Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εγω θα κανω αυτο που πρεπει απο εκει και περα ενηλικος ειναι ας αποφασισει :2funny: :2funny: :2funny:Εσυ ποτε θα μας κανεις την τιμη να ανεβεις θεσσαλονικη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Εγω θα κανω αυτο που πρεπει απο εκει και περα ενηλικος ειναι ας αποφασισει :2funny: :2funny: :2funny:Εσυ ποτε θα μας κανεις την τιμη να ανεβεις θεσσαλονικη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Θα σε πω in time....δεν με λες,συλλαλητηριο πηγατε; :)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
  • Like

ronin171

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2018
Like
10
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους.προχθεσινη η βολτα.ενα περασμα απο κατω ερημια.ειπα να θυμηθω τα παλια πηγα λουιζα για ενα στοματικο!διαθεση κ καυλα στο φουλ το κοριτσι ντυμενη στα διχτυωτα ξελαρυγγιαστηκε κανα μισαωρο.η αληθεια ειναι μεγαλωσε παλια ηταν σεξοβομβα!βοηθεια καποιος για την γιωτα?φαινεται τουμπανο γνωριζει καποιος?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

ronin171

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2018
Like
10
Πόντοι
0
Να υποψιαστω πως μιλας  γι αυτην... Αν μιλαμε για αυτην ειναι οτι βλεπεις στις φωτο αποκλειστικα παθητικη.Το ενεργοπαθηικη που λεει βαλε πααααρα πολλα ερωτηματικα διπλα.
. ναι αυτην λεω..για παθητικη ψαχνω παντα το αλλο οχι!αξιζει ενα χερι δηλαδη...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις προχωρα... :orchestra:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
θα μπει στα υποψιν..καπου μ αρεσει καπου οχι,με μπερδευει..πρωτα θα γνωρισω ελενα sunrise που την εχω απωθημενο

και γιωτακι τουμπανο σ υπηρεσιες και οτι βλεπεις

ronin171

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2018
Like
10
Πόντοι
0
ευχαριστω πολυ  παιδες για γιωτα..μπηκε λιστα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλησπερα σας.Ο νεαρος με το μαυρο παντελονι και το μαυρο μπουφαν με το μπουκαλι με το νερο στο δεξι χερι εκανε εμφανιση στην πιατσα.Ο τραβεστολαγνος απο νωρις εκανε τσαρκες στην γιανιτσων γυρω απο το φηβερ στο κτηνιατρειο στον οπαπ και τουμπαλιν για να κανει ρεπορταζ.
Γυρω στις 12 το βραδυ σταθηκα τυχερος και βρηκα αυτο που εψαχνα. :orchestra:
Ας ξεκαθαρισουμε πρωτα μερικα πραγμματακια.Πρωτον δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι .Εμενα με ενδιαφερει τι κανω εγω.Εγω αυτο που ξερω ειναι πως 22 χρονια στο αθλημα ποτε δεν ειχα δεσμο με κρος-τρανς η εξ αλλαγης.Ποτε δεν εκανα παζαρια στην τιμη.Ποτε δεν γυρισα ειδικα τα τελευταια χρονια που ασχολουμαι με το σαιτ..7 χρονια δεν ειπα κατσε να σε γαμησω τζαμπα και να ανεβασω κριτικη.Οποια θελει να το αμφσβητησει δεν εχει παρα να βγει και να αποδειξει το αντιθετο.
Εφοσον το λυσαμε προχωραμε.Σχεδον σε ολα τα πραγματα υπαρχει ο νομος του παλιου.Τα εχουμε δει στον στρατο στην δουλεια  ο παλιος ειναι αλλιως.Τι πρεπει να κανει ο παλιος;πρεπει πρωτα να ειναι δασκαλος και αν ο νεος αυθαδιαζει να του τραβα το αυτι.Αλλα ως εκει......
Ο παλιος εφοσον δειχνει τα μονοπατια στον νεο οφειλει να τον βοηθα στα πρωτα του βηματα.
Τι πρεπει να κανει ο νεος...οφειλει να σεβεται τον παλιο ασχετα αν εχει αντιθετη αποψη.Ολα με λιγη καλη διαθεση απο ολες τις μεριες λυνονται χωρις να υπαρχουν υπερβολες.
Κατι πρεπει να γινει με την πιατσα της θεσσαλονικης.Πολυ χαρηκα οταν ακουσα απο μια παλιοσειρα να λεει οτι για να παρει μπρος η πιατσα πρεπει να κατεβει φρεσκο αιμα για να τονωθει η κινηση.Χαιρετιζω αυτη την αποψη και εγω απο μερους μου αν μπορω να βοηθησω θα δεχτω με χαρα.
Η λοτκι κοινοττα στην θεσσαλονικη ειναι μικρη και πρεπει ολοι μαζι και τα ατομα που αποτελουν την λοτκι κοινοτητα και εμεις ως πελατες να την στηριξουμε χωρις εσωτερικες εριδες...
Χαιρετω και θα επανελθω..

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1

Φυσικα και πρεπει να βγουν νεα παιδια να τονωθουν οι πιατσες,πχ βλεπω την 26ης που αργοσβηνει σαν πιατσα..χωρος υπαρχει για ολες...
να βγουν νεα παιδια φρεσκα με ορεξη με φρεσκαδα ,ετσι ειναι αυτα κυκλος οπως ολες οι δουλειες
επισης το νεο αιμα θα φερει κοσμο στην πιατσα και θα δουλεψουν ολες.

υ.γ καλε πως θα κανω κι εγω το προφιλ μου σαν τα αλλα tgirls?pm  οποιος ξερει

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Είναι κάπως υποκριτικό να μην αναφέρει κανείς τον πόλεμο που δέχονται τα νέα κορίτσια από τις παλιές, ανεξαρτήτως αν βγαινουν στην πιάτσα ή οχι! Δεν μπορώ να πω ονόματα για ευνόητους λόγους, αλλα νεοεμφανιζόμενη μου είπε οτι δεχτηκα απο παλιές απειλές για να αποσύρει τις αγγελίες της, καθως τους έκλεβε τη δουλειά.
Δεν καταλαβαίνουν ότι ο ανταγωνισμός σε όλα τα επαγγέλματα δουλεύει υπέρ όλων!
μπορει να μην μπορεις να πεις ονοματα αλλα αν καποιος διαβασει τις κριτικες σου μπορει αμεσως να καταλαβει σε ποια αναφερεσε.....ενημερωτικα παντα αν καποιος δεχετε απειλες καλο θα ηταν να απευθυνεται στην αστυνομια και οχι στον καθε πελατη  που για ευνοητους λογους δεν αναφερει ονοματα .....αυτη ειναι η αποψη μου πολεμος δεν υπαρχει ισα ισα που θελουμε νεο αιμα στο χωρο ......απλα ειναι πιο υποκριτικο ολες αυτες οι τυπισες που εμφανιζονται απο το πουθενα κρυβονται πισω απο μια φουστα και απολαμβανουν το οικονομικο οφελος να εχουν τα κοτσια να εμφανιζονται και τη μερα ως γυναικες ....αυτα τα ολιγα

19cm_top

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
267
Πόντοι
0
μπορει να μην μπορεις να πεις ονοματα αλλα αν καποιος διαβασει τις κριτικες σου μπορει αμεσως να καταλαβει σε ποια αναφερεσε.....ενημερωτικα παντα αν καποιος δεχετε απειλες καλο θα ηταν να απευθυνεται στην αστυνομια και οχι στον καθε πελατη  που για ευνοητους λογους δεν αναφερει ονοματα .....αυτη ειναι η αποψη μου πολεμος δεν υπαρχει ισα ισα που θελουμε νεο αιμα στο χωρο ......απλα ειναι πιο υποκριτικο ολες αυτες οι τυπισες που εμφανιζονται απο το πουθενα κρυβονται πισω απο μια φουστα και απολαμβανουν το οικονομικο οφελος να εχουν τα κοτσια να εμφανιζονται και τη μερα ως γυναικες ....αυτα τα ολιγα
Συμφωνω οτι οποιος δεχεται απειλες ειναι καλό να απευθύνεται στην Αστυνομια. Καταλαβαίνεις όμως ότι οταν έτσι και αλλιως ειναι δυσκολο να βρεις ως πολιτης το δικιο σου με την Αστυνομια, σκέψου ποσο πιο δυσκολο ειναι οταν γενικώς κινείσαι στα όρια της νομιμότητας.
Επιπλέον το ποτε φοράει κάποιος φούστα και πότε όχι, δεν ειναι λόγος για να δέχεται απειλες. Θα περίμενα ότι ως trans ατομο που, φανταζομαι οτι κι εσυ θα έχεις βιώσει τον ρατσισμό και τον αποκλεισμό στο πετσί σου, θα έδειχνες μεγαλύτερη αλληλεγγύη σε συνανθρώπους σου που δέχονται bullying.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom