηση ? υπαρχει περιπτωση  να με ρωτησες τι ειμαι τι δεν ειμαι ???
η γιατι ζηταω αυτα τα χρηματα που ζηταω ? ( αν ειμαι μεσα σε ενα απο τα 2 να ξερεις η ξινιλα μπορει να βγηκε γ'αυτο το λογο )
Οχι δεν ρωτησα βλακεια, ξερω που πηγαινα. Για την τιμη δεν ειπα κατι αν και τη βρηκα τσιμπημενη, αλλα εισαι με διαφορα η ωραιοτερη που κυκλοφορει οποτε ισως τα αξιζεις. Δεν πειραζει ολοι δικαιουμαστε μια κακη στιγμη. Θα ξαναπροσπαθησω...

Dim95

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω μέχρι τώρα εμπειρία με τρανς,  και με ενδιαφέρει να δοκιμάσω ως ενεργητικός αλλά και ως παθητικός. ποια είναι μια καλή και οικονομική επιλογή εσείς που ξέρετε (μιας και είμαστε φοιτητές)  ;

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Δεν έχω μέχρι τώρα εμπειρία με τρανς,  και με ενδιαφέρει να δοκιμάσω ως ενεργητικός αλλά και ως παθητικός. ποια είναι μια καλή και οικονομική επιλογή εσείς που ξέρετε (μιας και είμαστε φοιτητές)  ;

Δείξε το φοιτητικό πάσο να πληρώσεις το μισό

Εγγρ.
13 Μαΐ 2018
Like
8
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους,νεος στο σαιτ και απειρος,θεσσ μενω,θα ηθελα να αποκτησω μια εμπειρια με τρανς μονο ως παθητικος,δηλαδη οσο πιο αυταρχικη και ενεργητικη ειναι τοσο το καλυτερο,η καθαριοτητα και η εχεμυθεια απαιτουνται και απο την πλευρα μου και απο την πλευρα της,επειδη διαβασα τα προηγουμενα σχολια,καταλαβα οτι αυτα που ζηταω τα εχει αυτη η Ιωαννα,για την ιωαννα τι λετε; (να πω οτι δεν με εχουν πηδηξει ποτε)

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους,νεος στο σαιτ και απειρος,θεσσ μενω,θα ηθελα να αποκτησω μια εμπειρια με τρανς μονο ως παθητικος,δηλαδη οσο πιο αυταρχικη και ενεργητικη ειναι τοσο το καλυτερο,η καθαριοτητα και η εχεμυθεια απαιτουνται και απο την πλευρα μου και απο την πλευρα της,επειδη διαβασα τα προηγουμενα σχολια,καταλαβα οτι αυτα που ζηταω τα εχει αυτη η Ιωαννα,για την ιωαννα τι λετε; (να πω οτι δεν με εχουν πηδηξει ποτε)
Η Ιωάννα από πότε είναι αυταρχική....

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
Η Ιωάννα τι είναι τελικά ρε παιδιά;
Οι μισοί λένε μόνο παθητική
Οι άλλοι μισοί λένε ότι το παθητικό το κάνει με το ζόρι και γουστάρει να είναι ενεργητική
Οι υπόλοιποι γράφουν ότι είναι ενεργητική με έφεση στο αυταρχικό.

Δώστε ρε συμπρωτευουσιάνοι τα φώτα σας σε μας τους χαμουτζήδες.
Θα κατέβει το κορίτσι κάτω και δε θα ξέρουμε αν πρέπει να το επισκεφτούμε

serr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2006
Like
12
Πόντοι
0
Πριν τέσσερα  χρόνια περίπου την είδα να κάνει σόου αυταρχικό σε μαγαζί στην Βαλαωρίτου νομίζω. Πάντως το έχει το αυταρχικό. Εμπειρία μαζί της δεν έχω εκτός του ότι χορέψαμε μαζί στο TS....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom