POYTANIARIS 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Αυτο το θηριο δεν το δοκιμασε κανεις????
Κάποιος γνωρίζει το εργαλείο??
τ τριτο τ μακριτερο ,,,αυτο θ σ αρεσει στανταρΚαλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει με κάποια εμπειρία για τις εν λόγω τρανς.Σας παραπέμπω :
Ευχαριστώ εκ των προτέρων θέλω να δοκιμάσω κάποια αλλά δεν ξέρω ποιά..
τ τριτο τ μακριτερο ,,,αυτο θ σ αρεσει στανταρ
καλη επιτυχια!!Καλησπέρα παιδία
ηρθε η ωρα να παρω και να με παρει ενεργοπαθητικα trans ψαχνω κατι θεσσαλονικη οικονομικο με μεγαλα παπαρια να εχει ορεξει και να ειναι καλο ατομο! κατι εχω διαβασει για την στελλα αλλα εχω βρει διασπαρτα πληροφοριες την προτινετε;
Καλησπέρα παιδία
ηρθε η ωρα να παρω και να με παρει ενεργοπαθητικα trans ψαχνω κατι θεσσαλονικη οικονομικο με μεγαλα παπαρια να εχει ορεξει και να ειναι καλο ατομο! κατι εχω διαβασει για την στελλα αλλα εχω βρει διασπαρτα πληροφοριες την προτινετε;
Νομίζω ΚορίναΚαλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει με κάποια εμπειρία για τις εν λόγω τρανς.Σας παραπέμπω :
Ευχαριστώ εκ των προτέρων θέλω να δοκιμάσω κάποια αλλά δεν ξέρω ποιά..
Νομίζω Κορίνα
μπράβο, στείλτον στη χειρότερηΝομίζω Κορίνα
Ρια ...η καλύτερη!καλα αυτο τωρα ηταν σχολιο για κοπελα του χωρου?μιλας για ενα παιδι που το ξερουν ολες-οι οπως ειπες(κ ισχυει πως ειναι ενα απο τα ποιο ευγενικα κ καλοψυχα εδω στη πολη σας,,,,,ντροπη για το τροπο που μιλας....
κ πανω απο ολα ντροπη στις δηθεν φιλες που εχει σταθει σε αρκετες που δεν ειπαν μια καλη κουβεντα....κ λεω εγω που τη ξερω μονο 3 χρονια κ μου σταθηκε σαν αδελφη κ οχι φιλες που την ξερουν απο παιδι,,,,αλλα αυτος ειναι ο χωρος μας,,,ενας ματσος σ,,,ακαλα αυτο τωρα ηταν σχολιο για κοπελα του χωρου?μιλας για ενα παιδι που το ξερουν ολες-οι οπως ειπες(κ ισχυει πως ειναι ενα απο τα ποιο ευγενικα κ καλοψυχα εδω στη πολη σας,,,,,ντροπη για το τροπο που μιλας....ξεχνας πως μιλας για αθρωπο
Ρια,αλλο η φιλια και αλλο η επαγγελματικη σχεση με χρημα καικ πανω απο ολα ντροπη στις δηθεν φιλες που εχει σταθει σε αρκετες που δεν ειπαν μια καλη κουβεντα....κ λεω εγω που τη ξερω μονο 3 χρονια κ μου σταθηκε σαν αδελφη κ οχι φιλες που την ξερουν απο παιδι,,,,αλλα αυτος ειναι ο χωρος μας,,,ενας ματσος σ,,,α
και μετα αποζηταμε την αποδοχη του κοσμου κ να μας εχουν σε εκτιμειση
αρα ντροπη πρωτα σ εμας κοπελιες
ναι ρε μωρακο αλλα ποιο κοσμιαΡια,αλλο η φιλια και αλλο η επαγγελματικη σχεση με χρημα και
παρεχομενες υπηρεσιες..
Το καλο παιδι αλλωστε το λεει και ο φιλος..