Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

KingGogeta

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Απο την εμπειρια μου εχω να πω πως καμια Τκοπελα δεν γουσταρει ενεργητικο...ολες θελουν να ειναι παθητικες...απλα λογω του οτι οι οι παθητικοι πελατες ειναι 'συντριπτικη' πλειοψηφια για να βγει το μεροκαματο γινονται ενεργητικες....

• Like
Αντιδράσεις: lia(1)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
Εγώ έχω ν πω οτι είναι πολύ ωραίο μωρο ...

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Απο την εμπειρια μου εχω να πω πως καμια Τκοπελα δεν γουσταρει ενεργητικο...ολες θελουν να ειναι παθητικες...απλα λογω του οτι οι οι παθητικοι πελατες ειναι 'συντριπτικη' πλειοψηφια για να βγει το μεροκαματο γινονται ενεργητικες....

σχεδόν έχεις δίκιο. Σχεδόν  !  Θυμάμαι μια φάση με την ΣΟΝΙΑ που παρουσιάστηκε ως ενεργοπαθητική και όταν ξεκινάει το ματς να την πηδήξω μου είπε ότι προτιμά να πηδάει και σπάνια κάθεται να πηδηχτεί και κουβέντα στην κουβέντα καταλήξαμε να το συζητάμε καθώς την πηδάω. Πολύ γέλιο. Κατάλαβα και πείστηκα ότι για τα φράγκα κάθισε ως παθητική κι ότι γουστάρει να πηδάει αυτή ! για κάποιο λόγο μου φάνηκε πολύ αστείο το όλο σκηνικό και φυσικά έκτοτε δεν την ξανακάλεσα σκεπτόμενος ότι δεν γουστάρει τον παθητικό ρόλο. Βεβαίως 9 φορές στις 10 ισχύει αυτό που γράφεις εσύ

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα παικταράδες μ!

Είναι υπαρκτό πρόσωπο? έχει δοκιμάσει κανείς??

:tired: Το πρόσωπο είναι υπαρκτό, στέλνεις μήνυμα και σου απαντάει.... απλά γουστάρει μόνο παρτούζες, εάν έχεις παρέα προσπάθησέ το και πες μας εντυπώσεις...!! :hi:

19cm_top

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
267
Πόντοι
0
Eπίσκεψη την περασμένη εβδομάδα στη Λουίζα.
Ημουνα υποψιασμένος καθως οι φωτογραφιες στις αγγελίες της ειναι εμφανώς παλιές.
Όταν ανοιξε την πόρτα του σπιτιου της απογοητεύτηκα: έχει παχύνει και πρηστεί στο πρόσωπο σε σημείο να μην αναγνωρίζεται.
Στα θετικά της το ότι ειναι ευγενέστατη, πολύ περιποιητική και λειτουργεί καλά τόσο ενεργητικά, όσο και παθητικά χωρίς να βιάζεται.
Με λίγα λόγια, δίνει τον καλύτερο εαυτο της για να περασεις καλα, αλλά η αλλοιωμένη εικόνα κυρίως του προσώπου της, ειναι απογοητευτική.

panospan10

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2018
Like
34
Πόντοι
0
Αδέρφια!
Πήγα χθες Leticia Castro.. Από εμφάνιση νομίζω ότι είναι επιπέδου τοπ μόντελ. Απίστευτο κορμί, πραγματικά δεν εχω λόγια. Πραγματικά δεν έχω συνατήσει τέτοιο κορμί σε νορμάλ κοπέλα. Στα του αγώνα όμως μου το χάλασε λίγο. Πολύ ορεξάτη, καυλιάρα αλλά μόλις χτυπούσε το κινητό σταματούσε και σηκωνόταν να δει ποιος είναι μη χάσει ραντεβού.Εκεί ξενέρωνα. Μάλιστα το πουτανί, όταν τελειώσαμε πρόλαβε και κανόνισε τον επόμενο ο οποίος περίμενε κάτω, γτ μόλις βγήκα από την πόρτα της του άνοιξε με το θυροτηλέφωνο!!

Αν δεν έβλεπε το κιν πραγματικά θα τα άξιζε μέχρι τελευταίου σεντ! Επίσης, φίφα ελάχιστα αλλά ωραία..

Kavvvla

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, είμαι νέος στο σαιτ αλλά και στην ηλικία. (22χρονών) Δεν έχω ιδιαίτερες σεξουαλικες εμπιρίες αλλά έχω καταλάβει (κυρίως απο τσόντες και ταινίες) ότι θα ήθελα να πάω με τρανς. Δεν είμαι διατεθιμένος να χαραμίσω 40-50+την παρθενιά μου για κάποια που δεν θα μου συμπεριφερθεί σωστά και δεν θα με κάνει να νιώσω ωραία. Μπορείτε να μου κάνετε κάποια πρόταση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :cheesy: :cheesy:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Καλησπέρα, είμαι νέος στο σαιτ αλλά και στην ηλικία. (22χρονών) Δεν έχω ιδιαίτερες σεξουαλικες εμπιρίες αλλά έχω καταλάβει (κυρίως απο τσόντες και ταινίες) ότι θα ήθελα να πάω με τρανς. Δεν είμαι διατεθιμένος να χαραμίσω 40-50+την παρθενιά μου για κάποια που δεν θα μου συμπεριφερθεί σωστά και δεν θα με κάνει να νιώσω ωραία. Μπορείτε να μου κάνετε κάποια πρόταση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :cheesy: :cheesy:
Τι θα πει δεν θέλεις να χαραμίσεις 50? Και πως νομίζεις θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει? Μπορώ να σου πω για πέντε - δέκα τρανς που έχω δοκιμάσει αλλά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις...!!!

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Είναι πολύ καλή,την είχαμε στην Ιερισσό  ένα Σαββατοκύριακο,καλούπωνε για κάτι μπετά που θα ρίχναμε .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ισως καποιοι απο εδω που εχουν εμπειρια πανω σε αυτην την καυλα να μου δωσουν τα φωτα τους!Με ενδιαφερει εαν ειναι καλη στο να εχει παθητικο ρολο
νομιζω την ειδα προχθες στην πιατσα με μια πιο ψηλη ξανθια επισης θηλυκη σε σχεση με αυτά που βλέπεις στην γιαννιτσων.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
ξέρει κάποιος Σαλονικιός συναγωνιστής τι παίζει με την εξ Αραβίας ερχόμενη  ΤΕΤΑ : ;  εννοώ  τιμές, συμμετοχή  κλπ.
Αν και δεν ειμαι απο Θεσ/νικη την ειχα επισκεφθει πριν απο κανα δυο μηνες.
Ευγενικη και φιλοξενη αλλα δεν μου αρεσε εν τελη η ολη φαση. Δε την λες καθαρη αλλα ουτε και τρανς μου αφησε μετρια αναμνηση ,δε νομιζω να ξαναπηγαινα ασε που εχω και μια ανυιπαθεια σαυτες τις εθνξκοτητες εξ ανατολων..μου φαινεται οτι μυριζε αρκετα σαν gypsy queen!

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Αν και δεν ειμαι απο Θεσ/νικη την ειχα επισκεφθει πριν απο κανα δυο μηνες.
Ευγενικη και φιλοξενη αλλα δεν μου αρεσε εν τελη η ολη φαση. Δε την λες καθαρη αλλα ουτε και τρανς μου αφησε μετρια αναμνηση ,δε νομιζω να ξαναπηγαινα ασε που εχω και μια ανυιπαθεια σαυτες τις εθνικοτητες εξ ανατολων..μου φαινεται οτι μυριζε αρκετα σαν gypsy queen!

Horny Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Για παθητικούς είναι η Νίνα και η Ρία και οι δύο με ωραία  :tits:  (απλά η Νίνα πιο εντυπωσιακή) αλλά με την Ρία θα έχεις πιο άνεση χρόνου.
Απο την άλλη η Αμάντα θυμίζει της μικρές λολίτες.
Όσο αφορά την Ιωάννα αν δεν έχεις επαφή με το σπόρ και το δοκιμάσεις δεν είναι κακό να ενημερώσεις ότι είσαι νέος ώστε να αποφύγεις τυχόν κακοτοποιές, επαγγελματίας είναι θα καταλάβει για πελάτες ψάχνει και αυτή.

εχουνε κανενα λινκ;
που να τις ψαξω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom