Καλησπερα σας.Ο νεαρος με το μαυρο παντελονι και το μαυρο μπουφαν με το μπουκαλι με το νερο στο δεξι χερι εκανε εμφανιση στην πιατσα.Ο τραβεστολαγνος απο νωρις εκανε τσαρκες στην γιανιτσων γυρω απο το φηβερ στο κτηνιατρειο στον οπαπ και τουμπαλιν για να κανει ρεπορταζ.
Γυρω στις 12 το βραδυ σταθηκα τυχερος και βρηκα αυτο που εψαχνα.
Ας ξεκαθαρισουμε πρωτα μερικα πραγμματακια.Πρωτον δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι .Εμενα με ενδιαφερει τι κανω εγω.Εγω αυτο που ξερω ειναι πως 22 χρονια στο αθλημα ποτε δεν ειχα δεσμο με κρος-τρανς η εξ αλλαγης.Ποτε δεν εκανα παζαρια στην τιμη.Ποτε δεν γυρισα ειδικα τα τελευταια χρονια που ασχολουμαι με το σαιτ..7 χρονια δεν ειπα κατσε να σε γαμησω τζαμπα και να ανεβασω κριτικη.Οποια θελει να το αμφσβητησει δεν εχει παρα να βγει και να αποδειξει το αντιθετο.
Εφοσον το λυσαμε προχωραμε.Σχεδον σε ολα τα πραγματα υπαρχει ο νομος του παλιου.Τα εχουμε δει στον στρατο στην δουλεια ο παλιος ειναι αλλιως.Τι πρεπει να κανει ο παλιος;πρεπει πρωτα να ειναι δασκαλος και αν ο νεος αυθαδιαζει να του τραβα το αυτι.Αλλα ως εκει......
Ο παλιος εφοσον δειχνει τα μονοπατια στον νεο οφειλει να τον βοηθα στα πρωτα του βηματα.
Τι πρεπει να κανει ο νεος...οφειλει να σεβεται τον παλιο ασχετα αν εχει αντιθετη αποψη.Ολα με λιγη καλη διαθεση απο ολες τις μεριες λυνονται χωρις να υπαρχουν υπερβολες.
Κατι πρεπει να γινει με την πιατσα της θεσσαλονικης.Πολυ χαρηκα οταν ακουσα απο μια παλιοσειρα να λεει οτι
για να παρει μπρος η πιατσα πρεπει να κατεβει φρεσκο αιμα για να τονωθει η κινηση.Χαιρετιζω αυτη την αποψη και εγω απο μερους μου αν μπορω να βοηθησω θα δεχτω με χαρα.
Η λοτκι κοινοττα στην θεσσαλονικη ειναι μικρη και πρεπει ολοι μαζι και τα ατομα που αποτελουν την λοτκι κοινοτητα και εμεις ως πελατες να την στηριξουμε χωρις εσωτερικες εριδες...
Χαιρετω και θα επανελθω..