TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Τζουλι τον εχω ταραξει στο ψηστηρι αλλα δεν μου καθεται....
Καλε αφηστε τον τον ανθρωπο ησυχο....
Τζουλι τον εχω ταραξει στο ψηστηρι αλλα δεν μου καθεται....
Θα σε πω in time....δεν με λες,συλλαλητηριο πηγατε;Εγω θα κανω αυτο που πρεπει απο εκει και περα ενηλικος ειναι ας αποφασισει Εσυ ποτε θα μας κανεις την τιμη να ανεβεις θεσσαλονικη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πηρε φορα τωρα , δεν τον σταματαει τιποταΑμα δεν θες να αλευρωσουμε και σενα..
Παρε το πουλο απο το νημα..
Ειναι ακαταλληλο για ανηλικους!!
Μπουξε το σαβατο βαλε τσιγκινο βρακακι θα σε κυκλοφορησω σε αγνωστα μονοπατια της τρανς κοινοτητας
Καλε αφηστε τον τον ανθρωπο ησυχο....
Eτσι κ το μαθει αλοιμονο σαςΈχει transαλητεψει αλλα δεν το ξέρει ακομα
. ναι αυτην λεω..για παθητικη ψαχνω παντα το αλλο οχι!αξιζει ενα χερι δηλαδη...Να υποψιαστω πως μιλας γι αυτην... Αν μιλαμε για αυτην ειναι οτι βλεπεις στις φωτο αποκλειστικα παθητικη.Το ενεργοπαθηικη που λεει βαλε πααααρα πολλα ερωτηματικα διπλα.
θα μπει στα υποψιν..καπου μ αρεσει καπου οχι,με μπερδευει..πρωτα θα γνωρισω ελενα sunrise που την εχω απωθημενοΑν σου αρεσει αυτο που βλεπεις προχωρα...
θα μπει στα υποψιν..καπου μ αρεσει καπου οχι,με μπερδευει..πρωτα θα γνωρισω ελενα sunrise που την εχω απωθημενο
μπορει να μην μπορεις να πεις ονοματα αλλα αν καποιος διαβασει τις κριτικες σου μπορει αμεσως να καταλαβει σε ποια αναφερεσε.....ενημερωτικα παντα αν καποιος δεχετε απειλες καλο θα ηταν να απευθυνεται στην αστυνομια και οχι στον καθε πελατη που για ευνοητους λογους δεν αναφερει ονοματα .....αυτη ειναι η αποψη μου πολεμος δεν υπαρχει ισα ισα που θελουμε νεο αιμα στο χωρο ......απλα ειναι πιο υποκριτικο ολες αυτες οι τυπισες που εμφανιζονται απο το πουθενα κρυβονται πισω απο μια φουστα και απολαμβανουν το οικονομικο οφελος να εχουν τα κοτσια να εμφανιζονται και τη μερα ως γυναικες ....αυτα τα ολιγαΕίναι κάπως υποκριτικό να μην αναφέρει κανείς τον πόλεμο που δέχονται τα νέα κορίτσια από τις παλιές, ανεξαρτήτως αν βγαινουν στην πιάτσα ή οχι! Δεν μπορώ να πω ονόματα για ευνόητους λόγους, αλλα νεοεμφανιζόμενη μου είπε οτι δεχτηκα απο παλιές απειλές για να αποσύρει τις αγγελίες της, καθως τους έκλεβε τη δουλειά.
Δεν καταλαβαίνουν ότι ο ανταγωνισμός σε όλα τα επαγγέλματα δουλεύει υπέρ όλων!
Συμφωνω οτι οποιος δεχεται απειλες ειναι καλό να απευθύνεται στην Αστυνομια. Καταλαβαίνεις όμως ότι οταν έτσι και αλλιως ειναι δυσκολο να βρεις ως πολιτης το δικιο σου με την Αστυνομια, σκέψου ποσο πιο δυσκολο ειναι οταν γενικώς κινείσαι στα όρια της νομιμότητας.μπορει να μην μπορεις να πεις ονοματα αλλα αν καποιος διαβασει τις κριτικες σου μπορει αμεσως να καταλαβει σε ποια αναφερεσε.....ενημερωτικα παντα αν καποιος δεχετε απειλες καλο θα ηταν να απευθυνεται στην αστυνομια και οχι στον καθε πελατη που για ευνοητους λογους δεν αναφερει ονοματα .....αυτη ειναι η αποψη μου πολεμος δεν υπαρχει ισα ισα που θελουμε νεο αιμα στο χωρο ......απλα ειναι πιο υποκριτικο ολες αυτες οι τυπισες που εμφανιζονται απο το πουθενα κρυβονται πισω απο μια φουστα και απολαμβανουν το οικονομικο οφελος να εχουν τα κοτσια να εμφανιζονται και τη μερα ως γυναικες ....αυτα τα ολιγα