Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
[quote author=George Florick  link=topic=114576.msg6602392#msg6602392 date=1446980542]
Παίδες καλησπέρα. Θέλω να δοκιμάσω (1η φορα) με τρανς (παθητικό). Υπάρχει καμια πρόταση για θεσσαλονικη; Εχω ακούσει για τη λουιζα.Γενικα αν ξέρει κανεις κάποια πολυ θυληπρεπη που να αξίζει τον κόπο!
[/quote] Ria ,Anny,κι αν σ αρεσουν τα Milf, Lia ,Faye

Panthro78

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Το παθητικό πήγαινε για εμενα.λαθος διατύπωση :P

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
[quote author=George Florick  link=topic=114576.msg6603862#msg6603862 date=1447065660]
Το παθητικό πήγαινε για εμενα.λαθος διατύπωση :P
[/quote]καλη περιπτωση ειναι η ιωαννα...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
@David φιλαράκι μου όλα καλά ? Όπως τα λέει ο πρόεδρος που έκανε ξανά την εμφάνιση του...είναι και αυτός κινητή εγκυκλοπαίδεια. Απο κορμί έχει πολύ καλό και είναι παλαιάς κοπής αλλά σε πολύ καλή κατάσταση και άψογη εμφανισιακά. Είχε σταματήσει απο το χώρο για μεγάλο διάστημα και ασχολήθηκε με τα καλλιτεχνικά (και δε το λέω για αστείο) και επαγγελματικά γενικά είχε άλλη δραστηριότητα. Τέλος η εμφάνιση της εντυπωσιακή, την είδα σε παρέα χαλαρά και έμεινα να σκέφτομαι αν είναι ή δεν είναι μέχρι που ρώτησα και το επιβεβαίωσα.

@Dimwoo pou eisai xamenos re alani mou?

@Patsino 20.00 κάτω στην πιάτσα πώς και κυκλοφορείς?

kwlomparassalonika

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τσακαλάκια καλησπέρα,εγώ πρόσφατα βρήκα στις αγγελίες δύο τραβεστι φιλες που πηδιουνται μαζι,πολυ καλες και οι 2,δοκιμάστε τες,η μία ήταν ψωλαρού αν και δεν της εκατσα γιατι μονο γαμαω αλλα μου κανε εντυπωση,και η αλλη ειναι απο καπου ελβετια κατι τετοιο και ειναι μανα στο τσιμπουκι,μικρες και οι δυο,20-25,τζινα η μία και η άλλη νομιζω Λενα ή λενια ,αξίζανε κάργα, από πάλιες πάλι καλη είναι η Ιζαμπέλα φουλ ανωμαλιαρα αλλα λιγο νταρντανοτραβελος.ενω οι αλλες σαν γυναικες.

Επισκέπτης
Κυριακη για μια βραδια :)
Να γλεντησουν τα αγορια της!;;

road_runer

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Aν μπορεί κάποιος ας κάνει μια ενημέρωση για ενεργητικά τραβεστί στη Θεσσαλονίκη. Με λεπτομέρειες γιατί από Θεσσαλονίκη δεν σκαμπάζω. 

AlexLondon199020091

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδες. Λοιπόν είμαι πάρα πολύ καινούριος στο άθλημα βασικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ με "special" κοριτσάκι. Γι'αυτό ακριβώς θέλω τη βοήθεια σας. Θα είμαι Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες ακόμη και ψάχνω κάποια που να είναι εμπειρη με πρωτάρηδες. Οπότε λίγο GFE, φιλάκια κι έτσι, χαλαρά δε ψάχνω κάτι το εξτρημ π.χ. BDSM, καταλαβαίνετε. Δεν είμαι σίγουρος αν θα ήθελα να είμαι παθητικός ή τουλάχιστον όχι μόνο αυτό στη συνάντηση μας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλά  :fuck1: :fuck1: να έχετε.

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
γτ δε μου εμφανιζει τα τελευταθα μηνυματα του θεματος?

AlexLondon199020091

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδες. Λοιπόν είμαι πάρα πολύ καινούριος στο άθλημα βασικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ με "special" κοριτσάκι. Γι'αυτό ακριβώς θέλω τη βοήθεια σας. Θα είμαι Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες ακόμη και ψάχνω κάποια που να είναι εμπειρη με πρωτάρηδες. Οπότε λίγο GFE, φιλάκια κι έτσι, χαλαρά δε ψάχνω κάτι το εξτρημ π.χ. BDSM, καταλαβαίνετε. Δεν είμαι σίγουρος αν θα ήθελα να είμαι παθητικός ή τουλάχιστον όχι μόνο αυτό στη συνάντηση μας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλά  fuck1 fuck1 να έχετε.

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
η αννυ ειναι παθητικη ?γνωριζει κανεις?

Stories