Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.959
Πόντοι
38.177
απο την πλευρα του πελατη τελεια,αλλα απο την πλευρα της εργαζομενης ειναι λιγο πικρα να ξεκωλιαζεται ολη μερα για να παρει στο τελος ποσοστο επι του 20 αρικου  :grin:
στην επαρχια παντως 70 ο κωλος εχει παραγινει το κακο...δεν μπορει να βγαλει κανεις κανενα γουστο με τα σημερινα δεδομενα....ενα 50 αρι επρεπε να το ειχανε.  :huh: :huh:

Ενω εμεις δεν ξεκωλιαζομαστε ολη μερα για 25 και 30ε,μονο οι πουτανες εχουν ψυχη και πρεπει να ζουν στην Ελβετια  :(

τον εχουν παρει πολλες φιλες μου μοντελακια - χορευτριες και λενε οτι ειναι καλος!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Θα μας κανεις καμια πασα η το κονε?  :grin:

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Πριν μερικες μερες επισκεφθηκα τη μελινα(ιωαννα). η τυπισσα ειναι τουμπανο. δε μπορω να καταλαβω γτ γραφετε τοσο αρνητικα σχολεια. οτι θελετε ρωτηστε με inbox . παντως σε γενικες γραμμες αυτη κ η ρια μ αρεσαν περισσοτερο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
η ιωαννα....ειναι εξαιρετικη απο πολλες αποψεις...απλα εχει εκρηκτικο χαρακτηρα.....αν αισθανεται καλα με το ατομο που κανει σεξ τοτε ο παρτενερ της περνα καλα ειτε ενεργητικος ειτε παθητικος...αν ομως αισθανεται αβολα θα το δειξει και θα κανει τα παντα για να το καταλαβεις.....ομως ειναιτουμπανο και καλο παιδι κατα βαθος :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
@ Νινα δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τον Γιάννη δεν τον ξέρω αλλά ούτε και του μοιάζω ... εγώ είμαι πιο όμορφος  :grin:
Αυτό που μας λέει η Νινάρα μας μάγκες, με πολύ ωραίο και απλό τρόπο είναι ότι
1) πρέπει να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας το οποίο θα πρέπει να είναι αρκετά φορτωμένο και να το κολλήσετε στο παρμπρίζ σε εμφανή σημείο απο την μερσέντα ή την μπέμπα
2) αλλα και εφόσον έχεις τα άνωθεν θα πρέπει να έχεις όρεξη να ξοδέψεις
απο εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα. 
Αδερφέ μου Γαμαικανε το ότι είσαι όλο το βράδυ στο νυχτοκάματο δεν πιστεύω να συγκινήσει καμιά τους οπότε πρέπει να βρεις καινούργιο σχέδιο το ίδιο και για το μεροκάματο των 25 ευρώ. Όλα τα μοντελάκια κυνηγάνε να παντρευτούν την χήνα με τα χρυσά αυγά ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να κάνουν την ζωή που έμαθαν παραδείγματα πολλά μοντέλων που παντρεύτηκαν ποδοσφαιριστές, δικηγόρους κτλ. Φυσικά και ξέρουν ότι έχουν μια καλή και δυνατή 10ετία απο τα 18 τους μέχρι τα 30 τους βαριά βαριά, μιας και η καινούργια γενιά έρχεται ακόμη πιο δυνατά. Η πρώην πρώην ήταν αεροσυνοδός και πάντα όταν την θυμάμαι μου έρχεται αυτό το ανέκδοτο στο νου...
- Μαρία Θα μου καθόσουν για 1 εκ. ευρώ;
- χμμμμ
- έλα πες θα μου καθόσουν?
- για 1. εκ. ναι!!!
- για 10 ευρώ?
- σε παρακαλώ τι νομίζεις ότι είμαι?
- το τι είσαι το ξεκαθαρίσαμε, τώρα κάνουμε παζάρια για την τιμή   :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ενω εμεις δεν ξεκωλιαζομαστε ολη μερα για 25 και 30ε,μονο οι πουτανες εχουν ψυχη και πρεπει να ζουν στην Ελβετια  :(
εμεις ''ξεκωλιαζομαστε'' μεταφορικα,αυτες κυριολεκτικα....αλλο το ενα,αλλο το αλλο.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
το τι είσαι το ξεκαθαρίσαμε, τώρα κάνουμε παζάρια για την τιμή    :2funny:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
φιλε την ειχα δοκιμασει λαρισα......εινε τελειωσ για κλοτσιεσ δεν αξιζει μια παιδια να το ξερετε.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.425
Πόντοι
266
@ Νινα δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τον Γιάννη δεν τον ξέρω αλλά ούτε και του μοιάζω ... εγώ είμαι πιο όμορφος  :grin:
Αυτό που μας λέει η Νινάρα μας μάγκες, με πολύ ωραίο και απλό τρόπο είναι ότι
1) πρέπει να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας το οποίο θα πρέπει να είναι αρκετά φορτωμένο και να το κολλήσετε στο παρμπρίζ σε εμφανή σημείο απο την μερσέντα ή την μπέμπα
2) αλλα και εφόσον έχεις τα άνωθεν θα πρέπει να έχεις όρεξη να ξοδέψεις
απο εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα. 
Αδερφέ μου Γαμαικανε το ότι είσαι όλο το βράδυ στο νυχτοκάματο δεν πιστεύω να συγκινήσει καμιά τους οπότε πρέπει να βρεις καινούργιο σχέδιο το ίδιο και για το μεροκάματο των 25 ευρώ. Όλα τα μοντελάκια κυνηγάνε να παντρευτούν την χήνα με τα χρυσά αυγά ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να κάνουν την ζωή που έμαθαν παραδείγματα πολλά μοντέλων που παντρεύτηκαν ποδοσφαιριστές, δικηγόρους κτλ. Φυσικά και ξέρουν ότι έχουν μια καλή και δυνατή 10ετία απο τα 18 τους μέχρι τα 30 τους βαριά βαριά, μιας και η καινούργια γενιά έρχεται ακόμη πιο δυνατά. Η πρώην πρώην ήταν αεροσυνοδός και πάντα όταν την θυμάμαι μου έρχεται αυτό το ανέκδοτο στο νου...
- Μαρία Θα μου καθόσουν για 1 εκ. ευρώ;
- χμμμμ
- έλα πες θα μου καθόσουν?
- για 1. εκ. ναι!!!
- για 10 ευρώ?
- σε παρακαλώ τι νομίζεις ότι είμαι?
- το τι είσαι το ξεκαθαρίσαμε, τώρα κάνουμε παζάρια για την τιμή   :2funny: :2funny:
τα παραλες
εισαι υπερβολικος...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:πανεμορφο μωρο απο αθηνα ανεβαινει θεσ/νικη απο την παρασκευη...για 4-5 μερες...στις νυχτερινες εξορμησεις θα συνοδευεται απο αλλο ενα μωρο...οσοι ειναι θεσ/νικη αυτες τις μερες δεν θα απογοητευτουν και καπου εκει κοντα θα εμφανιζεται διακριτικα η αφεντια μου :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

crazy4

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δωσε λεπτομερειεσ φιλε να ετοιμαζομαστε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
η μαρκελλα θα ειναι εδω απο την παρασκευη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom