salonika69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η mpempa τελικα ηρθε στα μερη μας????Εντυπωσεις απο κάποιον???
κανενα κυρηγμα ...μιλησα γενικος !Νίνα απο όταν πρωτοεμφανίστηκες στην πιάτσα με το όνομα Γεωργία δεν σε έχουμε δει άβαφη οπότε άσε το κύρηγμα
κανενα κυρηγμα ...μιλησα γενικος !
και ποτε δεν εμφανιστηκα με το ονομα γεωργια σε καμια πιατσα ...
και κυρηγμα κανεις εσυ αυτην την στιγμη ...
και οτι εχεις να πεις ελα να μου το πεις απο κοντα ... ασε πουστηκα πισω απο ενα ψευδονημο ....
κατω θα ειμαι σε 10 λεπτα ελα να μου τα πεις τετ α τετ και να σου απαντησα καταλληλα αυτα τα πουστηκα πισω απο ενα ψευδωνυμο τα ακουο εδω και 7 χρονια ...
υγ( στα συγκεκριμενα βιντεο δεν μιλαμε απλα για ενα βαψιμο ... μιλαμε για ολοκληρωτικη αλλαγη στοιχειον προσωπου αλλος ανθρωπος το βραδυ αλλος το πρωι )
όπως γενικώς έβαλες κ το παστίτσιο όταν σχολίασε η φίλη σου ... εδώ μέσα γράφεις εδώ σου γράφω κι εγώ , κάτω αν έρθω δεν θα έρθω για να μιλήσουμε αλλά για άλλα πράγματα. Όσο για το ψευδώνυμο με αυτό γράφουμε όλοι μας στο site κ εσύ ειδικά το έχεις κ στην καθημερινή σου ζωή οπότε άκυρο το σχόλιό σου . Σβήσε! Καλή δουλειά
πρεπει να απευθυνθεις στον azazel !επειδη ψαχνομαι να ανεβασω το λεβελ εμπειριας μου αν ξερει καποιος, καποια που προσφερει στις υπηρεσιες της και ντυσιμο , μακιγιαζ μαζι με το ενεργοπαθητικο θα με βοηθουσε.
ευχαριστω.
πρεπει να απευθυνθεις στονazazelΦακιρη !
Η Νινα κιτρινο σμαρτ η πεζο εχει?
ολα τα ξερεις εσυ χα χα χα χα η κατσαριδα τι αυτοκινητο εχει τελικα ???Κίτρινο VW Fox
ο βλακας ο βατραχομουρης πως και δεν πεταχτηκε σαν τσου τσου? χαχαχαολα τα ξερεις εσυ χα χα χα χα η κατσαριδα τι αυτοκινητο εχει τελικα ???
ο βλακας ο βατραχομουρης πως και δεν πεταχτηκε σαν τσου τσου? χαχαχα
ξεκωλα εσυ με το βατραχομουρη αστον υσηχο καλο παιδι ειναι ....ειπατε τι ειπατε τελος τι το συνεχιζεις τωραο βλακας ο βατραχομουρης πως και δεν πεταχτηκε σαν τσου τσου? χαχαχα
αυτος το συνεχιζει και εσυ τι εισαι δικηγορος του?ξεκωλα εσυ με το βατραχομουρη αστον υσηχο καλο παιδι ειναι ....ειπατε τι ειπατε τελος τι το συνεχιζεις τωρα
ολοι καλα παιδια ειμαστεαυτος το συνεχιζει και εσυ τι εισαι δικηγορος του?
δεν τον γνωριζω καν αλλα οκ κανε οτι νομιζεις τελος η συζητησηολοι καλα παιδια ειμαστε
αφου δεν τον γνωριζεις τοτε πως ξερεις οτι ειναι καλο παιδι?ελα ρε λια σοβαρεψου σε εχω για εξυπνη μην μου το χαλαςδεν τον γνωριζω καν αλλα οκ κανε οτι νομιζεις τελος η συζητηση
ολα τα ξερεις εσυ χα χα χα χα η κατσαριδα τι αυτοκινητο εχει τελικα ???
Ποια ειναι η κατσαριδα?