Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Εντυπωσιακοτατη και όμορφη τρανς απόψε τη νύχτα την οποία πρώτη φορά έβλεπα Γιαννιτσών με Αγίων Πάντων γωνία μπροστά στο βενζινάδικο με άσπρο αμάξι αλλά στεκοταν απ'εξω... Φορούσε ένα κολλητό φόρεμα μακρύ και είχε πολύ όμορφο πρόσωπο... Για να σας δώσω να καταλάβετε μου θύμισε έντονα τη Νίνα.
Μαζί της ήταν και ο χοντρός ο ξανθός για τον οποίο απορώ χρόνια τώρα τι ακριβώς κάνει στην πιάτσα, τώρα βγαίνει με παλιό BMW cabrio

Στον οπαπ ήταν η ξανθιά Αλεξια η οποία πρόσεξα ότι έχει αλλάξει αμάξι...που είναι το slk βρε ?
Η Νανά κλασσικά με το fiat
Η Γιωτα η οποία βγαίνει με ένα μαύρο audi τώρα.
Από την κάτω μεριά η εντυπωσιακή Λαουρα με το κωλαρακι μισοπεταμενο έξω και η άλλη η πολύ ψηλή αδύνατη που βγαίνει αραιά και που εκεί αλλά δε γνωρίζω το όνομα της
Επίσης πιο αργά εμφανίστηκε κι αυτή με το μαυρο τζιπ που βγαίνει εδώ και πέντε μήνες περίπου, πρώτη φορά την εβλεπα έξω από το αμάξι και ήταν εντυπωσιακή και έκανε και πολλά ναζια στη μέση του δρόμου αν περνουσες δίπλα της.
Η Αναστασία που παλιότερα ήταν μόνιμη εκεί και πλέον πολύ σπάνια τη βλέπω

Κατεβαινοντας τη Βουτυρα και στριβοντας αριστερά τη Σαπφους εκεί μπροστά στα γυφτοσπιτα τρία νεαρά κροσακια συμπαθητικά και περιποιημενα τα δύο σκουροχρωμα το άλλο λευκό... Αργότερα ανέβηκαν στη Γιαννιτσών και στα πολλά περάσματα που έκανα το λευκό έκανε πολλά παιχνίδια, σήκωνε τη φούστα και τουρλωνε τον κώλο με διχτυωτο καλσόν και είχε κωλαρα.

Οδός σταθμού ανεβαινοντας στο ύψος του φαναριου ώριμη τραβεστί με σγουρη περούκα όπου εμφανίζεται πολύ καιρό τώρα εκεί... Λίγο παραπάνω μετά την μπουγάτσα η εντυπωσιακή Νίνα στο πόστο της.

Το μυστήριο της 26ης συνεχίζεται διότι στις 20 φορές που πέρασα είδα μόνο την ευριδικη για λίγο και μετά χάθηκε κι αυτή.Τις υπόλοιπες έχω να τις δω μήνες εκεί έχει ερημωσει αυτή η πιάτσα

Και αργότερα κατά τις 4 πάνω στη Γιαννιτσών είδα και τη Γιαννουλα με το καπέλο...παρέα με μια άλλη μεγάλης ηλικίας που συνήθως στήνεται στην οδό Κυριλλου σε γαλάζιο Matiz

Τώρα κάποιος που διαβάζει θα νομίζει ότι ζει ένα deja vu και διαβάζει al pacino του 2011 -12 που αυτές τις τσαρκες τις είχε βούτυρο στο ψωμί του...δηλαδή απομένει να εμφανιστούν και ο alefantos και ο piatsovios  :grin:

Απλά είδα πολύ ζωντάνια στην πιάτσα μετά από πολύ καιρό και χάρηκα και είπα να το μοιραστώ... Επίσης είχε πολλές κοπέλες στη Γιαννιτσών.
Ε και επειδή βαρέθηκα να πάω σε κάποιο μαγαζί πέρασα τις ώρες μου βολταροντας σε όλη την περιοχή

Πάντα τέτοια εποχή με τις πρώτες ζεστες ανέβαινε η κίνηση στην πιάτσα και νομίζω το πρώτο αποψινό δείγμα ήταν θετικοτατο
ένα ριπιτ από το 11-12 λοιπόν  :2funny:
Τρομερός στην περιγραφή της πιάτσας..μοναδικος θα έλεγα
Όσο για την περίπτωση που λες πως έμοιαζε την Νίνα συναγωνιστής εν ενεργεία που πέρασε εκείνο το βράδυ είπε πως είδε την Άσπα στο σημείο άρα μάλλον την Άσπα είδες..

o salonikios

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2018
Like
8
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα, εχω παει με τρανσ μονο μια φορα την αννα  που εδω και κατι μηνες ειναι αθηνα,με την αννα  περασαμε υπεροχα  και εφτασε η ωρα να ρωτησω με πια κοπελα να συνεχησω,να παω με την ιωαννα που εχει την τελια ομορφια αλλα φοβαμαι το μεγαλο τησ εργαλειο ,την λια που φενεται μιλφαρα,η ισαμπελα που ακουσα το κατεχει παρα πολυ αλλα δεν εχω πολλες φοτο για να κρηνω την ομορφια της,σας ευχαριστω οσοι το διαβασαται καλως σας βρηκα εδω να ειμαστε και να ανταλαζουμε γνωμες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ένα ριπιτ από το 11-12 λοιπόν  :2funny:
Τρομερός στην περιγραφή της πιάτσας..μοναδικος θα έλεγα
Όσο για την περίπτωση που λες πως έμοιαζε την Νίνα συναγωνιστής εν ενεργεία που πέρασε εκείνο το βράδυ είπε πως είδε την Άσπα στο σημείο άρα μάλλον την Άσπα είδες..
Βρε καλως τον  :2funny:  :2funny:
Ναι αυτην ειδα την Ασπα,βρηκα αγγελια της που λεει για λιγες μερες Θεσσαλονικη...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Βρε καλως τον  :2funny:  :2funny:
Ναι αυτην ειδα την Ασπα,βρηκα αγγελια της που λεει για λιγες μερες Θεσσαλονικη...
σαν τα χιόνια που λέμε... :2funny: :2funny:
Μου το σφυρίξε ένας δικός μου ότι ήταν αυτή εκεί και μόλις το έγραψες το θυμήθηκα...
Που εγώ να σου δώσω να καταλάβεις την έχω δει πριν χρόνια στο τς μαζί με Νάνσυ οπότε καταλαβαίνεις δεν υπήρχε τότε μέτρο σύγκρισης...
Τώρα που την βλέπω φβ είναι βελτιωμένη αισθητά...
Από υπηρεσίες έχω φυσικά προσωπική εκτίμηση αλλά απ' την στιγμή που δεν έχω δοκιμάσει δεν εκφέρω άποψη δημόσια..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
σαν τα χιόνια που λέμε... :2funny: :2funny:
Μου το σφυρίξε ένας δικός μου ότι ήταν αυτή εκεί και μόλις το έγραψες το θυμήθηκα...
Που εγώ να σου δώσω να καταλάβεις την έχω δει πριν χρόνια στο τς μαζί με Νάνσυ οπότε καταλαβαίνεις δεν υπήρχε τότε μέτρο σύγκρισης...
Ποια ηταν πιο ωραια δηλαδη??

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ποια ηταν πιο ωραια δηλαδη??
μ αρέσει που το ρωτάς κιόλας :2funny:
Βέβαια για να μην την άδικο ήταν στα ξεκίνηματα της τότε η Άσπα ούτε καν στήθος ειχε...
Έχει τρομερή βελτίωση από τότε..

irakleio_psaxnw

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Συναδελφοι συναγωνιστες καλησπερα!Ερχομαι στην ερωτικη θεσσαλονικη 5/5 για 1 εβδομαδα και θα ηθελα να τη βοηθεια σας!Εχω αδυναμια σε cross και σε trans!!Ειμαι ενεργητικος και θελω να περασω καλα και να μην ειναι καμμια ξεπετα!Δεν υπαρχει θεμα οικονομικο!!Σας ευχαριστω παρα πολυ...

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια!!! μια ερωτηση απο περιεργια ξερει κανεις που χαθηκε η stella fox?

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια!!! μια ερωτηση απο περιεργια ξερει κανεις που χαθηκε η stella fox?
Υπάρχει αλλά με άλλο όνομα (και ίσως μεταμορφωμένη) εκτός θεσ/κης απ' όσο γνωρίζω (τουλάχιστον μέχρι πριν από 1-1.5χρόνο).

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
Υπάρχει αλλά με άλλο όνομα (και ίσως μεταμορφωμένη) εκτός θεσ/κης απ' όσο γνωρίζω (τουλάχιστον μέχρι πριν από 1-1.5χρόνο).
Τουλάχιστον μετά το stella fox χρησιμοποίησε άλλο όνομα. Για το που είναι/τι κάνει τώρα δεν έχω ιδέα.

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
702
Πόντοι
1.525

σημερα την τιμησα και πιστεuω ειναι μια καλη και τιμια επιλογη. στο 50ρικο βεβαια οι φωτο εχοuν  λιγο εως αρκετο  φοτοσοπ για το προσωπο μιλαω αλλα και παλι ειναι καλο κομματι.μαuρο χαλι βρωμαει η πολικατοικια σε χαλι περιοχη αλλα για μια δοκιμη αξιζε. μεχρι εκει.

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Συναδελφοι συναγωνιστες καλησπερα!Ερχομαι στην ερωτικη θεσσαλονικη 5/5 για 1 εβδομαδα και θα ηθελα να τη βοηθεια σας!Εχω αδυναμια σε cross και σε trans!!Ειμαι ενεργητικος και θελω να περασω καλα και να μην ειναι καμμια ξεπετα!Δεν υπαρχει θεμα οικονομικο!!Σας ευχαριστω παρα πολυ...

Ίσως άλλοι συναγωνιστές να είναι πιο κατάλληλοι από εμένα να σε βοηθήσουν σε αυτό που ψάχνεις αλλά αφού καενίς άλλος δεν σου απαντά και για να μην θεωρηθούμε εμεί ςοι βόρειοι αγενείς, θα σου έλεγα ότι αφού θέλεις να έχεις ενεργητικό ρόλο να προτιμήσεις τη Λία. Τώρα για θέμα της ξεπέτας που λες και φοβάσαι τι να σου πω. Είναι και στη μέρα που θα τις πετύχεις.

gerg28

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ίσως άλλοι συναγωνιστές να είναι πιο κατάλληλοι από εμένα να σε βοηθήσουν σε αυτό που ψάχνεις αλλά αφού καενίς άλλος δεν σου απαντά και για να μην θεωρηθούμε εμεί ςοι βόρειοι αγενείς, θα σου έλεγα ότι αφού θέλεις να έχεις ενεργητικό ρόλο να προτιμήσεις τη Λία. Τώρα για θέμα της ξεπέτας που λες και φοβάσαι τι να σου πω. Είναι και στη μέρα που θα τις πετύχεις.

Η Amada είναι σίγουρα σπέσιαλ περίπτωση! Ίσως να είναι κρος η αννα24 αλλά δεν είμαι σίγουρος , πάντως έχω στο προγραμμα να την επισκεφτώ

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
Η Amada είναι σίγουρα σπέσιαλ περίπτωση! Ίσως να είναι κρος η αννα24 αλλά δεν είμαι σίγουρος , πάντως έχω στο προγραμμα να την επισκεφτώ

Αν επισκεφτείς την Άννα γράψε τι παίζει...
Φαίνεται αστέρι και αν κατέβει ποτέ αθήνα, θέλω οπωσδήποτε να την επισκεφτώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom