travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
εγω την εχω τιμησει και παντα περναω καλαευχαριστώ μάλλον θα την τιμήσω...
εγω την εχω τιμησει και παντα περναω καλαευχαριστώ μάλλον θα την τιμήσω...
αθηνα σκαει??εγω την εχω τιμησει και παντα περναω καλα
αγγελια εχει τηλεφωνο εχει παρε και ρωτα....δεν εκτελω χρεη νταβατζη η γραφειου...αθηνα σκαει??
καλα ρε μουτρο αν ηταν αθηνα ν σ συγουρος δεν θα ρωταγα καν .....αλλα εχω τ εντιπωση πως εχω δει αγγελεια προσφατα αθηνα κανω λαθος?????αγγελια εχει τηλεφωνο εχει παρε και ρωτα....δεν εκτελω χρεη νταβατζη η γραφειου...
νανσυ η νινα;Νυχτα Σαββατου στην 26ης ειχαμε πληρη απαρτια μετα απο καιρο δηλαδη 8-9 τρανς την ιδια στιγμη...Φιονια,Κελλυ,Νανσυ,Λουιζα και παραδιπλα στη σταση του λεωφορειου την Αλεκα με την γεροντοπαρεα της συν το ξανθο το πολυ αδυνατο που καθεται παντα μαζι τους...
Αλλα....ο,τι και να λεμε αυτη η Νανσυ κανει μπαμ απο το φαναρι ακομα κατω απ'τα δικαστηρια πριν στριψουμε για 26ης...με πολυ ωραιο μινι φορεματακι
Αντιθετως στον Οπαπ παρατηρω ηρεμια και ειδικα το Σαββατο,δηλαδη μετα τις 2 βλεπεις μονο τη Λαουρα και τη Βικτωρια και αντε το πολυ και την Ελεανα...δε συγχρονιζονται καλα τα κοριτσια εκει
την περιμενα αυτην την ερωτηση....νανσυ η νινα;
και εγω περιμενω την απαντηση οπως ο πουτσος το μουνιτην περιμενα αυτην την ερωτηση....
δεν εχει κατεβει αθηνα.....ακομα....΄΄καλα ρε μουτρο αν ηταν αθηνα ν σ συγουρος δεν θα ρωταγα καν .....αλλα εχω τ εντιπωση πως εχω δει αγγελεια προσφατα αθηνα κανω λαθος?????
αν μου ελεγες οπως ο πουτσος την κωλοτρυπιδα θα ενιωθα πιο εντονα τη λαχταρα σου για την απαντηση μου...και εγω περιμενω την απαντηση οπως ο πουτσος το μουνι
δεν ξερω και δε θελω να επηρεασω...ειναι οπωσδηποτε οι 2 πιο εντυπωσιακες τρανς της πιατσας απο κει και περα ο καθενας βρισκει τα θετικα και τα αρνητικα της καθεμιας...πες μας βρε Αλ, μην κρατάς άλλο σε αγωνία το λαό σου...
θεος !!! σε μπανισα την ωρα που εμπαινες στον οπαπ... την ωρα που γυρνουσα με πελατη απο την απεναντι ;) ;) ;)δεν ξερω και δε θελω να επηρεασω...ειναι οπωσδηποτε οι 2 πιο εντυπωσιακες τρανς της πιατσας απο κει και περα ο καθενας βρισκει τα θετικα και τα αρνητικα της καθεμιας...
Δεν ειναι απολυτα συγκρισιμες διοτι υπαρχει και σημαντικη διαφορα ηλικιας
Ενα πιο λογικο διλλημα θα ηταν Φιονα ή Νανσυ ...που ειναι και της ιδιας εποχης και στηνονται και διπλα διπλα
δεν ξερω και δε θελω να επηρεασω...ειναι οπωσδηποτε οι 2 πιο εντυπωσιακες τρανς της πιατσας απο κει και περα ο καθενας βρισκει τα θετικα και τα αρνητικα της καθεμιας...
Δεν ειναι απολυτα συγκρισιμες διοτι υπαρχει και σημαντικη διαφορα ηλικιας
Ενα πιο λογικο διλλημα θα ηταν Φιονα ή Νανσυ ...που ειναι και της ιδιας εποχης και στηνονται και διπλα διπλα
μουτρο εχεις πρόβλημα μ τ ονομα της κοπελας η κανω λαθος ???????
Αυτή ποια είναι ,ξερει κανεις?
Και μενα...μουφα μ κανει