TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.167
αγαπη μονο !εμεινε κατι?
αγαπη μονο !εμεινε κατι?
Οποτε βαλε συν και την δικια μου κατηγορια που με το που σου ειπα γεια χαρα με εστειλες....γιατι δεν καταλαβα..ουτε για λεφτα προλαβα να σου πω μονος ημουν στο αμαξι πρεζα ποτε και παθητικος ποτε μου...οποτε ετσι σου την καρφωσε μαλλον...αν εχεις νευρα καθεσαι σπιτι...απλα πραγματα..τα μοναδικα ατομα που εχω τετοια συμπεριφορα ως συνηθως ειναι
τα ατομα τα οποια τα βλεπω να δερνοβολανε πανω κατω ατελειωτες ωρες ....
τα ατομα που θα μου την πουν για το τι λεφτα παιρνω
τα ατομα που θα μου ζητησουν βιογραφικο τι ειμαι τι δεν ειμαι
τα ατομα τα οποια τα εχω πετυχει με πρεζονια
τα ατομα τα οποια ερχονται 4-5 μεσα σε ενα αμαξι
και τα ατομα που θα καταλαβω οτι ειναι τερμα παθητικα ...
νευρα ποτε ! παντα με διαθεση !Οποτε βαλε συν και την δικια μου κατηγορια που με το που σου ειπα γεια χαρα με εστειλες....γιατι δεν καταλαβα..ουτε για λεφτα προλαβα να σου πω μονος ημουν στο αμαξι πρεζα ποτε και παθητικος ποτε μου...οποτε ετσι σου την καρφωσε μαλλον...αν εχεις νευρα καθεσαι σπιτι...απλα πραγματα..
Μαλλον αυτο θα συναιβει. Στην εσπασε καποιος και ξεσπασες σε ολους τους επομενους.νευρα ποτε ! παντα με διαθεση !
αλλα μπορει να βρεθουν 2-3 αρχιδια και την διαθεση να στην χαλασουν !
οποτε να βγει και στον επομενο ....
Κατανοητο ετσι...σε ολους συμβενει...νευρα ποτε ! παντα με διαθεση !
Δεν φταίει όμως, ο φουκαράς, ο επόμενος...νευρα ποτε ! παντα με διαθεση !
αναλογως τι θα σου τυχει με τον προηγουμενο και αναλογως τι ερωτησεις θα σου κανει ο επομενοςΔεν φταίει όμως, ο φουκαράς, ο επόμενος...
να σε καλα !Μαλλον αυτο θα συναιβει. Στην εσπασε καποιος και ξεσπασες σε ολους τους επομενους.
Κριμα παντως γιατι η Νινα ειναι η ωραιοτερη που υπαρχει.
Αλλα εκτος απο εμφανιση ψαχνεις κ μια καλη διαθεση!!!
Οχι δεν ρωτησα βλακεια, ξερω που πηγαινα. Για την τιμη δεν ειπα κατι αν και τη βρηκα τσιμπημενη, αλλα εισαι με διαφορα η ωραιοτερη που κυκλοφορει οποτε ισως τα αξιζεις. Δεν πειραζει ολοι δικαιουμαστε μια κακη στιγμη. Θα ξαναπροσπαθησω...να σε καλα !
Μια ερωτηση ? υπαρχει περιπτωση να με ρωτησες τι ειμαι τι δεν ειμαι ???
η γιατι ζηταω αυτα τα χρηματα που ζηταω ? ( αν ειμαι μεσα σε ενα απο τα 2 να ξερεις η ξινιλα μπορει να βγηκε γ'αυτο το λογο )
Δεν έχω μέχρι τώρα εμπειρία με τρανς, και με ενδιαφέρει να δοκιμάσω ως ενεργητικός αλλά και ως παθητικός. ποια είναι μια καλή και οικονομική επιλογή εσείς που ξέρετε (μιας και είμαστε φοιτητές) ;
χα χα χα χα κλαιωΔείξε το φοιτητικό πάσο να πληρώσεις το μισό
Η Ιωάννα από πότε είναι αυταρχική....καλησπερα σε ολους,νεος στο σαιτ και απειρος,θεσσ μενω,θα ηθελα να αποκτησω μια εμπειρια με τρανς μονο ως παθητικος,δηλαδη οσο πιο αυταρχικη και ενεργητικη ειναι τοσο το καλυτερο,η καθαριοτητα και η εχεμυθεια απαιτουνται και απο την πλευρα μου και απο την πλευρα της,επειδη διαβασα τα προηγουμενα σχολια,καταλαβα οτι αυτα που ζηταω τα εχει αυτη η Ιωαννα,για την ιωαννα τι λετε; (να πω οτι δεν με εχουν πηδηξει ποτε)