batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
θα θελες αλλα δεν.Η δυκια μου εμπειρια ηταν καλη και χρονοβόρα
θα θελες αλλα δεν.Η δυκια μου εμπειρια ηταν καλη και χρονοβόρα
Eγω ομως σου εκανα μια ερωτηση που δεν μου απαντησες...ποια τρανς ανεβαζει φωτο σε αγγελια χωρις επεξεργασια;;;;;;;Δε νομίζω να έγραψα κάτι που δεν ισχύει για να γίνει ολόκληρο θέμα.
Δεν είπα ότι η Αμάντα δεν είναι όμορφη ή δεν είναι αυτή που βλέπουμε στις φώτο.
Απλά αυτές οι φώτο, έχουν δεχτεί επεξεργασία/photoshop/φίλτρα, πες το όπως θέλεις.
Ειδικός δεν είμαι, αλλά τέτοιες φώτο δε βγαίνουν κατευθείαν είναι προφανές και έχουν δεχτεί επεξεργασία.
Αμάντα σόρρυ που δε μπορώ να απαντήσω στο pm, δεν έχω συμπληρώσει ακόμα αριθμό μηνυμάτων. Είσαι αστέρι πάντως
ξερω εγω μερικες χα χα χα χα χαEγω ομως σου εκανα μια ερωτηση που δεν μου απαντησες...ποια τρανς ανεβαζει φωτο σε αγγελια χωρις επεξεργασια;;;;;;;
κοβετε ο καφες κορη? αν δεν πιεις καφε εχεις νευρακαι οπως λεει και μια φιλη (δεν τον κοβω τον καφε)
στην υγεια του λουμιδη λοιπον χα χα χα χα χακοβετε ο καφες κορη? αν δεν πιεις καφε εχεις νευρα
εκαστος στο ειδος του!!!!στην υγεια του λουμιδη λοιπον χα χα χα χα χα
Λοιπον φιλε επειδη ειπες κατι και λογω την Αμαντα τημ ξερω πιο μπροστα απο ολους και πιο θεωρω πως την ξερω πολυ καλα....Σε πληροφορω πως στις φωτο της εχει ελαχιστη επεξεργασια....κρυβει τα απολυτως απαρετιτα...επισης τα φιλτρα συνιθισε τα γιατι ακομη και οι κανονικες γκομενες τα χρησιμοποιουν...οι τραβεστι θα τα αφησουν?σόρρυ φίλτατε travestolagne μου διέφυγε να απαντήσω.
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Το 80-90% βάζουν φίλτρα είτε κάνουν κοψίματα-ραψίματα στις φώτο. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που βάζουν φώτο από ξένες
Απλά στη προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι έχει γίνει με υπερβολικό τρόπο (και το κακό είναι ότι δε χρειάζεται)
Λοιπον φιλε επειδη ειπες κατι και λογω την Αμαντα τημ ξερω πιο μπροστα απο ολους και πιο θεωρω πως την ξερω πολυ καλα....Σε πληροφορω πως στις φωτο της εχει ελαχιστη επεξεργασια....κρυβει τα απολυτως απαρετιτα...επισης τα φιλτρα συνιθισε τα γιατι ακομη και οι κανονικες γκομενες τα χρησιμοποιουν...οι τραβεστι θα τα αφησουν?
Αυτο λεω ρε βατραχεποια φιλτρα ρ μαλακες αυτη απο κοντα ειναι καλητερη απο τ φωτο πλακ μ κάνετε???
ένα τέτοιο καφεδάκι να το πιούμε όταν έρθειςκαι οπως λεει και μια φιλη (δεν τον κοβω τον καφε)
οποτε θελεισ μπειμπι αυτο ειναι το μονο σιγουροένα τέτοιο καφεδάκι να το πιούμε όταν έρθεις
με λίγα λογία ! όταν κλείνουμε ραντεβού πάντα ζητάμε να δουμε το άτομο που πάμε να συναντήσουμε αβαφο !
μουναρες μουναρες μουναρες μουναρες μουναρες !!! γέμισε ο τοπος