TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
κλαίω !γιατι να βαλει αφου την περνουν κι ετσι κοροιδο ειναι
κλαίω !γιατι να βαλει αφου την περνουν κι ετσι κοροιδο ειναι
για να ανεβασει την ταριφα μωρηγιατι να βαλει αφου την περνουν κι ετσι κοροιδο ειναι
χα χα χα χα δεν τρεμει καμια μην εχεις αυταπατες και ποσο μαλλον εγω ....... η αμαντα ειναι κουκλιτσα και μαλιστα πολυ φιλη μου την γνωριζω απο τα πρωτα της βηματα και μαλιστα ειχε την παρότρυνση απο εμενα να βαλει τη φουστα αν θελεις ρωτησε τη κι ολας .... αστοχος και παλι ασε που η ταριφα της ειναι ηδη ανεβασμενη .....και ετσι πρεπει να ειναι στη σωστη τιμη ....το μωρη αστοχο και αυτο τα σεβη μου και τα φιλια μου στο Αμαντακιγια να ανεβασει την ταριφα μωρη
υγ:νεο αιμα τρεμετε ολες σας
εμενα με απασχολει να βαλω μπανερ οπως οι αλλες
ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΤΡΑΝΣ
γιατι φαινομαι κι απ,το φεγγαρι
εχεις δικιο αλλα κατι ρωτησαν πιο πανω ... εσυ με τα 20 χρονια στο χωρο γιατι δεν απαντας ψαχνει ο ανθρωπος την καθρινΚαλησπερα σας Λενε πως η επαναλειψη ειναι μητερα πασης γνωσεως.Επειδη πολλες φορες εχουμε ξεφυγει με πρωτο και καλυτερο εμενα ειπα σημερα να ασχοληθω με τα βασικα πραγματα.Τα εχω γραψει και παλιοτερα αλλα καλο ειναι να γινει ενα φρεσκαρισμα.Αφορμη σταθηκε η επεικοινωνια μου με ατομο του σαιτ που ασχολειται με τον χωρο.Το θεμα που θα ασχοληθω σημερα εχει τιτλο.
ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
Προσωπικα μολις κλεισω ενα ραντεβου ξεκιναω τα εξης..Μπανιο..Ξυρισμα του κατω κεφαλιου-πανω κεφαλιου.Καθαρα εσωρουχα καλτες.Βουρτσισμα δοντιων.Καθαρα ρουχα...και φοραω το καλο μου χαμογελο.Ειτε το πιστευετε ειτε οχι ολα αυτα συντελουν στο να αποκτησει το ατομο που εκδιδεται την εντυπωση πως προσεχετε τον εαυτο σας.Ειδικα αν πατε πρωτη φορα μαζι του.Με ενα χαμογελο μια στοιχειωδη ευγενια και με μια καλη κουβεντα που θα πειτε εχετε σπασει τον παγο και εχετε αυξημενες πιθανοττες να περασετε καλα.Μετα το τελος της πραξης ειδικα αν περασατε καλα πειτε και ενα ευχαριστω...δεν κοστιζει αλλα μετραει υπερβολικα στο ατομο που εχετε απεναντι σας.
Αν κανω αρχικα ολα οσα ειπα και παω με τρανς και οταν γδυθει δω τριχες στον κωλο μεγαλυτερες απο τα γενια μου...οπως ειδε ο φιλος που ειχα την επικοινωνια θα ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΣΩ...χωρις κανενα ενδιασμο.Πηγε στο σπιτι της πληρωσε 50 για να ειναι ενεργητικος ειδε τις τριχες στον κωλο και τελικα επειδη δεν του εκανε πιπα .Πληρωσε 50 ευρω για να του κανουν πιπα και να δει τριχες στον κωλο.
Αν κραξω μετα παλι θα ειμαι ο κακος ο στραβος και ο αναποδος...
Δεν απαντησα διοτι οπως εχω τονισει πολλες φορες δεν ξερω τα παντα.Στην προκειμενη περιπτωση προσπαθω να θυμηθω και δεν.Ειναι προσφιλη τακτικη των ατομων που εκδιδονται να αλλαζουν ονοματα...Μελινα-ιωαννα-Στελλα- ναντια-αμαντα...Οπως επισης ελαχιστες μενουν σε ενα σπιτι πολλα χρονια.1996...εκεινη την χρονια λια ειμουν 21 χρονων και τωρα ειμαι 42.Το 2001 ειμουν 26...και μετα απο 15 και πλεον χρονια ειμαι υποχρεωμενος να θυμαμαι μια καθριν;;;Μπορει να την ξερω αλλα να την ξερω με αλλο ονομα.εχεις δικιο αλλα κατι ρωτησαν πιο πανω ... εσυ με τα 20 χρονια στο χωρο γιατι δεν απαντας ψαχνει ο ανθρωπος την καθριν
λοιπον τοτε να ενημερωσω εγω αν ενωει την κατερινα (καθριν) μια ξανθια με πολυ λεπτη φωνη εκανε αλαγη φυλου δουλεψε αρκετα χρονια σε οικους ανοχης της επαρχιασ και τωρα νομιζω εχει αποσυρθειΔεν απαντησα διοτι οπως εχω τονισει πολλες φορες δεν ξερω τα παντα.Στην προκειμενη περιπτωση προσπαθω να θυμηθω και δεν.Ειναι προσφιλη τακτικη των ατομων που εκδιδονται να αλλαζουν ονοματα...Μελινα-ιωαννα-Στελλα- ναντια-αμαντα...Οπως επισης ελαχιστες μενουν σε ενα σπιτι πολλα χρονια.1996...εκεινη την χρονια λια ειμουν 21 χρονων και τωρα ειμαι 42.Το 2001 ειμουν 26...και μετα απο 15 και πλεον χρονια ειμαι υποχρεωμενος να θυμαμαι μια καθριν;;;Μπορει να την ξερω αλλα να την ξερω με αλλο ονομα.
Αγαπητε Γιωργο θα σου ελεγα αρχικα να ψαχτεις στις αγγελιες...Το 2001 ουτε κινητα υπηρχαν.Πρωτα στην θεσσαλονικη και μετα στην αθηνα.Αν σου θυμιζεικατι στο προσωπο καποια απλα επικοινωνησε μαζι της.
Φίλε μήπως η Καρμεν που εννοείς είναι μέτριου αναστήματος, ξανθιά γύρω στα 40 πλέον. Την πέτυχα πριν κανένα μήνα στην πιάτσα στον ΟΠΑΠ. Πάντως έχει σπίτι στην περιοχή Αγίου Δημητρίου.Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ. Χρονικά τοποθετώ τις εμπειρίες κοντά στα χρόνια που περιγράφει ο λάγνος. Γύρω στο 1996-97, πρώτη εμπειρία και για αρκετά χρόνια με την Κάθριν που είχε διαμέρισμα στις αρχές της Αγίου Δημητρίου. Γύρω στο 2001 περίπου έχασα επαφή και μετά τίποτα. Ελπίζω να μην έπαθε τίποτα άσχημο.
το μοριο μου ισουτε με 10εκ σε πληρη στειση. αντε 10,02. ξερει κανεις καποια τρανς με μεγαλα προσοντα??με τρωει ο πισινος μου