Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.425
- Πόντοι
- 266
αντε επειτελους θα παρω στο υπαιθρο γιατι στο αμαξι δεν παλευεταιθα σε περιμενω στημενη στα τεσσερα !!!
αντε επειτελους θα παρω στο υπαιθρο γιατι στο αμαξι δεν παλευεταιθα σε περιμενω στημενη στα τεσσερα !!!
απο την πλευρα του πελατη τελεια,αλλα απο την πλευρα της εργαζομενης ειναι λιγο πικρα να ξεκωλιαζεται ολη μερα για να παρει στο τελος ποσοστο επι του 20 αρικου
στην επαρχια παντως 70 ο κωλος εχει παραγινει το κακο...δεν μπορει να βγαλει κανεις κανενα γουστο με τα σημερινα δεδομενα....ενα 50 αρι επρεπε να το ειχανε.
τον εχουν παρει πολλες φιλες μου μοντελακια - χορευτριες και λενε οτι ειναι καλος!!!
Θα μας κανεις καμια πασα η το κονε?
παραπονιαρη !!Ενω εμεις δεν ξεκωλιαζομαστε ολη μερα για 25 και 30ε,μονο οι πουτανες εχουν ψυχη και πρεπει να ζουν στην Ελβετια
εμεις ''ξεκωλιαζομαστε'' μεταφορικα,αυτες κυριολεκτικα....αλλο το ενα,αλλο το αλλο.Ενω εμεις δεν ξεκωλιαζομαστε ολη μερα για 25 και 30ε,μονο οι πουτανες εχουν ψυχη και πρεπει να ζουν στην Ελβετια
παραπονιαρη !!
τα παραλες@ Νινα δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τον Γιάννη δεν τον ξέρω αλλά ούτε και του μοιάζω ... εγώ είμαι πιο όμορφος
Αυτό που μας λέει η Νινάρα μας μάγκες, με πολύ ωραίο και απλό τρόπο είναι ότι
1) πρέπει να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας το οποίο θα πρέπει να είναι αρκετά φορτωμένο και να το κολλήσετε στο παρμπρίζ σε εμφανή σημείο απο την μερσέντα ή την μπέμπα
2) αλλα και εφόσον έχεις τα άνωθεν θα πρέπει να έχεις όρεξη να ξοδέψεις
απο εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα.
Αδερφέ μου Γαμαικανε το ότι είσαι όλο το βράδυ στο νυχτοκάματο δεν πιστεύω να συγκινήσει καμιά τους οπότε πρέπει να βρεις καινούργιο σχέδιο το ίδιο και για το μεροκάματο των 25 ευρώ. Όλα τα μοντελάκια κυνηγάνε να παντρευτούν την χήνα με τα χρυσά αυγά ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να κάνουν την ζωή που έμαθαν παραδείγματα πολλά μοντέλων που παντρεύτηκαν ποδοσφαιριστές, δικηγόρους κτλ. Φυσικά και ξέρουν ότι έχουν μια καλή και δυνατή 10ετία απο τα 18 τους μέχρι τα 30 τους βαριά βαριά, μιας και η καινούργια γενιά έρχεται ακόμη πιο δυνατά. Η πρώην πρώην ήταν αεροσυνοδός και πάντα όταν την θυμάμαι μου έρχεται αυτό το ανέκδοτο στο νου...
- Μαρία Θα μου καθόσουν για 1 εκ. ευρώ;
- χμμμμ
- έλα πες θα μου καθόσουν?
- για 1. εκ. ναι!!!
- για 10 ευρώ?
- σε παρακαλώ τι νομίζεις ότι είμαι?
- το τι είσαι το ξεκαθαρίσαμε, τώρα κάνουμε παζάρια για την τιμή
η μαρκελλα θα ειναι εδω απο την παρασκευη
πάρε αδιάβροχη καροτιερα!Εσυ θα ερθεις παλι?
Να ξερω αμα ειναι ν'αγορασω αδιαβροχο η στολη δυτη
θα ερθω κανονισε τα γνωστα.....θα σε επερνα τηλεφωνο αλλα με προλαβεςΕσυ θα ερθεις παλι?
Να ξερω αμα ειναι ν'αγορασω αδιαβροχο η στολη δυτη
πάρε αδιάβροχη καροτιερα!