black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Ποια ειναι η κατσαριδα?
Μια από το χωριό, δεν την ξερεις
Ποια ειναι η κατσαριδα?
Tο συγκεκριμενο που ζητας και κυριως στην θεσσαλονικη δυσκολα θα το βρεις.Επειδη παρακολουθω τις αγγελιες δεν θυμαμαι καποια κρος η τρανς που στο προγραμμα της αναφερει αυτο που ζητας.Οποτε θα σε συμβουλευα να μπεις στις αγγελιες σε καποιο σαιτ πχ στο κανεσεξ τελεια κομ και να αρχισεις να παιρνεις τηλεφωνο και να ρωτας.Καλη επιτυχια στην αναζητηση σου..ελατε ρε παιδια μια μικρη βοηθεια , ψαχνω μια επαγγελματια που να προσφερει στο ενεργοπαθητικο προγραμμα της ντυσιμο μακιγιαζ κλπ κλπ. κατοπην συνενοησης παντα.
μην αρχιζω να ρωταω ενα - ενα τα κοριτσια με πμ ειναι χαζομαρα..... ας βρουμε καμια επιλογη να επικεντρωθω εκει.
καλημερα!!!
Ουδεν σχολιο...ασε εγω ειμαι αλλου... θα σε παρω τηλεφωνο να σου πω...... ένας έρωτας γεννιέται...
Η ζενια αγαπητε ειναι γυναικα εξ αλλαγης.Δηλαδη γενηθηκε αγορι και εκανε αλλαγη η αλλιως διορθωση φυλου.Αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις και γουσταρεις προχωρα.καλησπερα σας και καλη κυριακη..
γνωριζει κανεις σας καποια ζενια?
Συνηθισμενη τακτικη των τρανς οταν δεν θελουν να δουλεψουν η αν δεν γουσταρουν καποιον.Του λενε μια τρελλη τιμη και αναγκαζεσαι να φυγεις...Lohany ,την ζηταω τιμη για ενεργητικηο με τελείωμα δικο της + αυταρχικό στον δικο της χωρο για μια ωρα ,απαντηση 500 ,το εχουμε χάσει
true ,εγω δεν πηγα ,τηλεφωνικα μου το ειπεΣυνηθισμενη τακτικη των τρανς οταν δεν θελουν να δουλεψουν η αν δεν γουσταρουν καποιον.Του λενε μια τρελλη τιμη και αναγκαζεσαι να φυγεις...
Ετσι οπως τα λες. Πολυ τουπε για το τιποτα,μεγαλωσε κι αυτη πια! Μια φορα συνευρεθη μαζι της εις το παρελθον και μου εμεινε στο μυαλο μου ως μια μετριοτητα για να μην πω ψυχροτητα αλλα εχει κωλαρα παντως!Η γνωστη ελενα...κοιταξε στις φωτο ειναι αυτο που βλεπεις...οπως και στα βιντεο της .Περισοτερο γουσταρει να ειναι ενεργητικη.Δεν θα σου πει οχι αν την θελεις παθητικη.Αλλα αν περιμενεις gfe θα απογοητευτεις διοτι βγαζει υπερμετρο επαγγελματισμο στο κρεβατι.
Αν δεν ξερεις πως να το διαχειριστεις μαλλον θα απογοητευτεις.