Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
η νανσυ σε κοντραρει στα ισιαναι ειχα την τιμητική μου !!! !! next time που θα κανετε αναφορα ... να αναφέρεται και τις τιμες που ζηταει η καθε μια
η νανσυ σε κοντραρει στα ισιαναι ειχα την τιμητική μου !!! !! next time που θα κανετε αναφορα ... να αναφέρεται και τις τιμες που ζηταει η καθε μια
θα το εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως αυτό.
πιστεψε με δεν θα μπαινω στην διαδικασια κοντας με καμια ....η νανσυ σε κοντραρει στα ισια
εσυ και αυτη ειστε τα 2 αστεριαπιστεψε με δεν θα μπαινω στην διαδικασια κοντας με καμια ....
πατε με οποια θελετε δικο σας θεμα
πιστεψε με εχει μεγαλη σχεσει η κινητικοτητα με το τι χρηματα ζηταη η καθε μια ..... αλλες δουλευουν με την εμφανιση .... αλλες με την εμφανιση και το τζαμπα price ..... και αλλες δουλευουν με το τζαμπα ....και αλλες αλλες πολλες χωρις εμφανιση μονο επειδη εχουν πουτσα ....
και εδω κολλαει το ρητο τρυπα να ναι και οτι να ναι
και αυτο ισχυει που λες ... αναλογως το πελατολογιο που κουβαλας απο πισω σου .....στην θεσσαλονικη μια μεση τιμη ειναι 60 ευρω.....αν εισαι ενεργητικος αν εισαι παθητικος και θελεις να τελειωσει τοτε χρεωνουν παραπανω...
Νομίζω χωρίς να είμαι ειδικός οτι και εδώ ισχύει ο νόμος της ελεύθερης αγοράς, όπου ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Βέβαια εγκυμωνεί και ο κίνδυνος της φούσκας και ξεπέτας. Ολη φάση βασίζεται στην υποκειμενικότητα του πελάτη οπότε νομίζω το ξέρεις καλα οτι κάποιος μπορεί να δώσει περισσότερα σε κάποια που μπορεί να ειναι κατώτερη απο εσένα (επαγγελματικά εμφανησιακά κτλπ). Η καθεμία δουλεύει με αυτο που πιστεύει οτι θα τραβήξει και εφόσον το πετυχαίνει γιατι οχι; Η εμπροευματοποίηση της καύλας ειναι θέμα για μελέτη. Πάντως σοβαρά ειναι καλό να ξέρουμε τις τιμές όταν αναφέρεστε σε κάποια.
μην ξεχναμε ομως οτι αυτες οι 2 εχουν και καμια 15ετια διαφορα ηλικιαςεσυ και αυτη ειστε τα 2 αστερια
ολες οι αλλες παιζουν β εθνικη
εγω δεν λεω τιποτα !!! εσυ τα λες ολα !!! απλα επρεπε να βαλεις λιγα plus ακομη ++++++μην ξεχναμε ομως οτι αυτες οι 2 εχουν και καμια 15ετια διαφορα ηλικιας
τοσο πολυ;μην ξεχναμε ομως οτι αυτες οι 2 εχουν και καμια 15ετια διαφορα ηλικιας
θα κοιτας τα χερια που σου πιανουν τον πουτσο ειναι το μοναδικο σημειο στο κορμι που δεν κρυβεται η ηλικια ολα τα αλλα φτιαχνονται αμα εχεις φραγκατοσο πολυ;
εισαι μια ατιμη εσυθα κοιτας τα χερια που σου πιανουν τον πουτσο ειναι το μοναδικο σημειο στο κορμι που δεν κρυβεται η ηλικια ολα τα αλλα φτιαχνονται αμα εχεις φραγκα
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)εισαι μια ατιμη εσυ
θα κοιτας τα χερια που σου πιανουν τον πουτσο ειναι το μοναδικο σημειο στο κορμι που δεν κρυβεται η ηλικια ολα τα αλλα φτιαχνονται αμα εχεις φραγκα
μαθαινω με τα χρονια!!!;) Ξερεις πολλα εσυ..
ωραια τα λες ! ! εγω μενω στο " μεχρι τοτε καλα κρασια " καλημερα απο εμενα !Η προσφορα και η ζητηση ειναι αυτη που καθοριζει τις αγορές χρονια τωρα. Οταν Εχεις δυο κατηγορίες υψηλη και χαμηλη και δεν υπαρχει η μεσαια ταξη τοτε οι διακυμανσειςς στην τιμη θα ειναι αυτες που βλέπουμε. Η υψηλη κατηγορία θα ειναι ακριβή και δεν θα διαπραγματευεται την αμοιβή της. Εαν όμως υπαρξει μια μεση κατηγορία ομορφιας και προσφερομενων υπηρεσιών τοτε εκ των πραγματων και η υψηλη θα αναγκαστεί να ριξει νερο στο κρασί της. Μεχρι τοτε καλα κρασιά.
απο 30 το απλο Νινα :-*μαθαινω με τα χρονια!!!
τωρα που σε βρηκα και εχω μια απορια πες μου τι τιμες παιζουν στα μπουρδελα της θεσσαλονικης
30 το απλο... χρονος ???απο 30 το απλο Νινα :-*