Θελω να κανω μια τοποθετηση επι του θεματος...τρανς...κροςς...bulling...πιατσες...ιντερνετ.
Δεν αφορα καμμια απολυτως προσωπικα αλλα ολο το συνολο.
1ο. Δεν θελω να επαλαναμβανομαι στο θεμα πιατσα. Η αποψη μου ειναι πως εχει κορεσθει,ηταν καποτε 10...μετα 20...μετα 30....τρανς εννοω. Χορτασε ο κοσμος,αλλαξαν τα χρονια,απομυθοποιηθηκαμε και κατεληξε να ειναι η τελευταια κ δυστυχως η ευτελης λυση για καποιον που αναζητα μια ερωτικη συνευρεση.
Δεν προκειτε σαφως να ανακαμψει,να ζησει ημερες δοξας τουναντιον μαλιστα οδευει η κατασταση προς το χειροτερο.
2ο. Βλεπουμε καθημερινα πλειστες αγγελιες με κροςς. Τοσες πολλες.
Αλλες δηλωνουν καθαρα ''επαγγελματιες'' και αλλες ερασιτεχνικα απλως για να ικανοποιηθουν ερωτικα.
Η δουλεια εχει μοιραστει εις βαρος των τρανς.
Σαφως το ιντερνετ ειναι μια ελευθερη αγορα,αλλα η αληθεια ειναι οτι πολλοι γκευ αγοραζοντας μια περουκα και ενα ζευγαρι γοβες,αυτοβαπτιζονται τρανς κ διεκδικουν μεριδιο.Βεβαια καποιες εμφανιζονται,κατοπιν εξαφανιζονται μετα βλεπεις νεα προσωπα κ τουμπαλιν. Σαφως και δεν μπορουν ναχουν συνεχεια ολες και εγκαταλειπουν γιατι βλεπουν πως δεν εχουν ανταποκριση.
3ο. Σχεδον καθε 7-10 χρονια ,ανα γενια δηλαδη , κανουν την εμφανιση ομαδικα 5-7 κροςς με μεταβαση σε τρανς κατασταση.Δηλαδη οχι περιστασιακες.
Η τελευταια γενια ειναι απογοητευτικη στο συνολο , αναφορικα με τη συμπεριφορα τους.
Αλαζονες, κακοηθεις , με επαρση,χωρις απολυτως το στοιχειωδη σεβασμο προς τις προηγουμενες γενιες.
Ισως αυτα να ειναι σημεια των καιρων.Νεα ηθη κ εθιμα.
Αν δεν σεβεσται...δεν θα βρειτε σεβασμο ποτε.
Να θυμαστε παντα πως με καλη διαθεση και μια κοσμια συμπεριφορα ,θα εισται κερδισμενοι σαν ανθρωποι σε πολλους τομεις.
Εμεις οι πιο παλιες,μπορει να κατανοουμε την ορμη της νιοτης,την κατασταση '' ειμαι μικρη και ομορφη και πηραν τα μυαλα μου αερα'' αλλα ο σκοπος ειναι να καταλαβεται πως ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που αναφερα δεν σας τιμουν πρωτα εσας τις ιδιες και μετα τους γυρω σας.
Υπαρχει χωρος για ολους, η αγορα ευτυχως η δυστυχως ειναι και θα ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για ολους και με τη συμπεριφορα σας θα καθορισεται η καθεμια τη δικη της πορεια.
Ας ριξουμε ολοι τους τονους και υπαρχει για ολους θεση.
Εξξαλου μη ξεχνατε πως ειμαστε ολοι.....ενα μεγαλο και απεραντο κρεββατι...
Οι θεσεις απλα αλλαζουν κατα καιρους.