Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

nikky

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα μηπως γνωριζει καποιος τηλ της κορινας στην λεωφορο στρατου ,,,,,,,,γεμετουλα μεγαλη σε ηλικια????

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
Η Αννυ δέχεται κόσμο αυτή τη περίοδο?  Καιρό έχω να δω update στις αγγελίες της. Επίσης ξέρει κανείς αν θα κατέβει Αθηνα;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
17-4-2018-0-6-2018....πανω απο 50 μερες σιωπη...Αυτο που ηθελα να ηρεμησω και να καθαρισει το μυαλο μου εν μερη  το πετυχα.Ηθελα να αποχωρησω εντελως απο το σαιτ αλλα που να σε αφησουν να αγιασεις.Ενημερωτικα σχεδον καθημερινα ειμουν στο σαιτ και παρακολουθουσα τι γραφονταν.Σε αλλα συμφωνησα σε αλλα διαφωνισα σε αλλα χαμογελασα και σε αλλα θυμωσα.
Ειμαι ξεκουραστος ορεξατος και ειμαι με τα νευρα τεντωμενα διοτι εχουνε μαλακιες μαζεμενες.Αυριο νωρις το απογευμα θα γραψω τον λογο που επανερχομαι.
Μερικες τρανς διοτι η ειναι ηληθιες η εχουν αγνοια κινδυνου η δεν εχουν τον θεο τους.Οτι απο τα τρια ισχυει η και τα τρια αν ισχυουν μου ειναι αδιαφορο...Αν δεν ξερετε ποια ειναι τα ορια μεταξυ πελατη και εκδιδομενου ατομου ευκαιρια ειναι να πιασουμε την αλφαβητα ...
Θα επανελθω.... :orchestra:

19cm_top

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
267
Πόντοι
0
Έχει δοκιμασει κανενας συναδελφος αυτη τη νεα φουρνια μικρων κρος / τρανς;
Κάποιες φορες νομιζω οτι προκειται για το ιδιο ατομο ή ότι εχουν βγει απο το ιδιο καλούπι

serr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2006
Like
12
Πόντοι
0
Αντί να συνεχίσει ο travestolagnos, σβήστηκαν και αυτά που έγραψε χθές ?  :cool2:

• Like
Αντιδράσεις: Lrker

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Κάποιες φορες νομιζω οτι προκειται για το ιδιο ατομο ή ότι εχουν βγει απο το ιδιο καλούπι

Η πρώτη είναι Βουλγάρακι,κάνει πιάτσα απέναντι από την Εθνική τράπεζα επί της Γιαννιτσών. Μοιάζει πολύ με την τετάρτη.

Η πέμπτη εκ Βουλγαρίας και αυτή, κάνει πιάτσα επί της Σαπφούς όπως στρίβουμε από Βουτηρα, και κάπου κάπου Γιαννιτσών αρχή απέναντι από το Έρως.

Η δεύτερη είναι η Ραφαέλα, είναι από την Brazilia, ένα χωριουδάκι της Νοτιοδυτικης Βουλγαρίας.
Κάνει πιάτσα στην Σαπφούς και στην Κυρίλλου.

Η τρίτη έχει και αυτή βουλγαρική ταυτοτητα, κάνει πιάτσα επί της Γιαννιτσών από Βούτυρα μέχρι το σελ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η δευτερη ρε παιδια γελασα με το που ειδα την αγγελια,
είναι δεκαεφτα αποχρωσεις του γκρι τσιγγανικου σκουρου  πιο μαυρη από ότι στο ιντερνετ , τι σοι φιλτρα εβαλε στην επεξεργασια!!!!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Η πρώτη είναι Βουλγάρακι,κάνει πιάτσα απέναντι από την Εθνική τράπεζα επί της Γιαννιτσών. Μοιάζει πολύ με την τετάρτη.

Η πέμπτη εκ Βουλγαρίας και αυτή, κάνει πιάτσα επί της Σαπφούς όπως στρίβουμε από Βουτηρα, και κάπου κάπου Γιαννιτσών αρχή απέναντι από το Έρως.

Η δεύτερη είναι η Ραφαέλα, είναι από την Brazilia, ένα χωριουδάκι της Νοτιοδυτικης Βουλγαρίας.
Κάνει πιάτσα στην Σαπφούς και στην Κυρίλλου.

Η τρίτη έχει και αυτή βουλγαρική ταυτοτητα, κάνει πιάτσα επί της Γιαννιτσών από Βούτυρα μέχρι το σελ.

type δες τι μουναρα τρανς εχει στην Σοφια  :takethis: :erection: :wanker: :headbaning2: :grin: :grin: :grin:

https://www.instagram.com/marinovavanina/

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
η δευτερη ρε παιδια γελασα με το που ειδα την αγγελια,
είναι δεκαεφτα αποχρωσεις του γκρι τσιγγανικου σκουρου  πιο μαυρη από ότι στο ιντερνετ , τι σοι φιλτρα εβαλε στην επεξεργασια!!!!!!

Έκανε ντουζ με πενιτρολ πριν την φωτογράφιση

Lrker

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Τι έγραψες, travestolagnos; Και γιατί σβήστηκε, serr;

Στείλτε μου μήνυμα, αν δε μπορείτε να γράψετε εδώ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Tο μυνημα σβηστηκε αλλα οχι απο εμενα...Δεν βαριεσαι..εχουν γνωση οι φυλακες...Μαλλον θα αρχισω παλι να βαζω κουιζ που ειναι ο αγαπημενος μου τροπος.Πιο διακρητικος και λιγοτερο αιχμηρος...τροπος προσσεγισης...

• Like

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Tο μυνημα σβηστηκε αλλα οχι απο εμενα...Δεν βαριεσαι..εχουν γνωση οι φυλακες...Μαλλον θα αρχισω παλι να βαζω κουιζ που ειναι ο αγαπημενος μου τροπος.Πιο διακρητικος και λιγοτερο αιχμηρος...τροπος προσσεγισης...

Κουιζ εχει και στα περιπτερα,
κανα κωλο απο κει που εισαι ανεβασε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεσμευομαι το επομενο 10ημερο να γραψω κριτικη που θα συζητηθει.. :headbaning1:

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
και το δικό μου σβησαν αλλα δεν καταλαβαίνω το γιατί

• Like

jadegegan1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Like
26
Πόντοι
0
ερωτηση μια κοπελα που συχναζε στο στενο στον Οπαπ καβαλας με ενα ταττοο πηγασο στον ωμο δημητρα νομιζω την λεγανε ξερουμε που ειναι;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλησπερα σας...7 και πλεον χρονια στο σαιτ κανενας δεν εχει αμφισβητησει την εγκυροτητα τον γραφομενων μου.Γνωριζω πολυ καλα πως πολλες φορες αυτα που γραφω ενοχλουν αλλα τι να κανουμε;;;η αληθεια συνηθως ενοχλει.Οτι φτασανε σε σημειο να σβησουνε ποστ μου κατι σημαινει.
Εγω αυτο το σβησιμο του ποσταρισματος το βλεπω ως παρασημο.Γι αυτο και το πηρα εντελως χαλαρα.
Για ολους και για ολα υπαρχει παντοτε και καποια αντιδραση...
Την δικη μου αντιδραση δεν την ειδατε ακομα...
θα επανελθω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom